Προς το περιεχόμενο

windows update

gv

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

otan kano "windows update" ston internet explorer, den mou vgazei kammia epilogi gia "drivers update" (den mou vgazei link pano se autous). yparxei kapoio provlima apo tin microsoft i apo tin meria mou? :evil: :evil: :evil:

Δημοσ.

Den tha uparxei available update giat ous drivers sou. Profanos exeis idi tous teleutaious drivers gia tis suskeues sou (sumfona me tis MS). Autoi pou exei i MS sto windowsupdate einai tested drivers. Se alla site (px sto site teis kathe kataskeuastrias kathe suskeuis sou) tha vreis pithano neoterous.

Δημοσ.

Λοιπόν η ιστορία έχει ως εξής.

Είχα κρατήσει πρίν 1 μήνα ένα ghost image του συστήματός μου.

Τότε μου έδειχνε 3 drivers updates που τελικά δεν τις έκανα.

Χθές που ξανάφερα το image στο pc μου μόλις κάνω update μου εμφανίζει τους "drivers update" απενεργοποιημένους (μόνο αυτούς ... τα άλλα λίνκ δουλεύουν μια χαρά)

ΥΓ

Είχα ξαναχρησιμοποιήσει το ιδιο image και δεν είχα αυτό το πρόβλημα.

Δεν πιστεύω να είναι λάθος στην επαναφορά μιας και προσπάθησα 2 φορές.

πιστεύω ότι κάτι παίζει με το site της micro$oft.

μπορείτε να το ελέγξετε και εσείς?

Thanks

Δημοσ.

kante vre paidia enas me XP ena update (Internet explorer-tools-windows update) kai peite moy i epilogi "driver updates" einai apenergopoiimeni i oxi ...

plz ...

thanks

• Super Moderators
Δημοσ.

Έχω τα Windows XP SP1 (EN) και η επιλογή Update Drivers δεν είναι απενεργοποιημένη. Απλά δεν έχει drivers για το σύστημά μου. Ή μάλλον έχει αλλά δεν θέλω να τους βάλω.

Δημοσ.

Λοιπόν έκανα clean install και πρίν εγκαταστήσω οτιδήποτε στο pc moυ έκανα windows update ... ΜΑΝΤΕΨΤΕ ... OI "DRIVERS UPDATE" HTAN ΠΑΛΙ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ (ΓΚΡΙ ΧΡΩΜΑ) ....

ΠΩΣ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ??????????????

(Φυσικά μετά ξαναχρησιμοποίησα το ghost image)

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ... ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΑΛΙ ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΝΑ UPDATE .... OI ΡΗΜΑΔΟ - "UPDATE DRIVERS" είναι απενεργοποιημένοι ή όχι ??????????????????

WINXP (PRO) SP1

Δημοσ.

ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΑΛΙ ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΝΑ UPDATE .... OI ΡΗΜΑΔΟ - "UPDATE DRIVERS" είναι απενεργοποιημένοι ή όχι ??????????????????

WINXP (PRO) SP1

Προηγουμένος κατέβασα κάτι updates και το update driver ήταν ενεργοποιημένο. :)

Αν και δεν έχει τίποτα για να πάρω..... :lol:

update+drivers.jpg

Δημοσ.

Θα τρελαθούμε τελείως ? .... κάποιος με XP PRO ENGLISH ???

Με ghost image ενός μηνός -> πρόβλημα

Με format, clean install XP -> το ίδιο πρόβλημα

Θα κόψω τις φλέβες (του BILL)

Δημοσ.

Προβληματα παντα θα υπαρχουν οπως το sp1 του ΙΕ το οποιο δεν το εχω ολοκληρο και κατεβαζω μεν αναβαθμισεις αλαλ ενα update εν το τρεχει καθοτι νεοτερο..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...