MariosX Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα σας!Έχω forthnet εδώ και ένα χρόνο και αυτές της ημέρες έληξε το 12 μήνο συμβόλαιο και σκέφτομαι να αλλάξω εταιρία για να πάω σε κάτι οικονομικότερο ή κατί που να μου παρέχει κι άλλα extra.Παρατήρησα ότι όλες οι εταιρίες χρεώνουν 35 τέλη ενεργοποιήσης καθώς και 24 μήνο συμβόλαιο.Πέρσι θυμάμαι ότι για να μπω στην forthnet πλήρωσα 35 ευρώ όμως πιο παλιά δεν πληρώναμε τέλη ενεργοποίησης όταν αλλάζαμε εταιρία και ήταν δωρεάν.Επίσης τι ακριβώς γίνεται με τα 24μήνα συμβόλαια εάν θέλω να αλλάξω πάροχο τον 13ο μήνα ας πούμε, τι θα πληρώσω;
bigstar Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δεν αξίζει να αλλάξεις εταιρεία και να πληρώνεις έξτρα τέλη ενεργοποιήσεις . Άλλωστε η forthnet έχει double play που σου δίνει 12 ώρες δωρεάν προς κινητά http://www.forthnet.gr/ServicesBasketForm.aspx?a_id=7296 ή με 15 ευρώ με προπληρωμή δίνει 24αρι ιντερνετ
peeperman Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 όταν αλλάζαμε εταιρία και ήταν δωρεάν. Επίσης τι ακριβώς γίνεται με τα 24μήνα συμβόλαια εάν θέλω να αλλάξω πάροχο τον 13ο μήνα ας πούμε, τι θα πληρώσω; Πάντα ίσχυε το τέλος φορητότητας, απλά οι εταιρίες σαν προσφορά σου έκαναν δώρο τα τέλη αυτά, για να σε προσελκύσουν να γίνεις πελάτης τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα