Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το συγκεκριμενο λαπτοπ κανει το εξης αναβοσβηνουν τα λαμπακια και δεν δινει εικονα δηλαδη απ οτι εχω καταλαβει δεν μπουταρει εβγαλα μνημες και μετα απο αρκετες προσπαθειες ανοιξε αλλα μετα παλι τα ιδια ξερει κανεις να το επισκευαζει η καθε βοηθεια σας θα μου φανει πολυτιμη ευχαριστω!!

Δημοσ.

επίσης αν έχεις άλλο μηχάνημα να δείς και σε τι κατάσταση είναι ο σκληρός σου δίσκος(ως 2ο)πάντως τα "σημάδια" δείχνει gpu problem

Δημοσ.

Δοκίμασε και με εξωτερική οθόνη όπως σου είπανε.

Το πιθανότερο είναι να καταστράφηκαν οι κολλήσεις της GPU, που είναι συνηθισμένο πρόβλημα στα dv5.

Οι εναλλακτικές λύσεις που έχεις είναι:

1. Να αλλάξεις motherboard με κόστος αγοράς γύρω στα 100€ από το eBay.

2. Να πας σε εξειδικευμένο εργαστήριο να σου κάνουν reballing με κόστος πάλι γύρω στα 100€.

Προσοχή reballing - όχι reflow.

Θα το καταλλάβεις αν σου δώσουν γραπτή εγγύηση πάνω από τρεις μήνες.

Στο reflow δίνουν εγγύηση μόνο ένα μήνα.

3. Να κάνεις reflow μόνος σου, και όσο κρατήσει.

Μπορείς να επαναλάβεις την διαδικασία 3-4 φορές πριν τα φτύσει τελείως η motherboard, και μετά αγοράζεις άλλη από το eBay.

H πλέον ασφαλής λύση είναι η δεύτερη (reballing).

Αν αγοράσεις motherboard από το eBay μην αγοράσεις μεταχειρισμένη, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι είδους επισκευή έχει υποστεί, πιθανόν και reflow.

Αν αποφασίσεις να κάνεις reflow μόνος σου, δες το βίντεο που ακολουθεί.

Δημοσ.

προβλημα με βιος δηλαδη αποκλειεται να εχει?γτ μετα απο καποια ανοιγοκλισιματα δουλευει κανονικοτατα

τα λαμπακια γτ αναβοσβηνουν?

Δημοσ.

Να χαλάσει ετσι στα καλά καθούμε το bios ειναι δύσκολο πρέπει να πέσεις στην περίπτωση εκτος και αν το έχεις φλασάρει και κάτι πήγε λάθος , μπορεί να ειναι οτιδήποτε αλλα το πιθανότερο ειναι καποιο πρόβλημα στην κάρτα γραφικών η στην motherboard γενικότερα

Δημοσ.

Κατά 90% πρόβλημα αποκόλλησης της gpu.

Μόνη λύση το reballing ή καινούρια μητρική.

Γνώμη μου πάντα χωρίς να ξέρω το οικονομικό σου πλάνο, είναι πεταμένα λεφτά η όλη φάση.

Μεγάλο κόστος επισκευής με ημερομηνία λήξης για ένα λαπτοπ που έφαγε τα ψωμιά του.

Κάντο ανταλλακτικά να βγάλεις ότι κέρδος μπορείς, κράτα το σκληρό σου δίσκο και πάρε ένα καινούριο λαπτοπ με 300~350 ευρώ

για καθημερινή χρήση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...