beatshooter Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Ενα μπουφάν πουμα που το εχω πανω απο 12χρ...και ειναι σαν καινούργιο... Παππουτσια ναικ που τα εχω 5-6 χρ κ τα φοράω καθε μερα στην δουλειά... Το s4 mini απλα του βγαζω το ζουμί καθε μερα κ αυτο εκει σταθερό...
GrafeioTeleton Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Θα έλεγα τα altec lansing 2.1 ηχεία που έχω από τα τέλη του 2004 αλλα συνηδειτοποιώ ότι η καλύτερη αγορά ήταν αυτό Αγορασμένο το 1999 αν θυμάμαι καλά, άγνωστο ποσό δραχμών και νομίζω ήταν απο μια αλυσίδα ηλεκτρονικών zachs (αν θυμάμαι καλά) που άνοιξε/έκλεισε ένα φεγγάρι. Μέχρι και σήμερα δεν έχει λείψει ποτέ.
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Citroen zx 1.4 3d.. 7 χρονάκια του έβγαλα την πίστη. Του αγόρασα αρχές του 07 και το απέσυρα τέλη του 2013 γιατί χρειαζόμουν τα χρήματα . Ακόμα το σκέφτομαι. 1
ZELDA Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Και πώς διάλο το αναβάθμισες χωρίς να το σβήσεις; Είχε πέσει το ρεύμα.
Alejandro Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Θυμάμαι ένα Ericsson T39s... Πριν από το Τ39 είχα το Τ28 (πραγματικό κομψοτέχνημα για τα γούστα μου) και πίστευα ότι δεν θα έβγαινε ποτέ κάτι καλύτερο. Όταν έπεσε στα χέρια μου το Τ39 αποφάσισα ότι δεν θα ξαναπώ "ποτέ"! Το ξαναχρησιμοποίησα στο στρατό και είχα πάρει μάλιστα και μια μεγαλύτερη μπαταρία που εξείχε από την πλάτη. Είχε και το καλό ότι το άφηνα στο θάλαμο για φόρτιση και δεν είχα το φόβο μη μου το κλέψουν αφού δίπλα φόρτιζαν iPhones και άλλα πιο φρέσκα μοντελάκια. Ακόμα υπάρχει στο συρτάρι μου! Καλο θα ηταν να γινει και ενα θεμα με τις χειροτερες αγορες που εχουμε κανει. Υπάρχει εδώ!
coolerman Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Η καλύτερη αγορά μου είναι technics sh-eh790: λειτουργεί άψογα μέχρι τώρα!σκυλί.. Dcr-dvd405e cam recorder made in japan και τα 2+1,καθώς και το αμάξι μου japan made 3
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 ξέρω ότι το θέμα είναι ancient, αλλά θέλησα να μοιραστώ κι εγώ την καλύτερη αγορά π έχω κάνει Nirvana 'smells like teen spirit', το single
marduc812 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Νομίζω είναι κάτι ηχεία logitech Z523 τα οποία πέρα από το ότι με ικανοποιούν σε θέμα ήχου μιας και δεν κάνω κάτι τρελό, έχουν και το woofer, που το έχω κάτω από το τραπεζάκι και ακουμπάω τα πόδια. Είναι εξαιρετικά και παρόλο που τα έχω τόσα χρόνια δεν καταλαβαίνουν τίποτα.
xpapias Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Το Note 2. 2 χρόνια με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο. 1
headbanger Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Η καλύτερη αγορά μου είναι technics sh-eh790: και γω τα είχα αυτά στην Ελλάδα. μιάμε για φοβερό μηχάνημα οχι μλκιεσ. καλύτερη αγορά σίγουρα η χάρλεη. την καραγούσταρα τούτο το καλοκαίρι 1
phanispal Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Sony CMT-CPX1 Το πήρα τέτοιο καιρό πριν 12 χρόνια, περίπου 300€, ποσό πολύ υψηλό για μηχανάκι της κατηγορίας του. Πρόσφατα τα ψιλοέπαιξε το CD player, μετά από κυριολεκτικά πολλές χιλιάδες ώρες παιξίματος κατά τα φοιτητικά μου χρόνια, και μάλιστα σε πολύ υψηλές εντάσεις, όπου με άκουγαν από απόσταση. Εδώ και πολλά χρόνια το έχω συνδεδεμένο στο PC, και το χαίρομαι ακόμα. Ακόμα και το remote λειτουργεί άψογα μετά από τόσα χρόνια πτώσεων και αδιάκοπης λειτουργίας. 2*70W RMS, ψηφιακός ενισχυτής S-Master, βραβείο EISA 2003-2004, σύστημα shut down όταν το «παρακάνεις», ένα τρομερό Micro Hi-Fi overall, που έριχνε και ρίχνει ακόμα στα αυτιά πολλών Mini Hi-Fi. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα