Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ε παρε και τηλεφωνο και πες τους να σε βοηθησουν με το τι ειναι να γινει, τι φοβασαι πια αφου επισημα πηρες το κλειδι

• Like 1
  • Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στο ένα λαπτοπ ναι στο άλλο μένει τώρα μένει να πάρω τηλ την Microsoft να μου πει τη να κάνω ελπίζω αφού είμαι νόμιμος σαν φοιτητής να μην μου πούνε κάτι καθ να μρ βοηθήσουν

Για σειτε γίνεται μέσω cmd?http://tweaks.com/windows/39026/change-windows-product-key-after-install/

Δημοσ.

ε δοκίμασε τη πρόταση του dave από τα σχόλια και δες μόνος σου, λίγοι έχουν τα 8 και ακόμα πιο λίγοι διαβάζουν το θέμα σου :)

δεν έχω κι ούτε θα κάνω πρόσφατα win8 vm οπότε από μένα η βοήθεια έληξε στα 7αρια

Δημοσ.

Θα προσπαθήσω να κάνω αυτό αλλιώς περνώ Microsoft δεν μπορώ να βάλω εφτά μου βγάζει blue screen σε ότι και εάν έκανα

Δημοσ.

Θα προσπαθήσω να κάνω αυτό αλλιώς περνώ Microsoft δεν μπορώ να βάλω εφτά μου βγάζει blue screen σε ότι και εάν έκανα

πιθανώς το μοντέλο σου να μην εχει οδηγους για 7.καποια καινουργια μοντελα βγηκαν με αυτο το κουσουρι .εγω παντως με samsung ειμαι κομπλε.μοντελο με windows 8 new και ειχε support για windows xp,7

Δημοσ.

Τελικά όλα πήγαν καλά και με τι ένα λαπτοπ αλλά και με το άλλο.. Είναι σχετικά κρύα δεν ζεσταίνονται πολύ (τουλάχιστον προς το παρόν)και το καλύτερο κρατάει πάρα πολύ η μπαταρία τους. Δηλαδή για ένα μέσο χρήστη θα είναι πολύ καλά λαπτοπ :-D θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους βοήθησαν λίγο η πολύ γιατί χωρίς αυτούς δεν ξέρω τι θα έκανα :) να είστε καλά παιδιά

Δημοσ.

Και στο skroutz.gr υπαρχει, αν γραψεις hdd caddy.

Το αν αξιζει ή οχι... εσυ το ξερεις και εσυ θα αποφασισεις αν χρειαζεσαι δευτερο δισκο.

Δημοσ.

ρε παιδια εχω 35 fps sto minecftaft και στο Lol .. τοσο χαμηλα ειναι ? ειναι στα medium γραφικα τι λετε να φταει ? η μεχρι εκει παει ?γινεται να το παω πισω?

εδω για παραδειγμα χρησιμοποει την ενσωματωμενη και οχι την 840μ? http://s1.postimg.org/6413m2xb3/image.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...