Προς το περιεχόμενο

access point και modem/router DGND3700 vs DGN2200

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα ειμαι καινουργιος στο φορουμ. Θα θελα να κανω δυο τρεις ερωτησεις για θεματα που ειμαι σχεδον ασχετος.

Facts : Ειμαι στην ontelecoms αν εχει σημασια και εχω ενα ρουτερ pirelli και δεν ειμαι ευχαριστημενος.

Ερωτηση 1 : Θελω να δωσω wifi στον κατω οροφο γιατι το ρουτερ ειναι στον πανω οροφο και δεν πιανει καλα. Εχει τραβηχτει καλωδιο απο πανω ethernet αλλα οι συσκευες που ειναι κατω θελω να εχουν wireless συνδεση. Εφοσων εχει τραβηχτει καλωδιο τι θα μπορουσα να συνδεσω (κατι με κεραια προφανως) στην καταληξη του καλωδιου ωστε να συνδεονται ολες οι συσκευες εκει.  Φανταζομαι δεν υπαρχει λογος για repeater μιας και εχει ηδη τραβηχτει καλωδιο.

Π.χ Ισως ειναι δευτερο μοντεμ/ρουτερ που εχω το οποιο να γινει καπως access point αλλα δεν εχω ιδεα πως

Ερωτηση 2 : Σκεφτομαι επισης να αγορασω ενα απο τα δυο ρουτερ DGND3700 η DGN2200 της netgear.

Facts : Οταν χρησιμοποιει το ιντερνετ μια συσκευη απο το κατω οροφο μπουκωνει το bandwidth ασχημα και κολαει συχνα το ρουτερ pirelli. Επισης γενικα σε Online gaming εχω σταθερα χειροτερο ping απο τους λοιπους ελληνες χωρις λογο ενω με router της baudtek ειμαι οκ.

Αξιζει η διαφορα στα λεφτα αν ειναι ενα απο τα δυο να καλυψει της αναγκες μου? η οποιες ειναι οι παραπανω? Η να παρω απλα το ποιο φθηνο και να τελειωνω. Δεν εχω θεμα με το οικονομικο σε αυτη τη περιπτωση απλα θελω να ξερω αν αξιζει το κοπο γιατι διαβαζω τις διαφορες αλλα δε καταλαβαινω και πολλα στη πραξη πως εφαρμοζονται

Ευχαριστω και συγνωμη για την εκθεση. Οποιος εχει το κουραγιο ας κανει τον κοπο να πει δυο-τρεις συμβουλες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...