βασίλης33 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 καλησπέρα σε όλους. ονομάζομαι βασίλης και μόλις εγγράφικα στο φόρουμ. εδώ και λίγες μέρες ένα ποντίκι που είχα χάλασε στην ένωση στο καλώδιο που βγαίνει απο το ποντίκι με αποτέλεσμα να βγεί άχρηστο. ο λόγος που γράφω είναι επειδή δέν γνωρίζω τις νέες τεχνολογίες θα ήθελα υπεύθηνα κάποιος να με βοηθήσει στην αγορά καινούριου. λόγο του ότι εργάζομαι καθημερινά αρκετές ώρες και παίζω καμιά ώρα την μέρα, τόσο καιρό δέν είχα ένα ποντίκι της προκοπής και σκέφτομαι να αποκτήσω ένα τώρα. μίας και απο τότε που χάλασε χρησιμοποιώ ένα απλό των 5 ευρώ ίσα ίσα για να δουλεύω και να γράφω. το ποσό που διαθέτω είναι 50 ευρώ και τα παιχνίδια που παίζω είναι doom-style. (aliens vs predator, doom 3, crysis και τελευταία ο ανηψιός μου μου έδωσε το batllefield) θα ήθελα ένα ποντίκι κυρίως ποιοτικό που να έχει δείξει τα δείγματά του που λέμε, χωρίς πολλά κουμπιά αλλά αξοιόπιστο και ποιοτικό κυρίως, και εννοείται με καλώδιο. κάθε πρόταση παρακαλώ να συνοδεύεται και απο αιτιολογία. σάς ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.
discoboyminimal Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 καλησπερα βασιλη!καλως ηρθες! λοιπον θα πηγαινες ποτε σε κατι μεταχειρισμενο??(στο λεω γιατι μπορεις να κανεις μια αριστη αγορα , με χαμηλη τιμη!και ειδικα τα ποντικια δεν εχουν μερη τα οποια χαλανε ευκολα ) (εγω τα εμπιστευομαι..εχω παρα πολλα πραγματα)
Stogianz Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα παλικάρι και καλωσόρισες! Τσέκαρε εδώ και αν δεν βρεις κάτι που να σε ικανοποιεί ρώτα μας ξανά Εγώ σου προτείνω ένα εκ των εξής:1)Steelseries Rival 2)Razer Deathadder. Μπορείς να δεις και Roccat Lua και Rocat Κova καθώς και φυσικά τις ποντικάρες τις Logitech. Είναι αναλόγως του τι ψάχνεις εσύ. Μικρό προβάδισμα το steelseries Rival απο μένα
discoboyminimal Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/varioushardware/363186-razer-lachesis-%CF%80%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B9/ εγω πηρα ετσι το taipan. φοβερο ποντικι αυτο που εβαλα στο link πανω! απλο , λιτο, αξιοπιστο και 'brand'
βασίλης33 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 σας ευχαριστώ πολύ για την άμμεση ανταπόκριση! στον πρώτο φίλο να απαντήσω όχι δέν θα ήθελα μεταχειρησμένο. θα τσεκάρω όλα αυτά που μου είπατε και θα επανέλθω για διευκρινηστικές ερωτήσεις! ευχαριστώ
Haris San Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Αν μπορεις να δωσεις κανα 5ευρω παραπανω παρε αυτο: http://www.skroutz.gr/s/4118931/SteelSeries-Rival.html Αλλιως αυτο: http://www.skroutz.gr/s/4721116/SteelSeries-Sensei-Raw-Heat-Orange.html Αν πας στο sensei raw παρε το orange heat ομως και οχι το frost blue, γιατι το orange heat εχει braided cable, ενω το frost blue οχι.. Eνα μειον του sensei raw ειναι το glossy finish που εχει και αμα ιδρωνεις θα ειναι προβλημα γιατι θα σου γλυστραει...Αλλα το rival ειναι αλλη φαση. Εγω συστηνω ανεπιφυλαχτα το rival για fps που θελεις πολυ καλο!!!! 1
Stogianz Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Εγω συστηνω ανεπιφυλαχτα το rival για fps που θελεις πολυ καλο!!!! Δικός μου είσαι
βασίλης33 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 μάλιστα απο ότι κατάλαβα στο άλλο θέμα με την συζήτηση για ποντίκια 3 είναι τα επικρατέστερα. της loghitec της razer και της steelseries. αυτά τα τρία είναι για τα παιχνίδια που παίζω οκ? είναι ποιοτικά? άλλο ένα τελευταίο που ξέχασα είναι οτι δέν θέλω σε καμία των περιπτώσεων να είναι μικρό. φίλε χάρυ απο πάνω το δεύτερο που ανέφερες το γυαλιστερό μάλλον δέν θα με βολέψει μιάς και ιδρώνουν τα χέρια μου κυρίως κατα τους θερινούς μήνες οπότε....
Haris San Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 μάλιστα απο ότι κατάλαβα στο άλλο θέμα με την συζήτηση για ποντίκια 3 είναι τα επικρατέστερα. της loghitec της razer και της steelseries. αυτά τα τρία είναι για τα παιχνίδια που παίζω οκ? είναι ποιοτικά? άλλο ένα τελευταίο που ξέχασα είναι οτι δέν θέλω σε καμία των περιπτώσεων να είναι μικρό. φίλε χάρυ απο πάνω το δεύτερο που ανέφερες το γυαλιστερό μάλλον δέν θα με βολέψει μιάς και ιδρώνουν τα χέρια μου κυρίως κατα τους θερινούς μήνες οπότε.... Τοτε εισαι για το rival! Ειναι απο τα μεγαλυτερα ποντικια που κυκλοφορουν, καθαρο palm grip (η παλαμη σου αγκαλιαζει το ποντικι) και ειναι κιολας ματ για να μην γλυστραει, τσιμπα το μην το σκεφτεσαι...
βασίλης33 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 λοιπόν το steelseries μου αρέσει έχει ότι ακριβώς χρειάζομαι και μάλιστα σε ένα review που το είδα στο youtube μου φάνηκε πολύ καλό! νομίζω πώς κατέληξα. κάτι τελευταίο. μία πρόταση και για mousepad???? κάτι καλό και οικονομικό σχετικά
Haris San Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 λοιπόν το steelseries μου αρέσει έχει ότι ακριβώς χρειάζομαι και μάλιστα σε ένα review που το είδα στο youtube μου φάνηκε πολύ καλό! νομίζω πώς κατέληξα. κάτι τελευταίο. μία πρόταση και για mousepad???? κάτι καλό και οικονομικό σχετικά Steelseries qck. Εχει διαφορα μεγεθη αναλογα με το πως παιζεις...Εγω πχ θελω τεραστιο mousepad και εχω το qck+ το ειχα παρει 15 ευρω απο το public και ειναι 43x41 κατι τετοιο...Εχει και πιο φτηνα σε αλλες διαστασεις...Ειναι καλο γιατι μπορεις να το πλυνεις κιολας.
βασίλης33 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 ωραία τέλεια καλή η διάσταση καλή και η τιμή θα το τσεκάρω και αυτό. ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια και τις πληροφορίες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα