nikolas gamer Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Απαντηστε μ σας παρακαλω...... Sent from my iPhone using Insomnia
eos7 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα στην κοινότητα! Μολις έγινα μέλος. Εμαθα οτι εχει πλούσιες αγγελίες το ινσόμνια και ήρθα κι εγώ να προσθέσω τη δικιά μου αλλα δεν υπάρχει η "καταχώρηση αγγελίας" που βλεπω και σε screenshots σε άλλα threads. Πρέπει να κάνω κάτι επειδή είμαι νέο μέλος? Ευχαριστώ!
funbreaker Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Νομίζω πως πρέπει να συμπληρώσεις κάποιο όριο post ή χρόνου εγγραφής. Δεν το βρίσκω όμως στους όρους.Ας απαντήσει καποιος που ξέρει, από χθες ρώτησε ο άνθρωπος. 1
Moderators Praetorian Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Από όσο γνωρίζω δεν υπάρχει (πλέον) κάποιο ελάχιστο όριο χρόνου εγγραφής ή posts που πρέπει να συμπληρωθεί. Γενικά, πρέπει να ισχύουν τα όσα αναφέρουν ο SPANK και ο Hal9000 σε αυτό το νήμα: http://www.insomnia.gr/topic/531608-πως-βάζω-αγγελία/(Όπως αναφέρεται και σε εκείνο το thread) αν δεν εμφανίζεται η επιλογή "Καταχωρηση νέας αγγελίας" ίσως να φταίει το ότι βλέπεις mobile έκδοση του site, οπότε θα χρειαστεί να πατήσεις στην επιλογή "Πλήρης Έκδοση" στο κάτω μέρος της σελίδας του insomnia.Επίσης, διάβασε οπωσδήποτε τους όρους χρήσης για τις Αγγελίες. 2
eos7 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Παιδιά μπαίνω από υπολογιστή, και δεν υπάρχει η επιλογή "καταχώρηση αγγελίας". Μάλλον ισχύει αυτο που ειπατε με το όριο των ποστ
salamalekoum Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 παντως κ εμενα που στο παρελθον εχω βάλει αγγελιες τώρα δν με αφηνει. μαλλον κατι γινεται γιατι κ εγω δν εχω ποστ
Moderators Praetorian Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Ίσως έχει νόημα να: 1. ανεβάσετε εδώ ένα screenshot από αυτό που βλέπετε στο PC σας όταν πατάτε στο σύνδεσμο για τις Αγγελίες. 2, να αναφέρετε ποιο browser χρησιμοποιείτε, και αν δοκιμάσατε με απενεργοποιημένα τα όποια addons έχετε περασμένα στον browser αυτόν, ή αν δοκιμάσατε με άλλον browser. 1
salamalekoum Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 τελικα μπηκα απο chrome και την εμφανιζε την καταχωρηση αγγελιας! δεν περιμενα να εφταιγε αυτο! ευχαριστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα