Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε να μην εχουνε χωρέσει και μια pci-e 16x Πάνω... :P:P

γιαυτο κι εγω εχω φροντισει προ  καιρου πολυ πριν βγουν ολα αυτα τα dongles κι εχω περασει hdmi καλωδιο απο το τοιχο του γραφειου στη 50αρα πλασμα του σαλονιου κανοντας mirror τη μια απο τις 2 οθονες  του γραφειου,

απο κει και περα με 2 mybooklive 2tb ethernet edition, GTX970, i7 4790,16gb ram, 512 ssd evo the sky is the limit B)

Δημοσ.

Καλά το πάει η ms....παντού Windows θα βλέπουμε σε λίγο! (όχι ότι δεν βλέπουμε, αλλά πιστεύω ότι ανεβαίνει πολύ κι εκεί που υστερούσε, κινητά, ταμπλέτες και τώρα αυτό)

Δείτε το με τιμή 91,69:

https://www.chinavasion.com/china/wholesale/Android_Media_Players/Android_TV_Dongle/MeeGoPad-T01-Microsoft-Windows-8.1-OS-TV-Stick/

και το site σούπερ αξιόπιστο...!

Εντάξει για ποιο λόγο να πάρεις android αν υπάρχουν τέτοιες συσκευές?

Δημοσ.
Οτι πρεπει για τις νεες TV της Sony,για να καλυψει το προβληματικο software που εχουν βαλει!

Tι λες Grey Warden?Συμφωνεις να υποθεσω? :P

Τα καινούργια μοντέλα της Sony θα έχουν android tv λειτουργικό.

Δημοσ.

οσοι ασχολουντε με τα minipc η διαφορα 1gb ram απο windows σε σχεση με την linux εκδοση θα ειναι μεγαλες?

η στην ουσια ειναι ισαξιο μιας και το linux δεν τρεχει πολλους πορους?

Για να τρέξεις ένα Openelec με XBMC (Kodi) και να στριμάρεις ταινίες από το δίκτυο δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Εδώ το XBMC παίζει καλά σε Raspberry...

Δημοσ.

Θα μπορούσες αραγε να παρεις την linux εκδοση και να περάσεις windows με media center? Ή να περάσεις media center στην windows εκδοση?

Αναφέρω media center γιατί το XBMC δεν το εχω δουλεψει καθόλου.

Τωρα κανω την δουλεια μου με ένα android stick και ένα dinovo mini αλλα δεν το λες και ευχρηστο.

Δημοσ.

Θα μπορούσες αραγε να παρεις την linux εκδοση και να περάσεις windows με media center? Ή να περάσεις media center στην windows εκδοση?

Αναφέρω media center γιατί το XBMC δεν το εχω δουλεψει καθόλου.

Τωρα κανω την δουλεια μου με ένα android stick και ένα dinovo mini αλλα δεν το λες και ευχρηστο.

Η linux εκδωση ειναι 8gb,δεν ξερω πως θα περασεις windows σ'αυτα.

Και η εκδοση με windows ειναι με windows 8.1 απλα και οχι pro και δεν μπορεις να περασεις το media center.

Αν και μπελαλιτικο,το xbmc ειναι οτι καλυτερο για media χρηση σε TV!Οποταν ανετα την βγαζεις με την linux εκδοση,για κατι πιο οικονομικο!

• 2 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...