savinio7 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Καλησπερα στο φορουμ. Εχω ενα λαπτοπ που αρχισε να κανει επανεκκινησεις αλλα δεν εδωσα σημασια μεχρι που μια μερα οταν τον ανοιξα ελεγε operating system not found. Τοτε του εκανα format αλλα κατα την εγκατασταση των windows εβγαζε error και με πεταγε εξω. Ετσι δοκιμασα το hard disk sentinel και εβγαλε υγεια σκληρου 10% με πολλους κατεστραμμένους τομεις. Εβαλα τοτε εναν νεο σκληρο με 100% υγεια και αποδοτικοτητα αλλα παλι ακριβως τα ιδια με πριν. Τοτε formara τον νεο σκληρο στο πυργο κανονικα με windows 7 και τον εβαλα στο λαπτοπ και μου εβγαζε τωρα bootmgr is missing. Μετα απο δοκιμη ολων των εκδοχων του στιλ επιδιορθωση υπολογιστη κατα την επανεκκινηση κ.α, εφτασε στο σημειο να γραφει εκκινηση των windows χωρις το λογοτυπο και ή να κολλαει εκει ή να βγάζει μπλε οθόνη και να κανει επανεκκινηση. Δοκιμασα το memtest86 και μου εβγαλε απειρα error σε 45 λεπτα που το αφησα. Αλλα άλλαξα και την ram με αλλη που ειναι αριστη αλλα παλι τα ιδια. Ειπα να δοκιμασω και το ubuntu και ενω εκανα μια χαρα την δοκιμαστικη δοκιμη, κατα την εγκατασταση του εβγαλε παλι error και με πεταξε εξω. Τελος εβγαλα την ram και εκανα εκκινηση και βγαζει μονο μαυρη οθονη χωρις να κανει μπιπ. Εχετε καμια ιδεα τι παιζει τελικα? Μαλλον κάηκε η μητρική και κατέστρεψε τα παντα?
discoboyminimal Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 απο θερμοκρασιες πως πας? αφου εχεις καλη ραμ , καλες θερμοκρασιες , postαρει το λαπτοπ. τοτε βαζεις εναν καθαρο σκληρο και κανεις install εκει . ΟΧΙ στον σταθερο και μετα τραμπα ο δισκος. κατευθειαν στο λαπτοπ. λοιπον κανε και ενα bios reset ..και μετα πες μας μια τι μοντελο ειναι το λαπτοπ σου *και μην διπλοποσταρεις το θεμα*
RcManiac Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Σου βγάζει ένα κάρο error γιατί κάνεις τις εγκαταστάσεις σε άλλο υπολογιστή και περνάνε άλλοι drivers . Πάντα στο υπολογιστή που θα τρέχει το OS πρέπει να το κάνεις εγκατάσταση ... 1
gtsamour Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δεν τσεκάρεις μήπως η ψύκτρα της cpu έχει μπουκώσει εντελλώς και κάνει το σύστημα να συμπεριφέρεται τρελά λόγω υπερθέρμανσης? Το ανεμιστηράκι της ψύκτρας γυρίζει?
savinio7 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Το μοντέλο είναι sony vaio sve1513b1ew. Στο λάπτοπ μόνο φόρματ μπορώ να κάνω,δεν κάνει εγκατάσταση windows,κολλάει κατά την εγκατάσταση κ με πετάει έξω και γι'αυτό το έκανα απο το πύργο. Στο σκληρό έκανα μόνο φόρματ κ του πέρασα τα windows 7 απο το πύργο,δεν του έκανα updates. Απο θέματα software έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα όπως bios reset k safe mode αλλά τα ίδια. Η ψυχτρα δουλεύει κανονικά κ οι θερμοκρασίες είναι κανονικές. Κ όταν άλλαξα την ram του με δύο διαφορετικές άλλες,κ τις δύο φορές που τις έλεγξα απο το sony vaio τις έβγαζε κομπλέ.
savinio7 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Τις νέες μνήμες που έβαλα μου τις βγάζει μια χαρά. Το περίεργο είναι ότι έτρεξε κανονικά τη δοκιμαστική έκδοση του ubuntu που έτρεξα απο το usb κ όταν πάτησα για εγκατάσταση του,μου έβγαλε πάλι error όπως έκανε κ στην εγκατάσταση των windows!!
drkar Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 ποια windows προσπαθεις να περασεις? χ86 ή χ64? αυτα που ειχε οταν αγοραστηκε ή αλλα? κανε και μια δοκιμη windows 10 επισης ψαξε μηπως υπαρχει bios update
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα