Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Πρόσφατα αγόρασα το Asus N751JK-T7042H μόνο για photo editing (photoshop, lightroom) και video editing (premiere, vegas) ενώ είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, αντιμετωπίζω bottleneck με τον δίσκο.

Είναι ένας 5400 αργός. Και αυτό φαίνεται και στο Lightroom (load previews) αλλά και στο VE

Τι μου προτεινετε να βάλω? Υπάρχει κάποιο μαγαζί που το αναλαμβάνει ? (δεν το ανοίγω... δεν το έχω ξανακάνει, μόνο σε pc μπορώ να ανταπεξέλθω)

Τέλος, πιστευετε ότι μπορώ να κρατήσω τον ήδη υπάρχον για backup ή παίρνει μόνον ένα?

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ.

Τελευταία ερώτηση, δεδομένου ότι το laptop δεν ήρθε με recovery cd ή κάτι σχετικό, τα windows πως τα μεταφέρω ή/και επαεγκαθιστώ?

Δημοσ.

...

Οπότε θα μπορούσα να βάλω ως C: αυτόν (για λειτουργικό) και ως D: αυτόν (για αρχεία) σωστά?

Όχι αυτον τον SSD (τον έχω και εγώ btw) : http://www.insomnia.gr/topic/542344-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BF%CF%87%CE%AE-bug-%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-samsung-ssd-840-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-840-evo/

Με βρισκεις συμφωνο για τον WD Scorpio Black. Αξιόπιστη λύση.

Πρέπει οπωσδήποτε να κανεις αγορά απ'το Πλαίσιο;

Δημοσ.

Δωσε μας τις εντυπώσεις σου από την οθονη και το wi-fi?

Είναι πανευκολο να αλλαξεις μονος σου τους δισκους, το μονο θεμα που ειχα εγω είναι πως μεταφερεις το λειτουργικο αλλα με 2 θεσεις αυτό λυνεται πιστευω.

Δημοσ.

Όχι αυτον τον SSD (τον έχω και εγώ btw) : http://www.insomnia.gr/topic/542344-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BF%CF%87%CE%AE-bug-%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-samsung-ssd-840-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-840-evo/

Με βρισκεις συμφωνο για τον WD Scorpio Black. Αξιόπιστη λύση.

Πρέπει οπωσδήποτε να κανεις αγορά απ'το Πλαίσιο;

τώρα διάβασα το thread !!! και τον παρείγγειλα ήδη (όχι από πλαίσιο....)

ξενέρωμα... ελπίζω με το νέο magician να έχει λυθεί το θέμα!!!! άλλωστε μόνο για windows & progs θα τον χρησιμοποιώ. Τα αρχεία θα είναι στον WD

Δωσε μας τις εντυπώσεις σου από την οθονη και το wi-fi?

Είναι πανευκολο να αλλαξεις μονος σου τους δισκους, το μονο θεμα που ειχα εγω είναι πως μεταφερεις το λειτουργικο αλλα με 2 θεσεις αυτό λυνεται πιστευω.

Οθόνη εκπληκτική, αλλά με λιγότερη λεπτομέρεια από την HP του desktop μου στις σκιές.

Wi fi της πλάκας. Δεν πιάνει αν απομακρυνθείς λίγο, αλλά δεν με απασχολεί αυτό.

Για το λειτουργικό είδα ότι η asus αντί του recovery έχει το BackTracker. Θα δοκιμάσω αυτό

Δημοσ.

Λοιπόν,

Εγκατέστησα και τους δύο δίσκους. Πριν το κάνω είχα τρέξει το backtracker της Asus ώστε να έχω recovery windows usb.

Όλα πήγαν ρολόι.

Τώρα το lap είναι ολοκηλρωμένο για media editing.

Τον 840 της samsung τον αναβάθμισα (firmware) καθώς και έτρεξα το performance optimizer που βγηκε επισήμως για το πρόβλημα.

Αυτά. Σας ευχαριστώ πολυ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...