Δημοφιλής ανάρτηση raid_av Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Μια Μολδαβη σε ενα στουντιο 44
LongTom Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Ένα μαϊμουδοσουγιά αλά Swiss Army Knife,καλή ποιότητα,που πήρα όταν πήγα Πρόσκοπος περί τις αρχές του 1992-93.Ακόμη το χρησιμοποιώ καθημερινά σχεδόν και το έχω κουβαλήσει παντού. Ένα adidas ρολόι με μπρασελέ που πήρα όταν μπήκα δευτέρα-τρίτη Λυκείου και χρησιμοποιώ από τότε κάθε μέρα. Ένα μηχανικό μολύβι που πήρα στην πρώτη Δημοτικού(περί τα 1990), Δ.Γερμανίας που ακόμη είναι μαζί μου και το χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά. Όλα έβγαλαν τα λεφτά τους εδώ και δεκαετίες και συνεχίζουν δυνατά. 4
zio10 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Μια Μολδαβη σε ενα στουντιο Την πήρες μαζί σου δηλαδή? Ένα μαϊμουδοσουγιά αλά Swiss Army Knife,καλή ποιότητα,που πήρα όταν πήγα Πρόσκοπος περί τις αρχές του 1992-93.Ακόμη το χρησιμοποιώ καθημερινά σχεδόν και το έχω κουβαλήσει παντού. Ένα adidas ρολόι με μπρασελέ που πήρα όταν μπήκα δευτέρα-τρίτη Λυκείου και χρησιμοποιώ από τότε κάθε μέρα. Ένα μηχανικό μολύβι που πήρα στην πρώτη Δημοτικού(περί τα 1990), Δ.Γερμανίας που ακόμη είναι μαζί μου και το χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά. Όλα έβγαλαν τα λεφτά τους εδώ και δεκαετίες και συνεχίζουν δυνατά. Δεν είσαι και ο καλύτερος πελάτης.... 3
Gtr34 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 AKG K512. Tα έχω αρκετά χρονιά, απόλυτα ικανοποιημένος. 4
leonidas_fs Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 MacBook Pro Early 2011, με Intel i5, 4GB RAM. Το πήρα οταν βγήκε στα 1,259€ και το χρησιμοποιώ σχεδόν καθε μέρα. Η μπαταρία του σήμερα με χρήση Word κρατάει 6ωρες!! Όταν βλέπω επεισόδια (Breaking Bad, Big Bang Theory κτλ) κρατάει 3 επεισόδια και κάτι ψιλά (3 με 3 ωρες και κατι ψιλά). Γενικά ενα MacBook είναι η καλύτερη αγορά που μπορεί να κάνει κάποιος! ΥΓ: Πριν ενα χρόνο του έβαλλα SSD. 6
antonl Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Nokia 3310, αγορασμένο το 2000/1 65.000δρχ. Το χα για ~7 χρόνια. Ένα δερμάτινο σακάκι, αγορασμένο το 1996 ~100.000δρχ. Το χρησιμοποιούσα ~15 χρόνια.
thomasG4 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Sennheiser HD 437 Μακράν η καλύτερη αγορά που έχω κάνει. 7 χρόνια and still running. 1
*nenya* Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 ~ Κάτι ηχεία υπολογιστή Aiwa με built-in subwoofer. Αγορασμένα το 1998 απ'το Πλαίσιο και έκαναν μόνο 5.000 δρχ περίπου. Τα έχω ακόμα στον υπολογιστή μου, και τις προάλλες με έβγαλαν ασπροπρόσωπη και στο πάρτυ μου ΑΘΑΝΑΤΑ ΛΕΜΕ! ~Το laptop Lenovo IdeaPad Y560 gaming edition. Σχεδόν 4 χρόνια τό'χω, δεν έχει χρειαστεί format, λειτουργεί άψογα (ευτυχώς), απόλυτα ικανοποιημένη όσον αφορά τα games που παίζω. (Ναι ναι δεν θα παίζει το A.C. Unity και άλλα παρόμοια αλλά I don't give a fuck ). Όταν αρχίσει να με απογοητεύει θα το γυρίσω σε desktop πάλι. 3
Kostas93 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 χαλαρά για μένα το ps2. Δεν έχω ξαναδεθεί τόσο πολύ με μηχάνημα, το έχω ακόμη στο πατρικό μου και δουλεύει αριστα.Ακόμη θυμάμαι τη πρώτη φορά που το σύνδεσα στην τηλεόραση και έπαιξα το πρώτο μου παιχνίδι, αξέχαστες εποχές... 5
nemesiskp Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Το Site: jbl subwoofer μου το οποιο το πηρα πριν αρκετα χρονια απο γνωστο στο πλαισιο στα 50 ευρω!Η τιμη του θυμαμαι ηταν περι τα 300+.Απλα εκαναν ξεσκαρτισμα στις αποθηκες και ειχαν ενα μοναδικο κομματι ξεχασμενο σφραγισμενο στην κουτα του,το οποιο θα το επαιρνε ενας απο τους υπαλληλους στα 50 ευρω.Εφτιαχνα και το ηχοσυστηματακι τοτε σιγα σιγα και εκατσε μια χαρα. Site: Αυτο το ρολογακι της casio που το πηρα 15 ευρω και μονο για το στρατο.Βροχες,λασπες,μπανια στην θαλασσα,κοπανηματα στο ερπυστριοφορο που οδηγουσα κλπ κλπ.Η οθονη(ειδικα μετα απο ενα πυρ και κινηση που το εσουρα κυριολεκτικα στις πετρες και στο χωμα) εχει καταχαραχτει.Παρολαυτα δουλευει αψογα.Ακομα και το λουρακι του ειναι σε αψογη κατασταση.Ρεζιλευε για πλακα κατι jaga που επαιρναν οι περισσοτεροι απο εναν απατεωνα με στρατιωτικα ,ο οποιος τα πουλουσε 25/30 ευρω.Τα περισσοτερα ή εμπαζαν νερο ή ραγιζε η οθονη απο κανα κοπανημα. Τωρα το εχω για καμια χειρονακτικη εργασια που δεν θελω να κτυπηθει το καλο. 1
funbreaker Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 MSI WIND U100, 350 ευρώ το 2008.Είναι ο υπολογιστής κρεβατιού μου, τον έχω λιώσει και ακόμη είναι λειτουργικότατος και με εξυπηρετεί παρά τα χρόνια που πέρασαν και παρά το φόρτωμα με τα άπειρα σαβουροπρογράμματα που έχει φάει. Με μια καλη διαχείρηση της μνήμης είναι ακόμα αποδοτικός. 1
GreekMonkey Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Ένα φακελάκι με κάρτες Yu-Gi-Oh. Ο λόγος; Αντάλλαξα μια σπάνια κάρτα που έτυχα, με ένα Gameboy DS, με τον φορτιστή του. Πήγαινε σε αγώνες ο τυπάς του deal, οπότε έδινε όσο όσο 4
De@th L0rd Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 -Creative Audigy 2 ZS Platinum Pro -Creative Inspire T5400Aγορασμένα και τα 2 στα τέλη του 2004 τα έχω ακόμη μέχρι σήμερα κ απόλυτα ικανοποιημένος. Πολύ σκληρή μεταχείριση τα ηχεία κ το μόνο που χρειάζονται κατα καιρούς είναι καθάρισμα του ποτενσιομέτρου από το control pod. Ο συνδυασμός της κάρτας κ των ηχείων έχει αφήσει εντυπωσιασμένους ακόμη κ Audiophiles. Δεν το περίμενα ποτέ τα 75-80 ευρώ που έδωσα για τα ηχεία μόνο, να κρατήσει τόσο πολύ. Ακόμη αυτός ο τίμιος επεξεργαστάκος Athlon 64 3200+ της AMD που τον παρόπλισα πρόσφατα κ είναι πλήρως λειτουργικός κοπλαρισμένος με μια msi m/b και 2 giga μνήμης έκανε τις περισσότερες καθημερινές δουλειές άνετα. 4
frenzy Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Κι εγώ την έχω ακόμη την 2zs αγορασμένη από χρήστη ινσομνια, βάζω την κιθάρα του προηγούμενου ποστ επάνω, zero latency, γενικά σκυλί. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα