stratri1 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Γειά σας παλικάρια και Χρόνια Πολλά. Θέλω τα φώτα σας για μια προσφορά της Cosmoline, γιατί χάθηκα ψάνοντας και δεν μπορώ να βγάλω άκρη!!! Η μητέρα μου είναι συνδρομητής της Cosmoline στο σταθερό τηλέφωνο στο χωριό. Πληρώνει περίπου 24€ τον μήνα και έχει κάτι λίγα λεπτά σε κινητά και σταθερά. Δεν υπάρχει ακόμα δυνατότητα σύνδεσης άλλου εναλλακτικού πάροχου εκεί. (Cyta, Hol κλπ). Την πήραν τηλέφωνο σήμερα και της είπαν ότι η Cosmoline συνεργάζεται με την Vodafone και προσφέρει σταθερή τηλεφωνία με 13,70€ (1.000' σταθερά - 800' εξωτερικό - 500' κινητά) με χρήση συσκευής με κάρτα SIM (χρεώνουν 18€ την συσκευή αυτή). Δέσμευση χρήσης, με συμβόλαιο, για 2 χρόνια. Δεδομένου ότι η προσφορά είναι δελεαστική, πήραν το τηλεφωνικό ΟΚ από την μάνα μου και θα στείλουν συσκευή και συμβόλαιο στο χωριό με κούριερ. Ξέρετε κάτι για αυτό; Είναι παγίδα; Υπάρχει καλή ποιότητα επικοινωνίας;;; Για την Cosmoline δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα, αλλά προσωπικά δεν είχαμε προβλήματα όσα χρόνια την χρησιμοποιούμε.
overpower Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Εχει η voda σημα στο χωριο σου? Επισης, ΟΤΕ δεν παιζει να μην εχει στο χωριο σου, αφου ολες οι γραμμες ανηκουν στον ΟΤΕ. Θα συμφερε πιο πολυ ενα πακετο μονο για σταθερα αλλα πριν το κανει αυτο. Αν εχει σημα σαφως και συμφερει. Οσο για την εταιρια, δεν την γνωριζω και δεν ξερω αν ειναι παγιδα ή οχι. 1
stratri1 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Έχει σήμα στο χωριό, μια χαρά. Αλλά γενικά δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια παγίδα σε όλο αυτό το πακέτο. Ακούγεται πολύ καλό πάντως, αλλά επιφυλάσσομαι μέχρι να δω συμβόλαια.
manzana Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Αυτό που της πρότειναν είναι σταθερή τηλεφωνία μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας : http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1060 Επειδή ακριβώς δεν μισθώνεται η γραμμή από τον ΟΤΕ είναι και τόσο φθηνή επιλογή. Να διευκρινήσω μόνο ότι θα έχετε τηλέφωνο αποκλειστικά μέσω της συσκευής που θα σας δώσουν και πως δεν θα μπορείτε να έχετε παροχή ίντερνετ. Εάν θέλετε μόνο τηλεφωνία και έχετε καλό σήμα στο σπίτι είναι μία καλή επιλογή. 1
stratri1 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Ευχαριστω για τις απαντήσεις σας παλικάρια. Ελπίζω να είναι όλα ΟΚ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα