krokas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 παιδια μηπως μπορει να μου πει καποιος λυση για να εχω οτε tv σε 3 τηλεορασεις κ απο την καθε μια να αλλαζω διαφορετικο καναλι. ειναι μεσω δορυφορικου πιατου..ξεκιναμε παντα απο τις πιο οικονομικες λυσεις γαρ ανεργιας. οχι με καλωδια. . οσο πιο αναλυτικα μπορειτε γιατι εχω μετριες γνωσεις επι του θεματος.ευχαριστω !!!!
paylidis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δε γινεται... το μεγιστο που μπορει να γινει είναι να παιζει το ιδιο καναλι σε όλες... Αλλα εξηγησε μου ανεργια+3 τηλεοράσεις+OTE tv ? seriously? Βγάζω 2-3 φορες * το βασικό και δεν εχω ουτε οτε ουτε 3 τηλεορασεις... 1
gerasimakis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 με διπλο λμπ γινετε νομιζω για 2 τηλεορασεις να βλεπεις διαφορετικο καναλι αλλα μηπως θελει και αλλο κωδικοποιητη?
jim_p Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δεν γινεται επειδη ο καθε αποκωδικοποιητης/δεκτης συγχρονιζει σε ενα καναλι καθε φορα.
stelakis1914 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Κάνεις υπομονή μέχρι κάποια στιγμή να βγάλει ο ΟΤΕ multivew...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα