Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια μια γενικη ακυρη απορια που εχω, τα usb hub δεν ειναι επικυνδυνα? δηλαδη δε μπορει με αυτο να χαλασει η κανονικη θυρα του pc/laptop?? αν οχι δηλαδη μπορω να συνδεσω οσα περιφεριακα, gamepads κλπ θελω?

μου φαινεται λιγο παραλογο μια θυρα να δινει τοσο ρευμα για τοσα περιφεριακα που θα βαλει καποιος. 

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπήκα να το δω και είχε 4 κομμάτια. Τα εβαλα στο καλάθι και μου είπε ότι μενουν 2. Πήρα 2 και με πήγε στο paypal. Πλήρωσα και πριν την επιβεβαίωση μου είπε sorry out of stock. Το χασαμε το κελεπούρι.

• Moderators
Δημοσ.

Μπήκα να το δω και είχε 4 κομμάτια. Τα εβαλα στο καλάθι και μου είπε ότι μενουν 2. Πήρα 2 και με πήγε στο paypal. Πλήρωσα και πριν την επιβεβαίωση μου είπε sorry out of stock. Το χασαμε το κελεπούρι.

οκ, εβαλα λοιπον το τελος στον τιτλο και γλυτώσαμε οσοι δεν το πηραμε ζεστα, να περιμενουμε επι 2 μηνες όπως κανουμε με το 3.5mm jack και το micro sim adapter.  :)

• Like 1
Δημοσ.

Πηρα την καρτα ηχου, για να δουλεψει ως δευτερη καρτα ηχου για προγραμα DJ. Συνδεεις ακουστικα σ' αυτην για preview. Λογικα θα κανει. Thanks στα παιδια που την αναφεραν!

Δημοσ.

οκ, εβαλα λοιπον το τελος στον τιτλο και γλυτώσαμε οσοι δεν το πηραμε ζεστα, να περιμενουμε επι 2 μηνες όπως κανουμε με το 3.5mm jack και το micro sim adapter.  :)

Μην το λες μην το λες γιατι 2-3 giveaway που ειχα προλάβει (0.01$ το κομματι) μου ήρθαν σε 20 μέρες ενω το κίνητο που είχα πάρει 199$ σε 35 μέρες :P

Δημοσ.

Είχα πάρει από ebay ένα ίδιο εμφανισιακά τουλάχιστον (λογικά το ίδιο ακριβώς ήταν) αλλά μάπα το καρπούζι... τα περισσότερα πράγματα που τα σύνδεα δεν τα σήκωνε καν για να λειτουργήσουν ενώ αν έβαζα στικάκι για μεταφορά αρχείων η ταχύτητα ήταν σε kb και όχι σε mb... δεν είναι δηλαδή usb 2.0 αλλά 1.1 ...  Προφανώς είναι πάμφθηνο απλά το αναφέρω να μην παίρνεται τρελές ποσότητες πχ....

Πραγματικα εχω παρει και εγω κατι φθηνα usb hub απο ebay και μου βγηκαν ολα usb 1.1 παρολο που εγραφαν 2.0. Μαιμου δηλαλη για πεταμα. Φυσικα ομως εγινε refund. Off topic αλλα αν εχει παρει καποιος καποιο φθηνο και ηταν οντως 2.0 ας ριξει ενα link.

Δημοσ.

Πραγματικα εχω παρει και εγω κατι φθηνα usb hub απο ebay και μου βγηκαν ολα usb 1.1 παρολο που εγραφαν 2.0. Μαιμου δηλαλη για πεταμα. Φυσικα ομως εγινε refund. Off topic αλλα αν εχει παρει καποιος καποιο φθηνο και ηταν οντως 2.0 ας ριξει ενα link.

Πως καταλαβαινεις την διαφορα;

Δημοσ.

και αυτο που παραγγείλαμε 1.1 ειναι τελικά (!) το λεει στο λινκ  :mad:

νταξ για εκτυπωτες και ποντικια ειναι καλό αλλα μη βαλει κανενας κανενα δισκο πανω γιατι θα περιμενει τη δευτερα παρουσιά μεχρι να κανει backup

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...