Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οι κάρτες ήχου έχουν αισθητή διαφορά στην ποιότητα του ήχου και του μικρόφωνου απο την κάρτα που έχουν πάνω τους οι M/B ? ή απλά η διαφορά τους είναι για την επαγγελματική χρήση ?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.  

Δημοσ.

Οί συγχρονες κάρτες ήχου οι ενσωματομένες ενοω δεν εχουν να ζηλέψουν πολλα τοσο σε ποιότητα ήχου στα παιχνίδια και γενικότερα απο τις κλασσικές , οπως λες και εσυ οι αλλες απλα εχουν καλύτερα χαρακτηριστικά σε ορισμένα πράγματα που το αυτί του μέσου χρήστη ουτε που θα το καταλάβει

Δημοσ.

Προσωπικά, 9/10, όταν ακούω περιεχόμενο με υψηλή πιστότητα, θεωρητικά, και αυξημένη ένταση ήχου, την καταλαβαίνω τη διαφορά στην ποιότητα (ok, όχι με ψείρες των 3 ευρώ)...

Επίσης, (βαριέμαι να ψάχνω για links - google is your friend), ανάλογα το cpu και το sound rendering engine των πιο απαιτητικών παιχνιδιών με πολλά εφέ (πχ. bf4), μπορεί να δεις διαφορά στα fps μέχρι και 5%.

Και όλα αυτά με σύγκριση, σχεδόν, οποιουδήποτε onboard με έστω μια φτηνή κάρτας ήχου των 30€...

Άμα είσαι έστω και λίγο απαιτητικός με την ενασχόλησή σου με το pc, δε νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να μείνεις με onboard sound. Αν από την άλλη είσαι πιο χύμα φάση και τα παραπάνω είναι ψιλά γράμματα για εσένα, μπορείς να συνεχίσεις με την τενεκεδένια απόδοση του software sound codec...

• Like 1
Δημοσ.

Μπορω να πω πως με τα ακουστικα μου,σε gaming,ακουγονται πολυ καλυτερα ολα και πιο καθαρα σε σχεση με το παλιο μου pc.Γενικως μερικες μητρικες εχουν πανω ανεξαρτητες καρτες ηχου και οχι απλα εξοδους

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα razer kraken 7.1  ή στα Logitech Z506 μαζί με τα Z623 θα φαίνεται αισθητή διαφορά με μια κάρτα ήχου*  ή δεν είναι αρκετά καλά ? 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

αν έχει όντως αισθητή διαφορά στην ποιότητα του ήχου σκεφτόμουν να πάρω αυτή (http://www.e-shop.gr/creative-sound-blaster-z-retail-p-PER.540210)

80 ευρω για τα kraken δεν δινεις με τιποτα.Και εγω τα kraken pro 2.1 εχω,βλεπω διαφορα αλλα δεν ειναι ακουστικα μουσικης αυτα.

Δημοσ.

αν έχει όντως αισθητή διαφορά στην ποιότητα του ήχου σκεφτόμουν να πάρω αυτή (http://www.e-shop.gr/creative-sound-blaster-z-retail-p-PER.540210)

Αν είσαι καινούριος στο σπορ, δικαιολογείσαι...Όλοι οι υπόλοιποι θα σου πουν μακριά από Creative, κυρίως, λόγω άθλιου support (ένα φεγγάρι ΠΟΥΛΑΓΑΝΕ τους DRIVERS για το επόμενο λειτουργικό)...

Δημοσ.

απο οτι έχω δει πάντως απο σχολιασμούς reviews κτλ. δεν έχω ακούσει παράπονα γενικά με την Creative και για τη συγκεκριμένη κάρτα λένε πως ειναι κορυφή για τα λεφτά της.... πάντως ναι ειμαι αρχάριος στο είδος και δεν τα ξέρω καλά αυτά.... ρωτώντας μαθαίνεις :P 

άρα όντως θα έχει αισθητή διαφορά απο την κάρτα της m/b ? και επίσης εσύ ποια θα μου πρότεινες σε αυτά τα λεφτά ?

Δημοσ.

Κοίτα, αν έχεις ένα speaker set έστω των 50+ ευρώ ή ένα καλούτσικο headset και τα συνδυάσεις με μουσική υψηλής πιστότητας (bitrate κλπ.) ή παιχνίδια με απαιτητικό σύστημα απόδοσης ήχου (πολλά 3d effects κλπ.) και έχεις και, ως ακροατής, κάποια ευαισθησία και ικανότητα να διακρίνεις ποιοτικό ήχο, άνω του μέσου όρου, τότε ΝΑΙ - θα διαπιστώσεις μπόλικη διαφορά. Αν, από την άλλη, το ακουστικό του smartphone το έχεις για το απαύγασμα του κρυστάλλινου ήχου, τότε χαμπάρι δε θα πάρεις...

Σε αυτά τα λεφτά θα κοίταζα για Asus Xonar D1 - τουλάχιστον θα είσαι σίγουρος ότι θα έχει drivers και στα Win 10 - ενώ με creative δε θα πήγαινα και στοίχημα.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι κατάλαβα.... ωραία ευχαριστώ για τις πληροφορίες ! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...