margaritagr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 -iphone 3gs. Την εποχη του ηταν ο,τι καλυτερο σε κινητο με οθονη αφης , ταχυτατο και με μοναδικη αποκριση αφης. Το χα ψαξει πολυ το θεμα για το τι ν αγορασω τοτε κ μ εβγαλε ασπροπροσωπη. Τις προαλλες το ανοιξα, το φορτισα και τωρα το χρησιμοποιει η μαμα μου χωρις κανενα απολυτως προβλημα. -iMac. Μοντελο του 2010 τρεχει μεχρι σημερα χωρις να χει παρουσιασει ΠΟΤΕ το παραμικρο. Ελεγα να του βαλω ραμ, δε το χω κανει ακομα, παρολαυτα ειναι σουπερ. -Κατι δερματινες μποτες prada , τις εχω απο τη δευτερα λυκειου. Μιλαμε για πολλεεεες ωρες χρησης, σε ασφαλτο, χιονια, βροχες ακομα και χωματα. Σ ενα σημειο εχει γθαρθει το δερμα που δε φαινεται καν αν δε το ξερεις. Τα χουν βγαλει 100% τα λεφτα τους. -εχω κι εγω ενα αθανατο casio σαν αυτο που αναφερθηκε παραπανω. Προσφατα κοπηκε το λουρακι αλλα το ρολοι σαν ρολοι δεν εχει κανενα απολυτως θεμα. -nike air max millenium εχουν περασει τα πανδεινα..ειναι τα αθλητικα που εχω σαν προχειρα...μεχρι και σε legion run πηγαν και βγηκαν κομπλε 1
redhotstef Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Αυτο το κινητο ηταν οτι καλυτερο σε απλο κινητο ειχα αγορασει ποτε μου: Και μετα αγορασα ηχεια για να ακουω δυνατα μουσικη (στο δωματιο μου μονο), αυτα: Δεν μιλαω παντως ως προς το θεμα της ανθεκτικοτητας, αλλα ως προς το τι εχω χρησιμοποιησει παρα πολυ απ οσα μπορω να θυμηθω, πραγματα που ειχα. Θα ηταν ασκοπο να γραψω για φορμες που εχω 13 χρονια και ειναι σαν καινουριες, ενω τις χρησιμοποιω καθε εβδομαδα (puma). 2
kalogeros Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Η καλύτερη αγορά που έχω κάνει ήταν ένα laptop HP ZV5365EA. Το πήρα τον Φεβρουάριο του 2005 για 1180 ευρώ, τα οποία ήταν πολλά λεφτά για την εποχή. Έβγαλε ένα Erasmus, ένα πτυχίο, ένα μεταπτυχιακό και ένα φανταρικό. Πλέον τον έχω παραχωρήσει στον πατέρα μου για καμιά πασιέντζα και σερφάρισμα. Μετά από δέκα χρόνια λειτουργεί άψογα.
pitogiro Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Γράφω από ένα tuvlo-x laptop (gateway ουσιαστικά) που πήρα 7 χρόνια πριν και δουλεύει 24/7. Σε αυτό το διάστημα του άλλαξα μπαταρία, του έβαλα ssd και φαίνεται να χει ψωμιά ακόμη..
George b Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 χμμ πιστευω ο επεξεργαστης μου intel core 2 duo e6300 τον εχω απο το 2006 και δεν μου εχει παρουσιασει το παραμικρο..
frenzy Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Και γω ρε συ λουσι για τέτοια την πουλάω και με λένε χυδαίο. 5
qsis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Το ξυραφάκι μου που έχω από το 2001-2002 Κάτι πιο τεχνολογικό είναι τα Logitech x530 που έχω από το 2006 και είχα πάρει μόλις 60€ και μάλλον θα κρατήσω για πάντα όσο και να αλλάξουν τα υπολοιπα στο pc μου 2
qsis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Εντάξει λεπίδες αλλάζω η μηχανή όμως είναι πάντα η ίδια
frenzy Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Βάλτο μία μέσα σε ζεστό νερό με λευκό ξύδι να γίνει καινούργιο. 1
xristos97 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Site: Sony MDR-ZX600 τα πήρα πριν δύο χρόνια και ακόμη σαν καινούρια, με καθημερινή χρήση. θυμάμαι όταν τα πήρα, ένας μου έλεγε ότι μπορούσα να είχα αγοράσει την ίδια ποιότητα ήχου με ακουστικά 10 ευρω.
qsis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Βάλτο μία μέσα σε ζεστό νερό με λευκό ξύδι να γίνει καινούργιο.Έχω να το χρησιμοποιήσω απο το καλοκαίρι που αποφάσισα ότι βαρέθηκα κι εγώ το ξύρισμα.. Κατά καιρούς έχει μπει σε πλυντήριο πιάτων με φοβερά αποτελεσματα Να πάρω καινούριο δε παιζει, το συναισθηματικό δέσιμο ==>00 όπως και με πολλά άλλα μικροπράγμα που έχω χρόνια
lifeowner771 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Macbook air mid 2013 στα 840( το ειχε προσφορα το public μαζι με ατοκες) και ενα ipod nano που το πηρα απο ενα παιδι, δινοντας 50 καρτες yugioh που ειχα απο τοτε που ημουν μικρος..( και να πεις πως ειχαν και καμια αξια οι καρτες )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα