Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η βόλτα στο Πήλειο μου στοίχησε κάτι παραπάνω... Μου έπεσε το iphone στη θάλασσα για περίπου 1 λεπτό. Το ξέβγαλα με γλυκό νερό αμέσως. Μέχρι να στεγνώσει άναβε πολύ αχνά το flash. Από τότε δεν ξαναάναψε ποτέ. Ξέρει κανείς αν μπορώ να κάνω κάτι άλλο ή αν μπορεί να φτιαχτεί σε κάποιο service shop?

Δημοσ.

Καταρχήν ελπίζω να μην προσπάθησες να το ανάψεις.

Βάλτο σε μια σακούλα με ρύζι και άστο εκεί για μια μέρα.

Μην έχεις πάντως πολλές ελπίδες

Δημοσ.

Είναι το 4. Δεν με νοιάζει να πάρω πιο πρόσφατο, αλλά για να ξαναπάρω το 4 δεν θέλω τουλάχιστον 300? Αν είναι πιο φτηνά το προτιμώ να το φτιάξω γιατί δεν είχα κάνει back up 11 εβδομάδες. Αλλά και να φτιάχνεται φαντάζομαι θα έχουν χαθεί τα data...

Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Θα το δοκιμάσω με το ρυζι. Φαντάζομαι είναι για να αποροφήσει τη υγρασία.

Δημοσ.

Μεταχειρισμένο λες... Γενικότερα αγοράζω δευτερο χέρι αλλά με κινητά δεν το έχω τολμήσει ποτέ. 150 ευρώ όμως είναι πολύ καλά. Θα το σκεφτω σοβαρα.

Δημοσ.

Αν τελικά πάρεις κάποιο μεταχειρισμένο καλύτερα αγόρασε το 4s, εχουν μεγάλη διαφορά στη ταχύτητα το 4 και το 4s

Δημοσ.

Αν πέσει το κινητό θάλασσα το σβήνει κατευθείαν. Μετά το ρίχνεις γλυκό νερό. Το στεγνώνετε λίγο με πιστολάκι. Αν μπορείς το ξεβιδωνεις και μετά,όπως είπαν κι τα παιδιά,σε ρύζι για μια μέρα για να τραβήξει την υγρασία. Δεν πρέπει ΠΟΤΕ να το ανοίξεις όσο είναι βρεγμένο γιατί βραχυκυκλωνει.

Αποστολή από το LG-D802 με τη χρήση Insomnia App

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...