Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στο φορουμ.

Εχω ενα λαπτοπ που αρχισε να κανει επανεκκινησεις αλλα δεν εδωσα σημασια μεχρι που μια μερα οταν τον ανοιξα ελεγε operating system not found. Τοτε του εκανα format αλλα κατα την εγκατασταση των windows εβγαζε error και με πεταγε εξω. Ετσι δοκιμασα το hard disk sentinel και εβγαλε υγεια σκληρου 10% με πολλους κατεστραμμένους τομεις. Εβαλα τοτε εναν νεο σκληρο με 100% υγεια και αποδοτικοτητα αλλα παλι ακριβως τα ιδια με πριν. Τοτε formara τον νεο σκληρο στο πυργο κανονικα με windows 7 και τον εβαλα στο λαπτοπ και μου εβγαζε τωρα bootmgr is missing. Μετα απο δοκιμη ολων των εκδοχων του στιλ επιδιορθωση υπολογιστη κατα την επανεκκινηση κ.α, εφτασε στο σημειο να γραφει εκκινηση των windows χωρις το λογοτυπο και ή να κολλαει εκει ή να βγάζει μπλε οθόνη και να κανει επανεκκινηση. Δοκιμασα το memtest86 και μου εβγαλε απειρα error σε 45 λεπτα που το αφησα. Αλλα άλλαξα και την ram με αλλη που ειναι αριστη αλλα παλι τα ιδια. Ειπα να δοκιμασω και το ubuntu και ενω εκανα μια χαρα την δοκιμαστικη δοκιμη, κατα την εγκατασταση του εβγαλε παλι error και με πεταξε εξω. Τελος εβγαλα την ram και εκανα εκκινηση και βγαζει μονο μαυρη οθονη χωρις να κανει μπιπ. 

Εχετε καμια ιδεα τι παιζει τελικα? Μαλλον κάηκε η μητρική και κατέστρεψε τα παντα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...