Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και πάνω σήμερα που πήγαμε όλο χαρά να ανοίξουμε το ούτε 2 εβδομάδων PC μας, με λύπη διαπιστώσαμε ότι δεν ανάβει. Μετά από πειράματα διαπιστώθηκε ότι κάηκε το τροφοδοτικό, και ρίχνει και την ασφάλεια. Ενώ στο τέλος παρουσίασε πρόβλημα κι ο διακόπτης(είναι μονίμως στο on, δε γίνεται να τον αφήσεις στο off). Το τροφοδοτικό είχε αγορασθεί μέσα Νοέμβρη, και σε επικοινωνία με το κατάστημα με είπαν ότι πρέπει εγώ να το στείλω σ' αυτούς, αυτοί στην XFX(ένα 650W των 80€ είναι). Όλη η διαδικασία, 2 μήνες. Δεν υπάρχει περίπτωση δηλαδή να βασιστώ σ' αυτό.

Καμιά πιθανή λύση; Γίνεται επισκευή σε κανέναν ηλεκτρονικό της γειτονιάς; Κάτι άλλο;

Ευχαριστώ για την όποια απάντηση.

Δημοσ.

Κοίτα, από την στιγμή που θα το σκαλίσεις, ξεχνάς την εγγύηση. Οπότε απλά δεν το κατσαβιδώνεις. Αυτό με το διακόπτη, εννοείς του τροφοδοτικού στο πίσω μέρος? Καλά αυτό πως χάλασε?

Δημοσ.

Τον διακόπτη ναι τον πίσω. Ούτε που ξέρω. Αλλά μάλλον αυτό θα 'ναι το πιο εύκολο να φτιαχτεί.

Σε ηλεκτρονικό/ηλεκτρολόγο γίνεται να επισκευαστεί;

Δημοσ.

Όπως σου είπα. Ξεχνάς την εγγύηση με το άνοιγμα. Αν και υπάρχει (μικρή) πιθανότητα να μην στο περάσουν εγγύηση, αν το πίσω βύσμα φαίνεται "πειραγμένο" (δηλ. από και καλά "κακή χρήση"). Δεν θα το πείραζα. Θα το έστελνα για έλεγχο. 80€ είναι αυτά ...

Δημοσ.

Μπα. Μονόδρομος η αγορά καινούργιου. Και όταν επιστρέψει με το καλό το κρατάς σαν δεύτερο ή πουλάς ένα από τα δύο. Ποιος θα προτείνει ηλεκτρονικό να κατσαβιδώσει μηχάνημα που είναι σε εγγύηση? Και άντε και το άνοιξε. Δεν σου λέει κανείς ότι θα μπορέσει να το επισκευάσει. Αυτόματα όμως έχασες την εγγύηση. Δεν ξέρω. .. Ας πούνε και τα άλλα παιδιά καμία γνώμη ...

Δημοσ.

Εφοσον σου ειπαν απο την αρχη δυο μήνες δικαιουσε να σου δωσουν τροφοδοτικο αντικαταστασης εως οτου ερθει το δικο σου.

Δημοσ.

Πες ότι το επισκεύασε ο τεχνικός, πιος σου εγγυάται ότι θα δουλεύει τέλεια (και οι προστασίες) ή μέσα σε μια μέρα θα ξανά χαλάσει και μπορεί να σου κάψει και άλλα εξαρτήματα αυτή την φορά. Ποτέ δεν εμπιστεύομαι επισκευασμένο τροφοδοτικό.

• Like 1
Δημοσ.

Εφοσον σου ειπαν απο την αρχη δυο μήνες δικαιουσε να σου δωσουν τροφοδοτικο αντικαταστασης εως οτου ερθει το δικο σου.

...και γιατι να μην δικαιούται μόνιμη αντικατάσταση

Δημοσ.

Επίσης ζήτησε πίστωση για να πάρεις κάποιο άλλο, μη σου δώσουν το ίδιο

Ζητα αντικατασταση.Και ασε αυτους μετα δυο μηνες να παρουν πισω τα λεφτα τους μονοι τους.

Δημοσ.

Έχω το δικαίωμα να πάρω και να πω στο κατάστημα "Σε στέλνω το χαλασμένο, στείλε ένα άλλο(που απ' ότι βλέπω στο site τους δεν έχουν κι ετοιμοπαράδοτο) και κανόνισε εσύ μετά πως θα βγάλεις τη ζημιά με την αντιπροσωπεία";

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...