Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους

μετά από σχεδόν 5 χρόνια,είπα να αναβαθμιστώ με τα εξής

mobo Asus Maximus hero VII

cpu    I7 4970K

Gpu  Evga  GTX 980 Superclocked ACX 2.0

Ram  G.Skill Ripjaws X 16GB DDR3 Non ECC CL11 2400MHz

SSd   Samsung 512GB 840 Pro Series

Cooler Coolermaster Hyper 212 Evo

Monitor Dell LCD LED 24.1'' U2415

Από το υπάρχον σύστημα,θα κρατήσω τους μηχανικούς σκληρούς(2 WD 1tb)

έναν ssd (corsair 160gb), το κουτί (coolermaster cosmos pure)καθώς και το τροφοδοτικό (corsair tx-950).Θα χρησιμοποιηθεί για gaming 1080ρ και γενικότερα λίγο από όλα.Ελπίζω για τα επόμενα 2-3 χρόνια τουλάχιστον να είμαι ΟΚ,τι γνώμη,έχετε?

Επίσης,μια άλλη ερώτηση, το κουτί μου http://www.coolermaster.com/case/full-tower/cosmos-pure/

μπορεί να δεχτεί υδρόψυξη τύπου corsair  Corsair Hydro H100i η Nepton 240M π.χ Εάν στο μέλλον θελήσω?,Ευχαριστω

Δημοσ.

Για gaming βγαίνει κάτι πολύ φθηνότερο απ' τα κομμάτια που διάλεξες, ειδικά αν είναι σε ανάλυση 1080p. Συμπλήρωσε την φόρμα και τα ξαναλέμε

http://www.insomnia.gr/topic/391825-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE/

Δημοσ.

Γιατι την 980? Εφοσον εχεις το τροφοδοτικο δες και κατι τετοιο

http://www.skroutz.gr/s/5580574/Asus-GeForce-GTX970-4GB-Strix-OC-90YV07F0-M0NA00.htmlx2

Το κουτι σου ναι δεχεται υδροψυξεις

Επισης αν εχεις σκοπο για o.c. παρε οτι εβαλες.Αλλιως κοιτα σε κλειδωμενα parts θα δου βγει κανα 150αρι λιγοτερο.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις,τι ακριβώς ξέχασα από την φόρμα?Είναι δεδομένη η αγορά και ήθελα μια δεύτερη γνώμη,ναι το ξέρω ότι κάποια κομμάτια είναι overkill για σήμερα αλλά προσπαθώ να είναι, όσο δυνατό,για το μέλλον.Το ίδιο είχα κάνει και περίπου πριν 5 χρόνια και δεν το μετάνιωσα (Ι7-950 Ati 5970-6gb memory) και τουλάχιστον τα παιχνίδια που παίζω,δεν ασχολούμαι με far cry-crysis κλπ.μεχρί τα μέσα του 2014 τρέχαν με full specs,είμαι κάπου λάθος?

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις,τι ακριβώς ξέχασα από την φόρμα?Είναι δεδομένη η αγορά και ήθελα μια δεύτερη γνώμη,ναι το ξέρω ότι κάποια κομμάτια είναι overkill για σήμερα αλλά προσπαθώ να είναι, όσο δυνατό,για το μέλλον.Το ίδιο είχα κάνει και περίπου πριν 5 χρόνια και δεν το μετάνιωσα (Ι7-950 Ati 5970-6gb memory) και τουλάχιστον τα παιχνίδια που παίζω,δεν ασχολούμαι με far cry-crysis κλπ.μεχρί τα μέσα του 2014 τρέχαν με full specs,είμαι κάπου λάθος?

Οπως ειπα,το μονο λαθος που βλεπω ειναι οτι συμφερει να παρεις με 60 ευρω παραπανω 2 970 παρα μια 980.Επισης καλο ηταν να εισαι σιγουρος αν θα κανεις o.c. η οχι για να μην δωσεις ασκοπα τοσα λεφτα παραπανω.Επισης οθονη σκεψου και για 1440p

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=41968&cat=10

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=42788&cat=10

Δημοσ.

Λογικά overclock θα κάνεις, σωστά; Έχεις βάλει i7 που δε σε ωφελεί στο gaming περισσότερο από έναν i5, πολύ μεγάλο ssd(πόσα games θα βάλεις μέσα; τα αρχεία πάνε στον hdd), 16GB ram είναι πολλά για την ώρα, βάλε 8 και μετά προσθέτεις άλλα 8 αν θες. Υποθέτω έχεις ήδη τις παλιές μνήμες οπότε παίρνεις ακόμα 2GB και φτάνεις στα 8. Δε χρειάζεται να πάρεις καινούριες εκτός και αν τις χρησιμοποιείς. Κάρτα γραφικών πολύ καλή, αν και θα πρότεινα την 970 εφόσον χρησιμοποιείς μια οθόνη 1080p. Μητρική έχεις βάλει για βαρβάτο overclock ενώ η ψύκτρα δε θα σε καλύψει 

Δημοσ.

Λογικά overclock θα κάνεις, σωστά; Έχεις βάλει i7 που δε σε ωφελεί στο gaming περισσότερο από έναν i5, πολύ μεγάλο ssd(πόσα games θα βάλεις μέσα; τα αρχεία πάνε στον hdd), 16GB ram είναι πολλά για την ώρα, βάλε 8 και μετά προσθέτεις άλλα 8 αν θες. Υποθέτω έχεις ήδη τις παλιές μνήμες οπότε παίρνεις ακόμα 2GB και φτάνεις στα 8. Δε χρειάζεται να πάρεις καινούριες εκτός και αν τις χρησιμοποιείς. Κάρτα γραφικών πολύ καλή, αν και θα πρότεινα την 970 εφόσον χρησιμοποιείς μια οθόνη 1080p. Μητρική έχεις βάλει για βαρβάτο overclock ενώ η ψύκτρα δε θα σε καλύψει 

Καλημέρα δεν έχεις άδικο για την μνήμη, απλά μια και κάνω τώρα αναβάθμιση λέω να πάρω 16 μία και καλή,τις παλιές μνήμες θα τις χρησιμοποιήσω αλλού.Ο τωρινός μου ssd 160gb έχει λιγότερα από 20 ελεύθερα,δεν ξέρω πως τα καταφέρνω :huh:,μόνο με προγράμματα και με ένα παιχνίδι.Θα κάνω overclock αλλά όχι άμεσα,δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος εξού και η ψύχτρα.Αλλά μια και το έφερε η κουβέντα,πως ορίζεις το ΄΄βαρβάτο overclock΄΄? για να΄χω και μια ιδέα

Δημοσ.

Καλησπέρα,χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους

μετά από σχεδόν 5 χρόνια,είπα να αναβαθμιστώ με τα εξής

mobo Asus Maximus hero VII

cpu    I7 4970K

Gpu  Evga  GTX 980 Superclocked ACX 2.0

Ram  G.Skill Ripjaws X 16GB DDR3 Non ECC CL11 2400MHz

SSd   Samsung 512GB 840 Pro Series

Cooler Coolermaster Hyper 212 Evo

Monitor Dell LCD LED 24.1'' U2415

Από το υπάρχον σύστημα,θα κρατήσω τους μηχανικούς σκληρούς(2 WD 1tb)

έναν ssd (corsair 160gb), το κουτί (coolermaster cosmos pure)καθώς και το τροφοδοτικό (corsair tx-950).Θα χρησιμοποιηθεί για gaming 1080ρ και γενικότερα λίγο από όλα.Ελπίζω για τα επόμενα 2-3 χρόνια τουλάχιστον να είμαι ΟΚ,τι γνώμη,έχετε?

Επίσης,μια άλλη ερώτηση, το κουτί μου http://www.coolermaster.com/case/full-tower/cosmos-pure/

μπορεί να δεχτεί υδρόψυξη τύπου corsair  Corsair Hydro H100i η Nepton 240M π.χ Εάν στο μέλλον θελήσω?,Ευχαριστω

Η σύνθεση σου είναι άριστη. Προχώρα.

Στους φίλους που λένε 8gb. Στο cs global offensive 7.5gb μου τρώει. Αυτό τα λέει όλα.

Δημοσ.

Η σύνθεση σου είναι άριστη. Προχώρα.

Στους φίλους που λένε 8gb. Στο cs global offensive 7.5gb μου τρώει. Αυτό τα λέει όλα.

Nα'σε καλά φίλε στο κάτω κάτω δεν είναι και κανένα τραγικό κόστος.Παρεμπιπτόντως,μιας και έχουμε την ίδια gpu(5970),σε crossifire τι λέει?τα σκοτώνει ολα :-)

Δημοσ.

Nα'σε καλά φίλε στο κάτω κάτω δεν είναι και κανένα τραγικό κόστος.Παρεμπιπτόντως,μιας και έχουμε την ίδια gpu(5970),σε crossifire τι λέει?τα σκοτώνει ολα :-)

Τίποτα. :)

Μέχρι στιγμής δεν έχω παράπονο. Με έβγαλε 6 χρόνια χωρίς να έχω πρόβλημα στα παιχνίδια. Φυσικά παίζω σε ανάλυση 1920x1200.Γιατί αν έπαιζα σε μεγαλύτερη ανάλυση θα είχα πρόβλημα λόγο vram. Τώρα θα πάω ή σε 980ti 8gb αν βγει ή σε titan ii γιατί με τους καινούργιους τίτλους πιστεύω θα τα βρουν σκούρα.

Δημοσ.

Μάλλον έχεις αφήσει το system protection enabled και σου τρώει πολύ χώρο. Τι να πω 16GB ram είναι πολλά αλλά εσύ πληρώνεις, εσύ αποφασίζεις. 

Αν σου τρώει το CS GO 7.5GB ram κάτι δε πάει καλά. Πόσα προγράμματα τρέχουν από πίσω; Γιατί και γω το έχω το συγκεκριμένο παιχνίδι και δε μου τρώει τόσο+ότι τρέχω τουλάχιστον 4-5 προγράμματα ακόμα

Δημοσ.

Μάλλον έχεις αφήσει το system protection enabled και σου τρώει πολύ χώρο. Τι να πω 16GB ram είναι πολλά αλλά εσύ πληρώνεις, εσύ αποφασίζεις. 

Αν σου τρώει το CS GO 7.5GB ram κάτι δε πάει καλά. Πόσα προγράμματα τρέχουν από πίσω; Γιατί και γω το έχω το συγκεκριμένο παιχνίδι και δε μου τρώει τόσο+ότι τρέχω τουλάχιστον 4-5 προγράμματα ακόμα

εγω πανω απο 6gb εν ωρα παιχνιδιου δεν εχω δει (και μιλαω για shadow of mordor οχι για cs go)

Δημοσ.

Προτού μπω στο παιχνίδι χρησιμοποιεί 3.2 gb.

Τα νούμερα που βλέπω στο παιχνίδι ειναι on screen

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...