takiskarditsa Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Γεια σας παιδια ψάχνω τρόπο να συνδέσω το παλιο μου desktop pc στο internet. Εχω σύνδεση στο net με wifi router και μπαινω για την ωρα απο το tablet. Το θέμα ειναι οτι επειδή το pc είναι αρκετά παλιό (αγορασμενο το 2001) δεν διαθέτει θυρα ethernet. Αυτο που θελω να κάνω ειναι να συνδεσω το desktop στο ιντερνετ (είτε ενσύρματα είτε ασύρματα) και να μην εχω πρόβλημα με την ασύρματη σύνδεση του tablet και του laptop που θα αγορασω αργοτερα. Στοχος λοιπόν ειναι η απρόσκοπτη λειτουργία ολων των συσκευών. Τι θα προτείνατε; δε ξερω αν πρέπει να παρω καποια θυρα ethernet ή κατι άλλο (δε ξερω τι μπορει να σηκώσει το desktop αφου ειναι τοσο παλιο). Επίσης ο στόχος ειναι να γίνει η συνδεση με το μικρότερο δυνατο κόστος αφου δεν αξιζει να επενδυσω πολλα χρημάτα σε ενα τοσο παλιο μηχάνημα. Επισης το pc δε διαθέτει θυρα usb2.0 αλλά παλιότερη. Επισυνάπτω παρακατω φωτο του πισω μερους του desktop μηπως βγάλετε κάποια άκρη.
discoboyminimal Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 διαλεγεις.. https://www.skroutz.gr/s/2059241/TP-LINK-TL-WN725N.html https://www.skroutz.gr/s/310816/TP-LINK-TF-3239DL.html ασυρματο η ενσυρματο...
veteranos123 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Η σύνδεση στο internet μπορεί να γίνει με 2 τρόπους. Είτε με μια pci ethernet card είτε με μια κάρτα wifi. Διαλέγεις τι σε βολεύει και παίρνεις. Τώρα είδα που λες ότι δεν έχει usb 2.0 αλλά παλιότερες. Ίσως οι ασύρματε κάρτες usb wifi να μην δουλεύουν. 1
discoboyminimal Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 βασικα ναι..πηγαινε σε pci - ethernet. γιατι εκτος των αλλων , εχεις που εχει 2-4 usb port..αν βαλεις και το usbwifi..αστα κλαφτα
TheELF Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 επειδή το pc είναι αρκετά παλιό (αγορασμενο το 2001) δεν διαθέτει θυρα ethernet.Τι λειτουργικό του έχεις βάλει; 1
takiskarditsa Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Η σύνδεση στο internet μπορεί να γίνει με 2 τρόπους. Είτε με μια pci ethernet card είτε με μια κάρτα wifi. Διαλέγεις τι σε βολεύει και παίρνεις. Τώρα είδα που λες ότι δεν έχει usb 2.0 αλλά παλιότερες. Ίσως οι ασύρματε κάρτες usb wifi να μην δουλεύουν. Αυτο σκέφτηκα και εγω, ίσως το ασύρματο usb να μη δουλεύει και αν δουλευει μπορεί να σέρνεται. βασικα ναι..πηγαινε σε pci - ethernet. γιατι εκτος των αλλων , εχεις που εχει 2-4 usb port..αν βαλεις και το usbwifi..αστα κλαφτα Τι λειτουργικό του έχεις βάλει; Το pc τρέχει Windows xp χωρις service pack και βαριέμαι να μπαινω σε διαδικασίες αναβάθμισης. Λέτε να εχω προβλήματα;
discoboyminimal Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 ναι χωρις sp , ολες οι σελιδες θα σου βγαζουν προβληματα. θες sp1 τουλαχιστον.δεν μπορεις καν να βαλεις καποιον chrome η 3rd party internet explorer 1
takiskarditsa Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 ναι χωρις sp , ολες οι σελιδες θα σου βγαζουν προβληματα. θες sp1 τουλαχιστον.δεν μπορεις καν να βαλεις καποιον chrome η 3rd party internet explorer Χμ δίκιο έχεις. Βασικα ας βρω λύση για τη σύνδεση και μετα μπορει να το αναβαθμίσω αφου θα εχω και συνδεση στο νετ θα ειναι πιο εύκολο. Έμεινε ετσι γιατι για χρόνια δούλευε ελάχιστα και κυριως offline (εκτος απο λιγο καιρο στις προ adsl εποχες) 2
takiskarditsa Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Παιδια λεω παρω αυτη http://www.skroutz.gr/s/310818/TP-LINK-TG-3269.html Πως σας φαίνεται;
PEPES2 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Παιδια λεω παρω αυτη http://www.skroutz.gr/s/310818/TP-LINK-TG-3269.html Πως σας φαίνεται; Μια χαρα!
discoboyminimal Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Απλα πριν παρεις καρτα, δες αν εχει driver για Windows xp 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα