drstelth Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Καλημέρα Είμαι Κάτοχος Dell u2410 από το 2009 και αυτό που με την δίνει πιο πολύ είναι το μαύρο (γκρι) Για 70% Games αναφέρομαι (και για 30% για all are around χρήση) σε καμία περίπτωση όμως δεν θυσίαζω ποιότητα για το κυνήγι των 144 φρειμς Θα ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει να κάνω μετάβαση Σε άλλη 1080p ή 1200p ? Πχ flicker free, καλύτερο IPS ή va panel λόγω του εντυπωσίακου κοντράστ Ρωτάω κυρίως σε χρήστες της συγκεκριμέμης οθονης! Καλά ξέρω ότι η τέλος πάντων έχω διαβάσει ότι αξίζει IPS 1440p αλλά με μόνο μια 970 και όχι SLI λίγο χλωμό! Οπότε ξέρω ότι αν δεν πάρω μια 1080 τώρα ή επόμενη μετά από κάνα χρόνο+ θα είναι 4k ή 2k IPS 144 free sync και φυσικά μακάρι κάνα OLED panel Όσο για το μπατζετ εξαρτάται από το αν καρα αξίζει ή μετάβαση
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Καλημέρα είδα σε βίντεο από το pcper μια Asus 27 1440 IPS 120hz χωρίς gsync που θα έχει τιμή στις ΗΠΑ 599 δολλάρια.Δεν ξέρω πότε βγαίνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα