tsioularisa Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Εχω καταλήξει ότι θα αγοράσω το lg g3 αλλά δεν ξέρω ποιά έκδοση. Το lg g3 16gb έχει 332 και το lg g3 32gb έχει 383. Η διαφορά τους είναι τα 16gb αλλά δεν μου λέει τίποτα γιατί πέρνουν και κάρτα μνήμης και το 1gb ram. Ποιό προτείνετε?
StigmaX Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Με τη Ram δεν θα δεις καμία ουσιαστική διαφορά. Από τι στιγμή που σε καλύπτουν τα 16gb πάρε το φθηνότερο.
overpower Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 κανενα. Δες απο αγγελια το 1+1 και δεν θα το μετανιωσεις!!
leo06 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 αν μπορείς να διαθέσεις το ποσό για το 32αρι δεν το συζητώ πας εκεί και δεν είναι τα 16gb του αποθηκευτικου χώρου αλλά το 1gb παραπανω ram,στο android η ram είναι πολύ σημαντική
GianniSM Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Η διαφορά των 2 σε 3 είναι σε απόδοση μεταξύ 4-7%. Είχα το ίδιο δίλημμα και τελικά επέλεξα τα 2. Δεν το μετάνιωσα. Υπογραμμίζω επίσης πως σε κάθε νέα έκδοση του android γίνεται καλύτερη διαχείριση των πόρων του συστήματος, και αυτό γιατί δεν μπαίνει μόνο σε κορυφαία τηλ αλλά και σε αυτά των 100Ε.Πραγματική διαφορά θα υπάρξει όταν πλέον το android γίνει 64bit και όχι σε αυτή την φάση
kingdreth Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Να ρωτησω κάτι μιας και αναφέρθηκε η ram. Πήρα σήμερα το G3 με 2gb ram. Η ερώτηση μου είναι οι εξης, με μονο τις προεγκατηστεμενες εφαρμογές συν δυο ακόμα (clean master, digical) χρησιμοποιει 60% ram, ακόμα και μετα απο επανεκκίνηση. Είναι φυσιολογικο, γιατί μου φαίνεται πολύ. Επίσης είναι αποτελεσματικό να χρησιμοποιώ προγραμματα όπως clean master για καθαρισμό ram;
GianniSM Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Να ρωτησω κάτι μιας και αναφέρθηκε η ram. Πήρα σήμερα το G3 με 2gb ram. Η ερώτηση μου είναι οι εξης, με μονο τις προεγκατηστεμενες εφαρμογές συν δυο ακόμα (clean master, digical) χρησιμοποιει 60% ram, ακόμα και μετα απο επανεκκίνηση. Είναι φυσιολογικο, γιατί μου φαίνεται πολύ. Επίσης είναι αποτελεσματικό να χρησιμοποιώ προγραμματα όπως clean master για καθαρισμό ram; Να σου αφήνει κάπου στα 400+ ελεύθερα ναι, είναι τυπικά καλά. Για καθαρισμό χρησιμοποιώ το android assistant και το βάζω κάθε ώρα να το κάνει αυτόματα.
kingdreth Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Να σου αφήνει κάπου στα 400+ ελεύθερα ναι, είναι τυπικά καλά. Για καθαρισμό χρησιμοποιώ το android assistant και το βάζω κάθε ώρα να το κάνει αυτόματα. Ευχαριστώ για την απάντηση. Απλα μου φαίνεται οτι χρησιμοποιει πολύ ραμ για ενα ολοκαίνουριο κινητό. Το nexus 7 πχ που έχω μετα απο μηνες χρησης σπάνια να χρησιμοποιήσει πανω απο 40%.
GianniSM Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Ευχαριστώ για την απάντηση. Απλα μου φαίνεται οτι χρησιμοποιει πολύ ραμ για ενα ολοκαίνουριο κινητό. Το nexus 7 πχ που έχω μετα απο μηνες χρησης σπάνια να χρησιμοποιήσει πανω απο 40%. Ta Nexus είναι καθαρό android, μην το συγκρίνεις. Από την άλλη βέβαια όταν χρειάζεται παραπάνω ραμ απλά θα κλείσει εφαρμογές που έχει ανοικτές για γρήγορη πρόσβαση. Δεν είναι θέμα αυτό. Προσωπικά από τα προγράμματα που έχει πάνω και με ενοχλεί είναι το mcfee που θέλει root για να βγει, αλλά ακόμα δεν υπάρχει για lollipop οπότε κάνω υπομονή
leo06 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Να σου αφήνει κάπου στα 400+ ελεύθερα ναι, είναι τυπικά καλά. Για καθαρισμό χρησιμοποιώ το android assistant και το βάζω κάθε ώρα να το κάνει αυτόματα. φαντάζομαι αν είχες 3gb ram δεν θα έτρεχες το android assistant κάθε ώρα το οποίο κλείνει εφαρμογές και μετά από λίγο ξεκινούν πάλι και μετά της ξανακλείνει και και και,άρα λοιπόν η ram είναι σημαντική
GianniSM Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 φαντάζομαι αν είχες 3gb ram δεν θα έτρεχες το android assistant κάθε ώρα το οποίο κλείνει εφαρμογές και μετά από λίγο ξεκινούν πάλι και μετά της ξανακλείνει και και και,άρα λοιπόν η ram είναι σημαντική Σημαντική είναι από τα 1 στα 2, από τα 2 στα 3 με βάση όλα τα reviews που διάβασα σε ξένες σελίδες (και πριν το αγοράσω διάβασα δεκάδες αφού αρχικά ήθελα το note 3, υπάρχει σχετική μου ερώτηση σε αυτό το φόρουμ) έδειξε διαφορά σε επιδόσεις της τάξης του 3-7% και αφού δεν μου χρειάζεται ο έξτρα εσωτερικός χώρος (είχα S3 χωρίς κάρτα μνήμης), και δεν χρειάστηκε να αγοράσω και τώρα θεώρησα πιο συμφέρον για μένα να πάω στα 2 ραμ. Το 3-7% έξτρα επιδόσεις δεν δικαιολογούνται από τα 60-70Ε+ που θα έπρεπε να δώσω. Αν κάποιος θέλει να τα δώσει σαφώς δικαίωμα του, εγώ προτίμησα να συμπληρώσω κάτιτις έξτρα και να πάρω ένα τάμπλετ στην 6χρονη κόρη μου.
leo06 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Σημαντική είναι από τα 1 στα 2, από τα 2 στα 3 με βάση όλα τα reviews που διάβασα σε ξένες σελίδες (και πριν το αγοράσω διάβασα δεκάδες αφού αρχικά ήθελα το note 3, υπάρχει σχετική μου ερώτηση σε αυτό το φόρουμ) έδειξε διαφορά σε επιδόσεις της τάξης του 3-7% και αφού δεν μου χρειάζεται ο έξτρα εσωτερικός χώρος (είχα S3 χωρίς κάρτα μνήμης), και δεν χρειάστηκε να αγοράσω και τώρα θεώρησα πιο συμφέρον για μένα να πάω στα 2 ραμ. Το 3-7% έξτρα επιδόσεις δεν δικαιολογούνται από τα 60-70Ε+ που θα έπρεπε να δώσω. Αν κάποιος θέλει να τα δώσει σαφώς δικαίωμα του, εγώ προτίμησα να συμπληρώσω κάτιτις έξτρα και να πάρω ένα τάμπλετ στην 6χρονη κόρη μου. οκ,τότε γιατί τρέχεις android assistant για να κλείνεις εφαρμογές?έχεις δοκιμάσει χωρίς αυτό,πιθανολογώ ότι θα δεις καλύτερη διάρκεια μπαταρίας
Stogianz Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Αν θες να σκάσεις παραπάνω πας για 3gb ram. Πάντως και με τα 2gb ram δεν παίζει να έχεις θέμα όπως σου έγραψαν και τα παιδιά απο πάνω οι διαφορές είναι μικρές. Εγώ προσωπικά αν δεν είχα θέμα χρημάτων θα πήγαινα για 3gb ram
GianniSM Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 οκ,τότε γιατί τρέχεις android assistant για να κλείνεις εφαρμογές?έχεις δοκιμάσει χωρίς αυτό,πιθανολογώ ότι θα δεις καλύτερη διάρκεια μπαταρίας Γιατί το συγκεκριμένο πρόγραμμα το έχω από το 1o μου android, και μπαίνει αυτόματα. Γιατί δεν το βγάζω; γιατί κάνει ένα σωρό άλλα πράγματα όπως να δίνει πληροφορίες για την θερμοκρασία, μαζική εγκατάσταση/απεγκατάσταση προγραμμάτων file manager κλπ. Όσον αφορά την κατανάλωση δεν το εμφανίζει καν μέσα στα προγράμματα που τρώνε κάτι.
narta Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Και εγω εχω pc με 32GB ram και οταν ξεπερναει τα 4GB καταναλωση κλεινω προγραμματα για να βλεπω περισσοτερη ελευθερη μνήμη #faklogic
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα