smoke0man2 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 επανερχομαι στο αρχικο μου ποστ για να ρωτησω κατι γινεται να κανω αναβαθμιση το λαπτοπ χωρισ να χασω την εγγυηση? (ραμ ssd ) εαν ναι πειτε προτασεισ και καμια καλη βαση με ανεμιστηρες
Gigamestin Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 επανερχομαι στο αρχικο μου ποστ για να ρωτησω κατι γινεται να κανω αναβαθμιση το λαπτοπ χωρισ να χασω την εγγυηση? (ραμ ssd ) εαν ναι πειτε προτασεισ και καμια καλη βαση με ανεμιστηρες οχι δεν νομιζω να την χανεις.σε οτι αφορά βάση για λαπτοπ δες coolermaster http://www.e-shop.gr/coolermaster-r9-nbc-nxlk-gp-notepal-xl-p-PER.641185
loic Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Την χανεις την εγγυηση αν το ανοιξεις. Πριν λιγες εβδομαδες μιλησα με το support της Acer για θεμα με το δικο μου Aspire, και μολις ειπα στην τηλεφωνητρια οτι το εχω ανοιξει, μου ειπε "κακως το ανοιξατε, πλεον δεν ισχυει η εγγυηση". Τι να της πεις, οτι π.χ δεν την παλευεις με τον δισκο στις 5400 στροφες? Τεσπα, smoke0man2... αποφασισε: Tο ανοιγεις, κανεις τη δουλεια σου και χανεις την εγγυηση. Το πας εκει, πληρωνεις κερατιατικα και συνεχιζει να ισχυει η εγγυηση σου. Παρε ενα τηλεφωνο και ρωτα τους "αν σας φερω εναν SSD και RAM, ποσο θα ειναι η χρεωση για εγκατασταση? Θα συνεχισει να ισχυει η εγγυηση μου?"
smoke0man2 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 εγινε φιλαρακο με καλυψες ξερω οτι τα service των επωνημων εταιριων ειναι πανακριβα οποτε το κραταω ως εχει ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα