Προς το περιεχόμενο

msconfig ->boot -> advanced options -> maximum memory WRONG VALUE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσφατα εγκατέστησα στο σύστημα μου αλλα 8 gb ram συνολο  16 gb. Τα windows 7 ultimate που τρέχω συνέχιζαν να χρησιμοποιούν μόνο τα 8. Μεσω του msconfig ->boot -> advanced options -> maximum memory άλλαξα χειροκίνητα την τιμή της ram και απο λάθος έβαλα την τιμή 16 , αντι 16000 με αποτέλεσμα να μην μπουτάρουν και να εχώ τη γνωστή blue screen of death. Το hardware είναι οκ , τα ubuntu που εχω σε άλλο δισκο στο ίδιο σύστημα την βλέπουν όλη . Υπάρχει τρόπος να αλλάξω αυτή την παράμετρο από  το command prompt ή παω για εκ νέου εγκατάσταση? Η επιδιόρθωση των windows δεν έκανε κατι και επίσης δεν έχω recovery disks. Η επαναφορα συστήματος σε παλιότερο σημείο δούλεψε αλλα δεν έλυσε το πρόβλημα. Τον δίσκο που έχει τα windows τον βλεπω κανονικά απο τα windows. Ευχαριστω

Δημοσ.

Δοκίμασε τοτε να αφήσεις το σύστημα με τα 8gb που ειχε πρίν να δεις αν ανοίγει και άλλαξε την ρύθμιση μετα στα windows

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τις έχω αφαιρέσει απο το σύστημα αλλα και παλι δεν ξεκιναει. Στα ubuntu παίζει κανονικα και με 8 και 16. Η εντολή BOOTCFG (Edit Windows boot settings) εμφανίζει cannot open boot.ini file

Επεξ/σία από nick132
Δημοσ.

Τις έχω αφαιρέσει απο το σύστημα αλλα και παλι δεν ξεκιναει. Στα ubuntu παίζει κανονικα και με 8 και 16. Η εντολή BOOTCFG (Edit Windows boot settings) εμφανίζει cannot open boot.ini file

Πρεπει να εισαι στο root για να δεις το boot.ini (c:/ )

Δημοσ.

Πρεπει να μπουταρεις με το windows cd και απο command prompt να δωσεις τις παρακατω εντολες

bcdedit/deletevalue {default} numproc

bcdedit/deletevalue {default} truncatememory

Και θα ξεκινησει το μηχανημα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...