Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΧΟΧΟΧΟ Well ,I  m Elvis Presley!

H καλύτερες αγορες που έχω κάνει είναι αυτές:

t2AmzQ6.jpg

Ωραίο φαίνεται. Από πού το τσίμπησες και πόσο?

• Απαντ. 159
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θυμηθηκα μια.πολυ καλη vfm αγορα ..

Ενα μπουφαν FILA , το πηρα οταν ημκυν 2α Γυμνασιου αν θυμαμαι καλα και το αποχωριστικα φετος ,

Περαν του ξεβαματος σε καποια σημεια , λραγματικα σκυλι.

Ως περυσι το ειχα για ρεζερβα για προχειροδουλιες στη ταρατσα και για δε βαριεσαι βολτες,

Φετος το εστειλα μαζι με αλλα ρουχα σε μια οργανωση για ουχα σε αστεγους .

Πολυ ζεστο , ελπιζω να πιασει τοπο.

• Like 1
Δημοσ.

Από υπολογιστές, Apple iMac 24".

Αγορά το καλοκαίρι του 2009 προς 1700€. Έκτοτε είναι ο βασικός μου υπολογιστής, ανοιχτός 24 / 7 / 365 (well, εκτός απ' όταν πέφτει το ρεύμα :P) χωρίς να πει "κιχ". Άπειρες ώρες χρήσης, για κάθε δουλειά.

Αναβαθμίστηκε δύο φορές: μία φορά, πήρε +4GB RAM (60€) και τον επόμενο χρόνο, μεγαλύτερο SSD (~100€).

Πάμε τώρα δυνατά να κλείσουμε τον 5ο χρόνο. :)

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ θα πω ότι το vfm είναι το huyndai getz που πήρα το 2005 με δώρο σέρβις για πάντα(όσο είναι στο όνομα μου) 10 χρόνια τώρα πληρώνω μόνο τα φρένα,υαλοκαθαριστηρες κ μπαταρία...Μέχρι τώρα χτυπά ξύλο δεν έχει βγάλει πρόβλημα.

απ την άλλη όμως το VW Polo μου χει πριξει τα συκώτια..κάθε εξάμηνο θα βγάλει ζημιά..

Δημοσ.

Εγώ θα πω ότι το vfm είναι το huyndai getz που πήρα το 2005 με δώρο σέρβις για πάντα(όσο είναι στο όνομα μου) 10 χρόνια τώρα πληρώνω μόνο τα φρένα,υαλοκαθαριστηρες κ μπαταρία...Μέχρι τώρα χτυπά ξύλο δεν έχει βγάλει πρόβλημα.<br>

απ την άλλη όμως το VW Polo μου χει πριξει τα συκώτια..κάθε εξάμηνο θα βγάλει ζημιά..

Πόσα χιλιόμετρα έχει το πόλο;

Δημοσ.

Πόσα χιλιόμετρα έχει το πόλο;

140 κ τα δύο..
Τα γερμανικά μετά τις 100 χιλιάδες γίνονται κουδούνιστρες λογικό... Τουλάχιστον έως τότε δεν βγάζουν τίποτα σχεδόν...
Δημοσ.

Από υπολογιστές, Apple iMac 24".

Αγορά το καλοκαίρι του 2009 προς 1700€. Έκτοτε είναι ο βασικός μου υπολογιστής, ανοιχτός 24 / 7 / 365 (well, εκτός απ' όταν πέφτει το ρεύμα :P) χωρίς να πει "κιχ". Άπειρες ώρες χρήσης, για κάθε δουλειά.

Αναβαθμίστηκε δύο φορές: μία φορά, πήρε +4GB RAM (60€) και τον επόμενο χρόνο, μεγαλύτερο SSD (~100€).

Πάμε τώρα δυνατά να κλείσουμε τον 5ο χρόνο. :)

Και πώς διάλο το αναβάθμισες χωρίς να το σβήσεις; :P

• Like 1
Δημοσ.

Wiki

Whisky thread

I've only been doing this whole whisky thing for a few weeks, but I figured I might as well be doing it right. So I went out and bought myself a Glencairn, figuring it would make little, if any, difference to a novice.

I could not have been more wrong. The scents are so much more concentrated, and you are able to smell right up until the whisky hits your lips, which makes the whole experience more engaging and the whisky itself much more enticing. The flavor is far improved by the heightened fragrance as well.

f you do not use one currently, I highly recommend grabbing one. Best 8 dollars I've spent in a while.

GGlass_Packaging_Box_zps6e250818.jpg

• Super Moderators
Δημοσ.

Logitech Z-5500 το 2004...

ψήνομαι να τα αλλάξω, αλλά ουσιαστικά δεν χρειάζεται :P

• Like 2
Δημοσ.

Εντάξει αυτές οι γενικεύσεις ποτέ δε κάνουν καλό. Κι εγώ Polo του '08 έχω. Μια φορά μου ζήτησε μπεκ-καταλύτη-προκαταλύτη στα 20Κ χιλιόμετρα κι αυτό πιθανότατα λόγω σάπιας βενζίνης. Έκτοτε τίποτε άλλο πέρα από αναλώσιμα. Πηγαίνουμε προς τα 80Κ τώρα.

Και πώς διάλο το αναβάθμισες χωρίς να το σβήσεις; :P

Περίμενα να κοπεί το ρεύμα :P

Με πρόλαβε ο Ntinaras.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

καλή ερώτηση, λιγουρεύομαι τα μεγάλα Edifier αλλά δεν νομίζω ότι αξίζει η αλλαγή, αρκετά χρήματα...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...