Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλύτερη αγορά ως προς το vfm θα έλεγα το Samsung R580 JS02 που για μια 6ετία του έβγαλα τα μάτια και με έβγαλε παλικάρι..

Εγώ, μια και είμαι προχώ, θα πω και την χειρότερη αγορά.

Το 2002, τον φλεβάρη αν θυμάμαι καλά, ο πατέρας μου αγόρασε ένα VW Polo 1.4, μοντέλο του 2001, ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ! Μέχρι το 2013 που ξεφορτωθήκαμε τον διάολο δεν σταμάτησε να βγάζει προβλήματα. Το χρώμα έφυγε στα πρώτα 1-2 χρόνια. Ξεφλούδιζε! Οι ειδικοί είπαν ότι έφταιγε η αλμύρα της θάλασσας (ζούσαμε στα Χανιά τότες) Ο αισθητήρας λ βαρούσε απ'το πρώτο εξάμηνο, τι τον αλλάξαμε, τι αλλάξαμε τον καταλύτη, τι όλο το χταπόδι, εκεί αυτός! Δεν είναι υπερβολή να πω ότι το check engine ήταν αναμένο για περισσότερο διάστημα απ'όσο σβηστό.. Τα ηλεκτρονικά μπουρδέλο τελείως, παράθυρα ανεβοκατέβαιναν όποτε γούσταραν (ευτυχώς τα πίσω ήταν μηχανικά -όχι ότι δεν μπλόκερναν κι αυτά αλλά τουλάχιστον δεν δρούσαν αυτοβούλως-). Δύο φορές ανέβασε θερμοκρασία στην μέση του πουθενά, ποτέ δεν κατάλαβα γιατί. Με το που ερχόταν η express απλώς έφτιαχνε. Κωλάμαξο γενικά και πάνω του έμαθα να οδηγάω, το είχα δικό μου για κανα 2 χρόνια. Ουστ!

• Like 1
Δημοσ.

Από κινητά:

ericsson-t39.3008048.jpg

t39 όπως είπε και ο paredwse πιο πάνω, κινητάρα, οι περισσότεροι προτιμούσαν nokia όμως! :P

04.jpg

w900, έκανε τα πάντα και είχε ωραίο άνοιγμα :)

sony-ericsson-p1i.jpg

p1i, φοβερό! Ποιότητα κατασκευής, δυνατότητες, τα πάντα!

Οι 3 καλύτερες αγορές μου σε κινητά πιστεύω

• Like 3
Δημοσ.

Από κινητά:

ericsson-t39.3008048.jpg

t39 όπως είπε και ο paredwse πιο πάνω, κινητάρα, οι περισσότεροι προτιμούσαν nokia όμως! :P

04.jpg

w900, έκανε τα πάντα και είχε ωραίο άνοιγμα :)

sony-ericsson-p1i.jpg

p1i, φοβερό! Ποιότητα κατασκευής, δυνατότητες, τα πάντα!

Οι 3 καλύτερες αγορές μου σε κινητά πιστεύω

πωωωωω! σωστός . και εγώ είχα το p910 . απλώς απίστευτη σειρά.

• Like 1
Δημοσ.

ert28sb.gif
Το T28s που είχε τους εξωγήινους στην διαφήμιση το θυμάστε; :') τό'χα λιώσει το tetris και την πασιέντζα. (Ο πατέρας μου με κυνηγούσε που του έριχνα συνέχεια την μπαταρία.)

• Like 11
Δημοσ.

εγώ είχα t68 (που ήταν το πιο "αγαπημένο" κινητό που πήρα ποτέ και από τα πρώτα με έγχρωμη οθόνη και δυνατότητα κάμερας οπότε έκανε γενικά εντύπωση) , t29 που είναι το μόνο κινητό που μου έχουν κλέψει αλλά όσο το είχα το είχα ευχαριστηθεί και μου άρεσε πολύ η σχεδίαση του σε σχέση με τα nokia της εποχής , ένα p910 που ήταν οκ και το τελευταίο που είχα πριν πάω σε android ήταν επίσης το p1 το οποίο όμως με είχε απογοητεύσει σε πολλά πράγματα και μετά από αυτό έφυγα από τη sony τρέχοντας μέχρι που ξαναγύρισα σχετικά πρόσφατα με το z1 και λέω να ξαναμείνω τώρα που σοβαρεύτηκε

το κινητό που για μένα ήταν το πρώτο σωστό εργαλείο με όλα του (άρα μπορεί να πάρει το τίτλο της καλύτερης αγορά σε κινητό)  παρόλο που δεν ήταν το πρώτο μου android ήταν το galaxy nexus, αυτή δηλαδή ήταν η συσκευή που εκμεταλλεύτηκα μέχρι αηδίας και ευχαριστήθηκα μέχρι αηδίας αλλά είχε αρκετές ελλείψεις όπως η αυτονομία που μου έσπαγαν τα νεύρα σε βαριά χρήση

• Like 1
Δημοσ.

iphone 6 plus, εχει το ιδανικό μεγεθος για smartphone οταν δεν εχεις pc κοντα. :P Επισης ps3 fat 60gb με backwards compatibility(απο τα πρωτα μοντελα) το οποιο δουλευει ακομα αψογα.. 

Δημοσ.

Κολλητηρι JBC αγορασμενο κοντα στο '88-'89

Συνεχιζει ακαθεκτο...

142490.jpg

Σετ ηχειων 2.1 Teac Multicompo, αγορασμενα πριν τουλαχιστον 12 χρονια απο τα Μακρο. Ακομη ειναι βασικα ηχεια του πισι, κι ας αλλαξα 10 πισι απο τοτε.

fw500.jpg

• Like 3
Δημοσ.

τζιν σταφ, τζιν λι-τα βγαλαν τα ευρω τους και με το παραπανω

4 5 μπλουζες μοριτζ-10ετιας και βαλε. περα απ την ατονια χρωματων, δεν εχουν παθει τιποτα!

mp4 player-130 εσκασα αλλα τα αζιξε

τωρινο κινητο και ταμπλετ-απιστευτα vfm

Gameboy pocket-ακομη ζει το ατιμο! οτι πρεπει για καταστασεις νοσταλγιας!

λαπτοπ-πριν 7 χρονια 1300 περιπου το πηρα. τα χει βγαλει και με το παραπανω

παπουτσια αντιντας και σταρακια-ποτε και για κανενα λογο δε τα θεωρω χασουρα!

Δημοσ.

Ακομα θεωρω χασουρα και ακομα αυτομουτζωνομαι οταν το 2006 ζητησα για δωρο απο τους γονείς μου ενα φορητο DVD player ....

3-4 χρονια μετα ειδα ποσο εκανε και μου κοπηκαν τα ποδια ... Ακομα το εχω κ καθεται ...

Δημοσ.

Ακομα θεωρω χασουρα και ακομα αυτομουτζωνομαι οταν το 2006 ζητησα για δωρο απο τους γονείς μου ενα φορητο DVD player ....

3-4 χρονια μετα ειδα ποσο εκανε και μου κοπηκαν τα ποδια ... Ακομα το εχω κ καθεται ...

Αυτό είναι για άλλο θέμα! "Η χειρότερη αγορά που έχω κάνει" :P

δεν νομιζω οτι εχω κανει ακομα τη καλυτερη μ αγορα..

Μη το βάζεις κάτω, keep shopping! :P

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...