Προς το περιεχόμενο

Πρόγραμμα για USB TV Tuner στο Mac OS X ?

greek85

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πρέπει να είναι "συνοδευτικό" φίλε μου,φαντάζομαι,δεν ξέρω εγώ κάποιο που να δουλεύει universal.

Αυτό που θα έκανα εγώ στην θέση σου είναι οτι θα κοίταζα κάποια συμβατά με osX usb-Tv και θα δοκίμαζα 2-3 δικά τους προγράμματα που θα κατέβαζα από τις σελίδες υποστήριξης τους μήπως και βρω κάτι που να δουλεύει,αλλά το βρίσκω απέλπιδα προσπάθεια..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ξέρει κανείς κάποιο USB DVB-T που να παίζει σε MAC;

Εχει αρκετα φίλε μου αλλα ειναι λίγο τσιμπιμένες οι τιμές στα 50+ ευρώ.

Εγω περιμένω τη Δευτέρα από amazon uk ένα της August στα 26€ μαζί με τα μεταφορικά. http://www.amazon.co.uk/gp/product/B008D8HWXO?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o00_s00

Αν δουλέψει καλά θα σε ενημερώσω αν ενδιαφέρεσαι.

• Like 2

Ξέρει κανείς κάποιο USB DVB-T που να παίζει σε MAC;

Μπορεί να έχουν αρκετά υψηλή τιμή, αλλά τα Elgato eyetv tuners κάνουν πραγματικά τα πάντα. Το πρόγραμμα που τα συνοδεύει είναι το κορυφαίο και χρησιμοποιείται και από tuners άλλων κατασκευαστών.

Μπορεί να έχουν αρκετά υψηλή τιμή, αλλά τα Elgato eyetv tuners κάνουν πραγματικά τα πάντα. Το πρόγραμμα που τα συνοδεύει είναι το κορυφαίο και χρησιμοποιείται και από tuners άλλων κατασκευαστών.

Σωστός. 

Πριν λίγο κοίταζα το site τους.

Γενικά μπορείς να δεις dvb-t και από το VLC αλλά σε Mac πρέπει να έχεις EyeTV.

Link.png Site: VLC playback Features

εχω ενα δευτερο partition στο οποιο εχω τα windows και τρεχω απο εκει το tv tuner,

ηλπιζα οτι θα υπηρχε pvr για mac os επειδη το αναγνωριζει στο system preferences

Καλησπέρα. Επανέρχομαι με τα νεοτερα για τη συσκευη που ανεφερα παραπάνω. Λοιπον το μηχανακι δουλευει αψογα και με αριστη ποιοτητα εικονας και ηχου. Συνοδεύεται από το πρόγραμμα Fuugo TV το οποιο εχει όλες τις λειτουργίες κανονικά και ειναι πολύ ευκολο στη χρήση.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...