DreamMore Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Η βόλτα στο Πήλειο μου στοίχησε κάτι παραπάνω... Μου έπεσε το iphone στη θάλασσα για περίπου 1 λεπτό. Το ξέβγαλα με γλυκό νερό αμέσως. Μέχρι να στεγνώσει άναβε πολύ αχνά το flash. Από τότε δεν ξαναάναψε ποτέ. Ξέρει κανείς αν μπορώ να κάνω κάτι άλλο ή αν μπορεί να φτιαχτεί σε κάποιο service shop?
Fulgore Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Το θεμα δεν ειναι αν μπορει να φτιαχτει δυστηχως αλλα ποσο θα παει το μαλι.
Kostasspil Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Καταρχήν ελπίζω να μην προσπάθησες να το ανάψεις. Βάλτο σε μια σακούλα με ρύζι και άστο εκεί για μια μέρα. Μην έχεις πάντως πολλές ελπίδες
DreamMore Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Είναι το 4. Δεν με νοιάζει να πάρω πιο πρόσφατο, αλλά για να ξαναπάρω το 4 δεν θέλω τουλάχιστον 300? Αν είναι πιο φτηνά το προτιμώ να το φτιάξω γιατί δεν είχα κάνει back up 11 εβδομάδες. Αλλά και να φτιάχνεται φαντάζομαι θα έχουν χαθεί τα data... Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Θα το δοκιμάσω με το ρυζι. Φαντάζομαι είναι για να αποροφήσει τη υγρασία.
Fulgore Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Οχι ρε συ τι 300ευρω.270ευρω πουλανε το Iphone 5 στις αγγελιες και 150μολις ευρω το 4s πχ http://www.insomnia.gr/classifieds/apple/iphone/384111-iphone-4s-16gb
DreamMore Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Μεταχειρισμένο λες... Γενικότερα αγοράζω δευτερο χέρι αλλά με κινητά δεν το έχω τολμήσει ποτέ. 150 ευρώ όμως είναι πολύ καλά. Θα το σκεφτω σοβαρα.
Aris05 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Αν τελικά πάρεις κάποιο μεταχειρισμένο καλύτερα αγόρασε το 4s, εχουν μεγάλη διαφορά στη ταχύτητα το 4 και το 4s
overpower Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δεν απαντησες ομως παραπανω, προσπαθησες να το ανοιξεις? Γιατι αν ναι, χαμενος κοπος το ρυζι.
DreamMore Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Όχι όχι, να το ανοίξω... Να το ανάψω ναι.
Kostasspil Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Ναι,αυτό φοβόμουν. Φίλε μου δεν μπορείς να κάνεις κάτι πλέον το κινητό είναι άχρηστο δυστυχώς.
DreamMore Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Θα το παω στον τεχνικό, και αν έχω νέο θα σας πω. Ευχαριστώ για τη βοήθεια
Stogianz Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Αν πέσει το κινητό θάλασσα το σβήνει κατευθείαν. Μετά το ρίχνεις γλυκό νερό. Το στεγνώνετε λίγο με πιστολάκι. Αν μπορείς το ξεβιδωνεις και μετά,όπως είπαν κι τα παιδιά,σε ρύζι για μια μέρα για να τραβήξει την υγρασία. Δεν πρέπει ΠΟΤΕ να το ανοίξεις όσο είναι βρεγμένο γιατί βραχυκυκλωνει. Αποστολή από το LG-D802 με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα