Hellhound_LoveSick Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2003 Iiyama Vision Master Pro 454 ypertati CRT othoni .. den mporo na vro oute ena psegadi na sou po.. 2 xronia tin exo. tha tin latrepsis! tsiou
barbarian8 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2003 Πρωτα απο ολα' date=' συκοφαντιες, μπουρδες και ξεμπουρδες κρατα τες για τον εαυτο σου.[/quote'] me tis mpourdes den asxouloume egw alla esi kavaliotis pou me ena sxedon tsampoukalidiko tropo thes na mas perasis xwris deuteri koubenta oti i ilyama einai to best!diladi emeis pou pirame aoc eimaste malakes?emeis den eidame kai den exoume krisi?kai gia na milisw gia tft(18-19 intzes) mia pou ekei teinei i agora , tha pw oti exw dei montela twn duo etairiwn epistamenos kai den mporw na katalabw ti parapanw exoun i iyama kai einai se diplasia timi apo tis aoc , ti stigmi malista pou me responce 30 ms den einai oti kalitero gia games se antithesi me tis aoc .
kavaliotis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2003 Πρωτα απο ολα' date=' συκοφαντιες, μπουρδες και ξεμπουρδες κρατα τες για τον εαυτο σου.[/quote'] me tis mpourdes den asxouloume egw alla esi kavaliotis pou me ena sxedon tsampoukalidiko tropo thes na mas perasis xwris deuteri koubenta oti i ilyama einai to best!diladi emeis pou pirame aoc eimaste malakes?emeis den eidame kai den exoume krisi?kai gia na milisw gia tft(18-19 intzes) mia pou ekei teinei i agora , tha pw oti exw dei montela twn duo etairiwn epistamenos kai den mporw na katalabw ti parapanw exoun i iyama kai einai se diplasia timi apo tis aoc , ti stigmi malista pou me responce 30 ms den einai oti kalitero gia games se antithesi me tis aoc . Καλα ΟΚ φιλε εισαι τουλαχιστον αστειος και δεν το συνεχιζω, αν θες κατι πες το μου με ΡΜ, το ποσο τσαμπουκαλης ειμαι ρωτα τα παιδια εδωμεσα που ειμαι τοσα χρονια, αν και ακομα προσπαθω να καταλαβω που το επαιξα τσαμπουκας, αν σου αρεσουν οι AOC παρτες, εγω το παιδι που ανοιξε το thread καθως και τους φιλους μου ΔΕΝ θα τους προτεινα να την παρουνε. Εσυ δεν εισαι μαλ**ας που την πηρες εκτος και αν απλα μας κανεις υποδειξη του τι εισαι οποτε παω πασο. Για TFT επαναλαμβανω οτι ποτε δεν εδωσα γνωμη γιατι πολυ απλα δεν εχω αν και εχω δουλεψει σε αρκετες, αλλα καμμια δεν με εντυπωσιασε ωστε να θελω να αλλαξω την ΙΙΥΑΜΑ μου ή να την προτεινω σε καποιον. Σε καποια εκθεση στο Λονδινο ειδα μια που την κοιτουσα σαν χαζος αλλα τωρα δεν μου ερχεται στο μυαλο, παντως δεν ηταν και τοσο ακριβη (καμμια 700 λιρες, 350.000δρχ) και ηταν 19αρα... Οσο για το υφος σου, επαναλαμβανω σταματησε το γιατι το φορουμ δεν ανεχεται ατομα που θελουν να χαλασουν το καλο κλιμα που υπαρχει.
OXTROS Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2003 Oi ΙΙΥΑΜΑ exoun ka8odriko Diamotron opws kai oi kalhteres o8ones pou yparxoun sthn kathgoria CRT oi Mitsubishi opote exontas dokimasei SONY-MITSUBISHI-AOC-IIYAMA mporw na pw oti oi IIYAMA exoun thn kalhterh sxesh apodoshs-timhs-intzes to mono pou me xalasan htan h 22' pou thn doulepsa gia ligo kairo toulaxoston gia 3-4 mhnes apo thn hmera pou thn bgalame apo to kouti myrize plastiko olo to dwmatio meta apo tous 3 mhnes afto stamatise. Mallon to kostos tis o8onhs den epitrepei kalhs poiothtas plastika alla auto ligo me endiaferei !!! Gia AOC tis exw balei se ena Internet-cafe kai apo tis 4 allaksame tis 2 giati meta apo 1-1,5 xrono h mia exase to prassino kai h allh xalase to koumpi toy Power me apotelesma na xreisimopoioume Odoglifides !!! Apo tis SONY eimai plhros euxaristimenos kai apo xronia Sonakias-Trinitronakias tis prothnw anapifilaxta me ekseresh to Service , ekei to 8ema exei katanthsei grafiko.. tosoi M@l@kes mazi oloi sto service tis Sony phgan ? H Koryfh h DIAMONTRON(Mitsubishi) blepei apo psila olles tis ypolypes Auton ton kairo psinomai kai egw gia mia IIYAMA TFT 19 giati apo oti tin exw dei (PLaisio) einai arketa kalh se sxesh me ta xrhmata gia na thn apoktisw!! Opote IIYAMA thumbs UP!!!! AOC thumbs down!!! Toulaxiston gia ton Oxtro
kirimis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2003 και εγω εχω την IIYAMA 413 εδω και 1 χρονο και ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την επενδυση. Πολυ καλα και ζωντανα χρωματα, καλη γεωμετρια, αρκετα καλες ρυθμισεις μεσω μενου και συνολικα προκειται για μια ποιοτικη κατασκευη. Παντως για οθονες θα κοιτουσα μονο IIYAMA, Mitsubishi, EIZO, SONY με τους γνωστους καθοδικους Diamondtron και Trinitron. Kαι μιας και εγινε λογος για τις AOC... inferior quality! Καλες μονο για δευτερες οθονες, και για λυσεις αναγκης. H οθονη ειναι μια πολυ σημαντικη human interface συσκευη, και γι αυτο το λογο με τα ματια μας δεν παιζουμε Καλυτερα να μην μιλησω για AOC TFT... εκει ειναι το χαος... :?
barbarian8 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2003 me ti epixeirimata kirimis einai xaos se tft?pesmas ta epixeirimata sou , giati apodeikniiete oti oloi osoi lene to antitheto einai pseutes! http://www.epinions.com/product-Monitors_AOC_LM_800_18_1_in_Display_LM800/display_~reviews >>http://www.georeviews.co.uk/AOC-LM800-18-Silver-TFT-Monitor_L29993/ kai kiriws>>http://www.hardwarezone.com/articles/articles.hwz?cid=5&aid=573 , fisika tipota den sigkrinete me tin gnwmi sas , i empeiria sas kai i baritita twn epixeirimatwn sas einai atrantaxta ! ola ta alla einai anwfela .
barbarian8 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2003 kata ta alla den eimai antithetos me iyama , apla den mou aresoun oi apolites apopseis xwris apodeikseis . epeidi lene diladi 10 atoma edw oti mia etairia bgazei skarta proionta etsi epeidi to lene , den simainei oti isxiei . 01 tft iyama (18-19")kostizoun 1000 eurw peripou , egtw pantws me liga parapanw protimw na epairna ena probolea!
kavaliotis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2003 Re barbarian8 τα εδωσες και πριν τα λινκς, στο ενα λενε την γνωμη τους 2 (δυο!!!!!) ατομα ολο κι ολο που ουτε καν ξερουμε τι ειναι (υπαλληλοι μηπως?) και λενε οτι πηρανε τις καλυτερες οθονες του κοσμου! Σαν να ακουω εναν γνωστο ενος φιλο μου που μου ελεγε οτι αυτην την στιγμη εχει φτιαξει ενα υπερμηχανημα και πηγα να δω τι ειναι (Αγγλια πανω κιολας) και ειχε πανω GeForce4MX και 15αρα CRT πανω σε ΧΡ2000+...Του λεω "πω πω ρε φιλε τι θα την κανεις τετοια μηχανηματαρα!!!!!!!!!! Εσυ εισαι ετη φωτος μπροστα!!!!"...Η πλακα ειναι οτι το πιστεψε! Απο αυτα καταλαβαινουμε οτι για τον καθενα οι αναγκες ειναι διαφορετικες, το υπερμηχανημα για αυτον για μενα ηταν το λιγοτερο γελοιο για σημερα... Επισης το αλλο λινκ που δινεις ειναι παλι ενα review 10 γραμμων με ενα κουμπακι για buy online from amazon...Σου λεει τιποτα αυτο? Μηπως περιμενες διαφημιση οθονης να λεει αρνητικα πραγματα??? Ακομα και το site που λες οτι τα λεει ολα τελεια (το τελευταιο), αν δεις την βγαζουνε ψιλοσκαρτη! Για δες λιγο και μονος σου και μετα πες μου...
barbarian8 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2003 http://www.hardwarezone.com/articles/articles.hwz?cid=5&aid=573 iparxoun arketa reviews , auta eixa brei me ena proto psaksimo .
kirimis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2003 Τεσπα, για οποιον πιστευει πως εγω, ο Καβαλιωτης και τοσοι αλλοι εχουμε αδικο για αυτα που εχουμε πει περι κατωτεροτητας των AOC, υπαρχει και το ΠΛΑΙΣΙΟ στο οποιο εχουν καμια ντουζινα TFT απο ολες τις μαρκες. Ας ριξει μια ματια σε μια AOC και ας δει μια αντιστοιχη EIZO η IIYAMA η SONY... case is rested. Και ναι, σιγουρα ειναι ποιο φτηνες, αλλα και ποιο κακες (μοιραια). Επιχειρηματα του στυλ: με 1000 ευρω περνω Projector κατ εμε δεν ειναι σοβαρα... γιατι δεν ειναι δυνατο κανεις σοφρων ανθρωπος να πιστευει πως ενας projector δειχνει καλυτερα απο μια TFT. Μεγαλυτερα μπορει, καλυτερα ΟΧΙ! Εαν θελω να δω ταινια θα παρω projector, εαν θελω να δουλεψω σε PC θα παρω οθονη για PC. Οχι τιποτα αλλο... αλλα αμα ειναι να δωσω 1000 ευρω για TFT καλυτερα να παω να τα φαω σε σουβλακια Kανεις δεν εκφραζει απολυτες αποψεις... Εαν θες να μας πεις πως η AOC εχουνε καλο value for money... μπορει, αλλα το τι θα προτιμησει καποιος ειναι θεμα απαιτησεων και η AOC δεν ειναι υψηλων προδιαγραφων οπως και να το κανουμε.
Spyrus Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2003 Η AOC 9A+ είναι πολύ καλή οθόνη και σας προτείνω να τη δείτε από κοντά και να παίξετε με τις ρυθμίσεις της. Δείτε και την iiyama και αποφασίστε. Ακόμα και τη τσέπη σας να δείτε. Η ΑOC να πω ότι σηκώνει 85 Ηz στα 1600x1200 και 100 Hz στα 1280x1024. H iiyama φτάνει 100 Ηz στα 1600x1200 και 120 Ηz στα 1600x1200. Όσο για τιμή...240 χωρίς ΦΠΑ ενώ η iiyama pro 454 425 euro χωρίς ΦΠΑ.
Dragoneti2 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2003 Thn 9A+ eixa dei, kai malista logo oti thn eixe enas filos mou, thn eixa daneistei gia kamia dyo meres vste na thn do sto mhxanima moy alla den mou eixe gemisei to mati. Oso gia thn philips nai to exo akoysei oti den briskeis tora pia eukola (giati arage??) alla ego mallon eimouna tyxeros logo (prin ena xrono peripou pou thn phra) oti thn eixa mesa se 2 meres apo mgmanager!!
DimitrisKTM Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2003 AOC= οθονες προσφορας (ολα τα σαβουρο-pc προσφορων με AOC τα δινουν) Ακομα και αισθητικα να τις δεις σαν κουτι ειναι χαλια. Προς τον φιλο που ενδιαφερεται να αγορασει: παρε την 19αρα iiyama και δεν θα το μετανιωσεις! Και μην ξεχνας, οτι πληρωσεις παιρνεις!
lanista Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2003 υπάρχει άλλο κατάστημα στην Αθήνα που να φέρνει τις IIYama εκτός από το πλαίσιο ??
lithros Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2003 υπάρχει άλλο κατάστημα στην Αθήνα που να φέρνει τις IIYama εκτός από το πλαίσιο ?? OXI. Exo mia IIyama Vision Master Pro 454 edo kai 8 mines, einai FOVERI aksizei mexri kai to teleftaio tis euro. Kata ti gnomi mou einai epipedou SONY - EIZO kai 100Hz stin 1600, nomizo mono 3 19" to petixainoun afto. Anyway, IIyama forever.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.