fysikos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 καλημέρα, αυτό που εννοώ με τον τίτλο είναι πως ψάχνω έναν τρόπο ώστε αν υπάρχει ενα πρόγραμμα με το οποίο να γράφω εγώ με ένα "μολύβι" σε ενα pad (όπως αυτό του ποντικιού) και να εμφανίζονται τα γράμματα στην οθόνη. επίσης πως λέγεται αυτό το "μολύβι" για pc. ελπίχω να καταλάβατε τι θέλω να κάνω...
TheELF Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 http://www.skroutz.gr/c/70/digitizers.html?from=catspan&keyphrase=digitizer digitizer(ποιο σωστά touchpad) τα λένε και το κάθε ένα έχει το δικό του driver,μιας και όταν μπει ο driver φαίνεται σαν κανονικό ποντίκι στο λειτουργικό δεν χρειάζεσαι ειδικό πρόγραμμα. 1
fysikos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 οπότε μετά ανοίγω την ζωγραφικη πχ και γράφω τις σημειώσεις σαν να γράφω σε χαρτί, σωστά; γίνεται και στο word?
TheELF Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Το word παίρνει από τα πλήκτρα όχι από το ποντίκι,δεν έχει σχέση με εικόνες,τώρα αν έχει κάποια φάση που μεταφράζει αυτό που γράφεις με την πένα σε κανονικό κείμενο τότε ναι αλλά δεν γνωρίζω αν υπάρχει κάτι τέτοιο χωρίς εξτρά.
oneofthem Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) οι συσκευές δεν λέγονται touchpad - αν η συσκευή γράφει ότι είναι touchpad τότε δεν περιλαμβάνει πένα ή λειτουργία πένας - είναι μόνο touchpad γενικά λέγονται graphics tablets, κάποια καταστήματα τα περνάνε στην γενική κατηγορία digitizer που συμπεριλαμβάνει και άλλα προϊόντα και αντίστροφα, ένα graphics tablet δεν είναι touchpad κατά ανάγκη φυσικά και υπάρχουν και τα δύο μαζί αλλά όχι σε όλα τα προϊόντα, οι δύο λειτουργίες, πένα και αφή είναι διαφορετικά πράγματα από πλευράς hardware fysikos αν το μόνο που θέλεις να κάνεις είναι η εισαγωγή κειμένου τότε δεν βολεύει κάτι τέτοιο, μέχρι να μου απαντήσεις θα ψάξω μήπως βρω αυτό που σου κάνει, γιατί δεν θυμάμαι πως το λένε edit: κάτι τέτοιο (δεν βρήκα στην ελλάδα αυτό που είχα στο μυαλό μου) IRIS IRISNotes Express 2 με αυτό γράφεις κανονικά σε χαρτί με στυλό και αυτό το περνάει στον υπολογιστή απλά θα πρέπει να ψάξεις μόνος σου τις λεπτομέρειες γιατί δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ απλώς ξέρω ότι για χειρόγραφο κείμενο αυτό είναι πολύ πιο κατάλληλο από ένα tablet - για αυτό που λέγατε, αν θέλει να χειρογραφεί το κείμενο και δεν τον ενδιαφέρει πως περνάνε οι χαραχτήρες, τα windows έχουν αναγνώριση χειρόγραφου κειμένου και μετατροπή σε κείμενο με έτοιμες γραμματοσειρές - αν θυμάμαι καλά η λειτουργία πρέπει να παίζει παντού, σε όλα τα σημεία εισαγωγής κειμένου, άρα πρέπει να παίζει και με το word αν θέλει να κρατήσει το χειρόγραφο σχήμα των χαραχτήρων βέβαια τότε θέλει πρόγραμμα σχεδίασης, είτε λέγεται ζωγραφική, είτε οτιδήποτε άλλο (εκτός αν τα τελευταία word έχουν τέτοιες λειτουργίες, εγώ έχω παλιό word) αν πάει σε tablet τελικά, εγώ προτείνω κάτι που να εξομαλύνει τις καμπύλες αλλά σημειώνω πως μιλάμε για προγράμματα που δεν είναι free Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2015 από oneofthem
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα