Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, είμαι απόφοιτος ΑΕΙ πληροφορικής, εργάζομαι κάποια χρόνια στον ευρύτερο τομέα της πληροφορικής και τη νέα σεζόν σκέφτομαι να κάνω κάποιο μεταπτυχιακό, στην Αγγλία κυρίως κοιτάω στο Kent το μεταπτυχιακό Mobile application design ή το Software Engineering στο Heriot-Watt University του Εδιμβούργου.
Τα αντίστοιχα link είναι αυτά:
http://www.kent.ac.u...esign#!overview
http://www.postgradu...ring/#undefined

Έχει κανείς άποψη για την ποιότητα των σπουδών, την επαγγελματική αποκατάσταση, πληροφορίες για υποτροφίες (έχω ακούσει πως στη σκωτία προσφέρει το κράτος εύκολα υποτροφία), για κάποιο φοιτητικό δάνειο και τέλος για το κόστος ζωής στις περιοχές αυτές?

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

• Moderators
Δημοσ.

Στην Αγγλία απ' ό,τι ξέρω είναι αρκετά ακριβή η ζωή. Δεν ξέρω για το Kent συγκεκριμένα, αλλά στο Λονδίνο είναι αρκετά τσιμπημένα και τα ενοίκια και όλα.

Δημοσ.

Αποψη μου και δεν ισχυριζομαι οτι ειμαι ζωντανη κοιτιδα της Γνωσης, αλλα με το ιδιο βιογραφικο αμα εχεις εσυ και τα δυο αυτα τα Μαστερ και ενας αλλος 6 μηνες εργασιας σε software development και πρεπει να επιλεγει ενας, δεν εχεις ελπιδα.

Καλυτερα κοιταξε να πας στην Αγγλια η Σκωτια να δουλεψεις, οικονομικα η διαφορα θα ειναι τεραστια, και η αξια σου σαν προγραμματιστης θα ανεβει κατακορυφα.

Απο εκει και περα αν και δεν ανεφερες βεβαια σε τη τομεα της πληροφορικης εργαζεσαι, αμα δεν εχεις εμπειρια σε software development, και θελεις να ασχολυθεις ειναι ενας καλος τροπος να κανεις την αρχη. Αλλα αμα σκεφτεσαι να κανεις με μεταπτυχιακο και μετα να επιστρεψεις Ελλαδα, θα σου ελεγα οτι με οικονομικα κριτηρια και μονο ειναι κακη επιλογη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...