Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι δεν εχω .. γνησια ... οποτε .... και δεν εχω τωρα και λεφτα να τα παρω γιατι αγοραΣΑ ΤΑ λαπτοπ και ξεμεινα.

Δημοσ.

Σε αυτη την περιπτωση... νομιζω οτι ο σκοπος αγιαζει τα μεσα.

Οποτε ακομα και πειρατικη κοπια να εχεις απο τα 8, κανε απλα την εγκατασταση.

Αν δεν αντιμετωπιζεις κολληματα στα 8, θα καταλαβεις τουλαχιστον οτι υπαρχει καποια ασυμβατοτητα με τα 7 και οτι δεν φταιει το hardware...

Δημοσ.

απο που τουλαψιστον μπορω να τα κατεβασω... και να ξερω οτι δεν εχουν κανενα προβλημα? σαν οφφισιαλ ας πουμε?

Δημοσ.

Δεν το γνωριζω αυτο, αλλα και να το γνωριζα... απαγορευεται απο τους ορους χρησης του insomnia να ποσταρουμε links για πειρατικο περιεχομενο και γενικοτερα η συζητηση για πειρατικα Windows...

Δημοσ.

το ξερω φιλε μου αλλα το θελω μονο σαν δοκιμη για να δω τι θα κανω...δεν εχω σκοπο να κανω κατι ...και γενικα ειμαι κατα τις πειρατιας γι αυτο και εαν δεις ολοι μου υπολογιστες εχουν νομικα product key

Δημοσ.

Νομιζω οτι το βρηκα...

κατεβαζεις αυτο απο Microsoft, και φτιαχνεις DVD/USB.

Ειναι νομιμη η διαδικασια.

Ουσιαστικα, κατεβαζεις τα 8...

EDIT --> Θα χρειαστεις και κλειδι, νομιζω οτι κυκλοφορουν νομιμα καποια τα οποια μπορουν να χρησιμοποιηθουν απλα για την εγκατασταση. Γκουγκλαρε το.

Δημοσ.

ωραια παιδια τελικα αυτο εφταιγε . αλλα τωρα δεν μπορω να βαλω το product key που δικαιουμαι σαν φοιτητης..πως μπορω να το βαλω? εκτος απο κανονικο?

Δημοσ.

σαν φοιτητής δικαιούσαι κλειδί για κάποια συγκεκριμένα τα οποία επέλεξες windows , αν εγκατέστησες τα home ας πούμε και πήρες κλειδί για pro δε θα το δεχτεί! 

Δημοσ.

Όχι φίλε στην αρχή όπως έβαζα τα Windows τα δέχτηκε αλλά μετά μου ξανα ζήταγε κψδικα και έχει μόνο τη επιλογή.. Ενεργοποίηση μέσω τηλεφώνου.. Δεν γίνεται μέσω cmd?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...