nick132 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Προσφατα εγκατέστησα στο σύστημα μου αλλα 8 gb ram συνολο 16 gb. Τα windows 7 ultimate που τρέχω συνέχιζαν να χρησιμοποιούν μόνο τα 8. Μεσω του msconfig ->boot -> advanced options -> maximum memory άλλαξα χειροκίνητα την τιμή της ram και απο λάθος έβαλα την τιμή 16 , αντι 16000 με αποτέλεσμα να μην μπουτάρουν και να εχώ τη γνωστή blue screen of death. Το hardware είναι οκ , τα ubuntu που εχω σε άλλο δισκο στο ίδιο σύστημα την βλέπουν όλη . Υπάρχει τρόπος να αλλάξω αυτή την παράμετρο από το command prompt ή παω για εκ νέου εγκατάσταση? Η επιδιόρθωση των windows δεν έκανε κατι και επίσης δεν έχω recovery disks. Η επαναφορα συστήματος σε παλιότερο σημείο δούλεψε αλλα δεν έλυσε το πρόβλημα. Τον δίσκο που έχει τα windows τον βλεπω κανονικά απο τα windows. Ευχαριστω
SPANK Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Τα windows ειναι 64 bit ? , επίσης δοκίμασε να μπεις απο safe mode
nick132 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Είναι 64bit, δεν μπαίνει σε κανένα απο τα 3 safe mode.
SPANK Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δοκίμασε τοτε να αφήσεις το σύστημα με τα 8gb που ειχε πρίν να δεις αν ανοίγει και άλλαξε την ρύθμιση μετα στα windows
nick132 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Τις έχω αφαιρέσει απο το σύστημα αλλα και παλι δεν ξεκιναει. Στα ubuntu παίζει κανονικα και με 8 και 16. Η εντολή BOOTCFG (Edit Windows boot settings) εμφανίζει cannot open boot.ini file Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2015 από nick132
παπι Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Τις έχω αφαιρέσει απο το σύστημα αλλα και παλι δεν ξεκιναει. Στα ubuntu παίζει κανονικα και με 8 και 16. Η εντολή BOOTCFG (Edit Windows boot settings) εμφανίζει cannot open boot.ini file Πρεπει να εισαι στο root για να δεις το boot.ini (c:/ )
rfc Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Πρεπει να μπουταρεις με το windows cd και απο command prompt να δωσεις τις παρακατω εντολες bcdedit/deletevalue {default} numproc bcdedit/deletevalue {default} truncatememory Και θα ξεκινησει το μηχανημα
nick132 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Ακριβως αυτό έψαχνα , ανοιξε ! Ευχαριστω παρα πολυ ! SOLVED 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα