Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Macbook Pro 2.53 GHz Intel Core 2 Duo 4GB

5 χρόνια, πάει για 6, και έχω αλλάξει μόνο το καλώδιο που μου το τσάκισε μια σιδερένια πόρτα καταλάθος.

Ποτέ δεν του έχω κάνει φορμάτ.

Έχει πέσει ±10 φορές από κάποιο ύψος. Έχει πιει καφέδες, νερά. Έχει μπάσει καπνό στριφτών, στάχτες, τρίχες σκύλου.

Δεν μάσησε μία.

Γι' αυτό που το χρειάζομαι (adobe creative suite, ίντερνετ) με εξυπηρετεί ακόμα άψογα.

• Like 1
Δημοσ.

Macbook Pro 2.53 GHz Intel Core 2 Duo 4GB

5 χρόνια, πάει για 6, και έχω αλλάξει μόνο το καλώδιο που μου το τσάκισε μια σιδερένια πόρτα καταλάθος.

Ποτέ δεν του έχω κάνει φορμάτ.

Έχει πέσει ±10 φορές από κάποιο ύψος. Έχει πιει καφέδες, νερά. Έχει μπάσει καπνό στριφτών, στάχτες, τρίχες σκύλου.

Δεν μάσησε μία.

Γι' αυτό που το χρειάζομαι (adobe creative suite, ίντερνετ) με εξυπηρετεί ακόμα άψογα.

και ενας φίλος το έχει κακοποιήσει του εχει στραβώσει σασί εχει ρίξει μπουνια σε οθόνη δεν κατάλαβε τίποτα.

Μόνο τσιγαρόγοπες δεν έχει σβησει πάνω..

μιλάω για το πρώτο unibody με C2D 2009 μοντέλο αν θυμάμαι καλά.

εγώ εχω το mid 2010 και αν εξαιρέσουμε οτι για games ΔΕΝ.. ειναι σκυλί γενικότερα.

• Like 1
Δημοσ.

ενα κρουασαν σοκολατα απο εναν φουρνο στο βελεστινο,1 ευρω.

Τεραστιο και πεντανοστιμο...ψαχνω ευκαιρια να ξαναπαω

• Like 1
Δημοσ.

post-237837-0-14918100-1420817727_thumb.jpg

Aπο παλια φυσικα το Motorola star tac το πρωτο clam shell κινητο το πηρα μολις εχει πρωτοερθει στην Ελλαδα απο τους πρωτους  και το κοιταγαν ολοι λες και εβλεπαν εξωγηινο  πρωτοποριακη σχεδιαση για την εποχη.

Και φυσικα το  ipad  4  μου αλλαξε τελειως τις συνηθειες στο σπιτι πλεον σπανια ακουμπαω lap top oταν ειμαι εκει .

Το χρησιμοποιω συνεχεια και παντου σε σαββατοκυριακα ,διακοπες ,παραλια,,ταξιδια (,καφεδες οχι τοσο συχνα πλεον λογω του 6 plus )τα εχει βγαλει και με τo παραπανω τα λεφτα του .

Ενα bikers  style μπουφαν prada  το οποιο το εχω περιπου 10 χρονια και πραγματικα το εχω λιωσει φοριεται  σε  πολλες  περιστασεις  το μοναδικο ισως ρουχο   που ειναι τοσο παλιο και τα φοραω ακομα. 

AAAA! και την Vespa  μου  GTV 250   που την  πηρα το 12  την λατρευω και δεν θα την πουλησω ποτε .

post-237837-0-32754100-1420818681_thumb.jpg

• Like 6
Δημοσ.

Ipad το ξεχασα κι εγω.. Εχω το 3 κι ειναι οπως τα λεει ο Φωτης...τεραστια ευκολια.

Επισης...

Brick-The-Game3.jpg

Το εβρισκες παντου και περναγες αμετρητες ωρες παιχνιδιου!!!

• Like 6
Δημοσ.

Δεν ειναι η πιο vfm αγορα που εχω κανει, αν θυμαμαι καλα το ειχα πληρωσει κανενα 800αρι αλλα το wow effect που ειχα δεν συγκρινεται με καμια αλλη αγορα που εχω κανει. Sony ericsson p800

p800a.jpg

• Like 3
Δημοσ.

haf 922, 100€

με αυτο θα με θαψουνε, δεν το αλλαζω με τιποτα, μονο ενα βαψιματακι στο εσωτερικο του σε μαυρο θελει για να ταιρνιαζει με τα καινουρια και ειναι κομπλε.

Big and little at the same time, brand-new and ancient, and the bluest blue, ever.

qovs5t.jpg

• Like 7
Δημοσ.

haf 922, 100€

με αυτο θα με θαψουνε, δεν το αλλαζω με τιποτα, μονο ενα βαψιματακι στο εσωτερικο του σε μαυρο θελει για να ταιρνιαζει με τα καινουρια και ειναι κομπλε.

Big and little at the same time, brand-new and ancient, and the bluest blue, ever.

qovs5t.jpg

Not the bluest blue. The bluest blue is the tardis blue mate!
  • Like 1
Δημοσ.

haf 922, 100€

qovs5t.jpg

Κι εγώ έχω 922 ( τα πάντα κόκκινα όμως) και όντως ήταν πολύ καλή αγορά, παρόλα αυτά κάποια στιγμή πιστεύω ότι θα το αλλάξω για ανανέωση κυρίως κάποια στιγμή που θα βαριέμαι..

Ποτέ δε ένιωσα ότι είναι το κουτί που τα χει όλα και θα το κρατήσω μια ζωή, επίσης θέλω κάτι με φίλτρα πλέον βαριέμαι το συχνό καθάρισμα

Στην επερχόμενη σύνθεσή μου πάντως θα μείνει

IMG_20130726_154552_zpsc045286e.jpg

• Like 1
Δημοσ.

και ενας φίλος το έχει κακοποιήσει του εχει στραβώσει σασί εχει ρίξει μπουνια σε οθόνη δεν κατάλαβε τίποτα.

Μόνο τσιγαρόγοπες δεν έχει σβησει πάνω..

μιλάω για το πρώτο unibody με C2D 2009 μοντέλο αν θυμάμαι καλά.

εγώ εχω το mid 2010 και αν εξαιρέσουμε οτι για games ΔΕΝ.. ειναι σκυλί γενικότερα.

Μονο 4 λεξεις: Δεν εχει κρασαρει ποτε.

Δημοσ.

Εγώ παιδιά πιστεύω πως πολύ καλή αγορά που έχω κάνει το Microsoft sidewinder x6 ,πολύ καλός φωτισμός ,μαλακά στην αίσθηση πλήκτρα και πραγματικό σκυλί τα πήρα τοτε με την γνωστή προσφορά του eshop σε απίστευτη τιμή...

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ παιδιά πιστεύω πως πολύ καλή αγορά που έχω κάνει το Microsoft sidewinder x6 ,πολύ καλός φωτισμός ,μαλακά στην αίσθηση πλήκτρα και πραγματικό σκυλί τα πήρα τοτε με την γνωστή προσφορά του eshop σε απίστευτη τιμή...

Συμφωνώ, τρομερό πληκτρολόγιο!

• Moderators
Δημοσ.

Μια μαυρη ιταλικη δερματινη καμπαρντινα. Την εχω 10ετια, την ειχα χρυσοπληρωσει αλλα νομιζω ειναι ανετα η καλυτερη αγορα μου απο αποψη χρησης και ποιοτητας. 

Απο ηλεκτρονικα ειδη νομιζω το νοκια 7110. Πολυ πρωτοποριακο και απο τα τηλεφωνα που κρατησα σε χρηση περισσοτερο απο οποιοδηποτε αλλο αναλογικα. Μαλιστα ακομα λειτουργει, το δοκιμασα τις προαλλες.

post-122525-0-39751600-1420838895_thumb.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Απ' όσο βλέπω οι ΕΚΟ πάνε 300-800€ δεδομένου πως δεν υπάρχει καν στο ebay για πώληση και πως είναι από τα φθηνά μοντέλα της εποχής, θα την έβαζα κάπου στην μέση.

Αλλά δεν με ενδιαφέρει να την πουλήσω, αυτή θα πάει στον πρώτο φρενζυ που θα γίνει ροκ σταρ και θα μιλάει για τον παππού του. Ελπίζω μόνο να είναι δεξιόχειρας.

Υπάρχει μία έκο σιξτάδικη στα χέρια ενός φίλου που σκέφτεται εδώ και χρόνια να πουλήσει, αλλά το αναβάλει.

Πιάνουν τόσα λεφτά; Το ακριβές μοντέλο δεν καταφέραμε να το αναγνωρίσουμε ποτέ, πρέπει να έχει φάει μερικές εγχειρίσεις και μπόλικο ξύλο.

Θα ανεβάσω φωτό μετά αν βρω.

(παίζει να έχουμε ξανακάνει αυτή την κουβέντα για την συγκεκριμένη κιθάρα; Νομίζω έφαγα ένα deja vu).

Δημοσ.

Το PSP το πρωτο επαιξα παιχνιδαρες και ειδα ταινιες περασα αμετρητρες ωρες με αυτο ειτε σε ταξιδια Αθηνα-Καβαλα σαν φοιτητης αλλα και στο σπιτι οταν αραζα στο κρεβατι.

Πριν λιγες μερες παλι ηθελα να παιξω κατι games που μου ειχαν ξεφυγει τοτε αλλα δυστηχως δεν εχω την καρτα μνημης καπου την εχω χασει οποτε κατεβασα εμουλατορ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...