Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω για την κάμερα αυτών των 2 κινητών..είναι ίδια; γιατί έχουν τα ίδια μεγκα πίξελς. Η μπροστινή στο g2 θα βγαίνει φωτεινή όσο μπορεί και έχει το ίδιο ''κόλπο'' που έχει και το g3 που ειναι άσπρο γυρω γυρω;

Επεξ/σία από περδικο
Δημοσ.

Τα megapixels δεν είναι ο καθοριστικός παράγοντας για μια κάμερα. Αυτά παίζουν ρόλο αν πρόκειται να τυπώσεις πόστερ άρα θέλεις και πολύ ψιλή ανάλυση. Βασικά πέραν των 8-10 είναι υπέρ αρκετά σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις.

Η κάμερα του G3 ξεχωρίζει για το laser auto focus και το διπλό flash ψυχρού/ζεστού χρώματος που επιτρέπει πολύ γρήγορη εστίαση και ειδικά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού δεν υπάρχει καμιά απολύτως σύγκριση. Από όλα τα φετινά τηλ που έχω δει είναι η καλύτερη κάμερα στο σκοτάδι.

Δημοσ.

αυτός όμως δεν σημαίνει ότι η κάμερα το g2 δεν είναι καλή ε; εγώ θέλω να βγάζει καλές φωτογραφίες δεν θέλω κάτι τραβηγμένο..σκέφτομαι να αγοράσω το g2 λόγω όλων των καλών που έχω ακούσει σε σχέση με τη τιμή..

Δημοσ.

Μια χαρά κάμερα έχει το G2. Το μόνο αρνητικό είναι ότι σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού αργεί να εστιάσει.

Αποστολή από το LG-D802 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

αυτός όμως δεν σημαίνει ότι η κάμερα το g2 δεν είναι καλή ε; εγώ θέλω να βγάζει καλές φωτογραφίες δεν θέλω κάτι τραβηγμένο..σκέφτομαι να αγοράσω το g2 λόγω όλων των καλών που έχω ακούσει σε σχέση με τη τιμή..

Όχι δεν είπα πως δεν είναι καλή, εξαιρετική είναι. Ειδικά για social media είναι σούπερ. Απλά του G3 είναι σε άλλο επίπεδο.

Δημοσ.

Μια χαρά κάμερα έχει το G2. Το μόνο αρνητικό είναι ότι σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού αργεί να εστιάσει.

Αποστολή από το LG-D802 με τη χρήση Insomnia App

που σημαινει ότι αργεί να βγάλει φωτογραφία; μπορεις να το ρυθμίσεις; η μπροστινη πως ειναι στο σκοτάδι;

Δημοσ.

Αργεί να βγάλει φωτογραφία μόνο σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού αλλα βγάζει καλές σχετικά(δεν ξέρω αν μπορείς να το ρυθμίσεις κάπως).Η μπροστινή δεν είναι άσχημη αλλά μην περιμένεις κάτι τρομερό και ειδικά στο σκοτάδι...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...