cookos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Γειά σας παιδιά, βρήκα στο ντουλάπι μου ένα παλιό mp3 VRecorder (Panasonic RR-US320 IC Digital Voice Recorder) που είχα αγοράσει περίπου 6-7 χρόνια πριν, καλό μηχανηματάκι με εξαιρετικό ήχο! Το πρόβλημα είναι πως δεν κατάφερα να βρώ και το USB καλώδιο που συνοδεύει τη συσκευή. Θα ήταν ευκολότερο αν ήταν ένα συνηθισμένο USB αλλά από ότι φαίνεται είναι κάτι πιο εξηζητημένο και θα ήθελα τη βοήθεια όσων πιθανόν να ξέρουν από το συγκεκριμένο τύπο USB (από φωτογραφικές, mp3 VR κλπ). Για να βοηθήσω πήρα την παρακάτω φωτογραφία... Το σχήμα είναι ορθογώνιο και είναι μικρότερο από το micro USB (που φορτίζω το κινητό, τη φωτ.μηχανή κλπ) και έχει 4pins. Βρήκα στο manual τον κωδικό του USB (USB cable K1HA08BD0002)αλλά με μια έρευνα σε eBay και άλλα sites ζητάνε τόσα όσα θα έπαιρνα ένα νέο μηχάνημα. Οπότε σκέφτηκα πως αν βρώ τον τύπο, όλο και κάτι φθηνότερο θα βρώ.. Δεκτή κάθε βοήθεια, ευχαριστώ!
zio10 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δεν φαίνεται καλά στη φωτογραφία αλλά μάλλον δεν είναι το κλασσικό τετράγωνο που παίρνουν και οι εκτυπωτές ε?
cookos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Όχι δεν είναι. Αυτό που λές είναι τεράστιο σε σχέση με αυτό που χωράει. Ίσως η παρακάτω φωτογραφία βοηθήσει περισσότερο για να καταλάβει κανείς το μέγεθος.. Δεν είμαι σίγουρος, πιστεύω πως είναι Square 4pin USB Mini-B, κάτι σαν αυτό (μεγέθυνση)
paylidis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Το είχε και εμένα μια παλιά μου ψηφιακή. Σα το 4b δεν ειναι; 1
zio10 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Τώρα που το λες σε ψηφιακές πρέπει να το έχω δει κι εγώ...
cookos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Πολύ χρήσιμη φωτογραφία! Από αυτά που φαίνονται περισσότερο θα έλεγα πως ταιριάζει αυτό που λές και το USB-MINI-TDK. Το είχε και εμένα μια παλιά μου ψηφιακή. Σα το 4b δεν ειναι; Λίγο πολύ ναι... Το χρησιμοποιούσαν πιο παλιά για κάμερες και mp3 players/recorders... Μοιάζουν όλα!
torq Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 mini usb είναι. τέτοιο έχουν τα gps αυτοκινήτου (PNA) καθώς και φωτογραφικές. η δική μου τουλάχιστον (μοντέλο 2004) δεν είναι και ακριβά. επίσης μια εξωτερική κάρτα wifi έχει το ίδιο
cookos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 mini usb είναι. τέτοιο έχουν τα gps αυτοκινήτου (PNA) καθώς και φωτογραφικές. η δική μου τουλάχιστον (μοντέλο 2004) δεν είναι και ακριβά. επίσης μια εξωτερική κάρτα wifi έχει το ίδιο Mini usb είναι σίγουρα, το θέμα είναι ποιά από τις παραπάνω 9 ??? Το δικό σου τί είναι;
te0ne Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 USB MINI ειναιυπαρχουν στο εμποριο και με 1 ευρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα