x_vagos_x Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Συγνώμη, αλλά το "φόρτισε το xx ώρες πριν τη χρήση του" ΜΠΟΡΕΙ και να ήταν αναγκαίο την εποχή του Motorola StarTAK και του Ericsson GH337. Οι μπαταρίες λιθίου ΔΕΝ έχουν πρόβλημα. Το Tablet σου δε χάλασε γιατί δεν το φόρτισες "σωστά" την πρώτη φορά. Σίγουρα είχε θέμα από την αρχή. Παίζει να εννοεί πως τελείωσε η μπαταρία κατά το φλασάρισμα των Gapps και να φρίκαρε το σύμπαν.
arc Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 ... Εδώ όμως δεν βλέπω κάτι το μεμπτό. Ίσα ίσα, φαίνεται τίμιο tablet που μάλιστα αν πάθει κάτι έχεις και την ευκολία ότι το επιστρέφεις και στο δίνουν φτιαγμένο. ... Ειλικρινά, από την εμπειρία μου με 2 tablets Turbo-x, αν και δεν ήταν απροβλημάτιστη, ήταν ικανοποιητική για τα λεφτά που έδωσα. ... Αντί να λένε "μακρυά από TurboX" να μας πουν γιατί και αν το έχουν. ... Και ξαναλέω. Όσους ξέρω με turbo-x tablet ή δεν έχουν πρόβλημα με τις επιδόσεις vs τα λεφτά που έδωσαν, ή δεν έχουν παράπονο από την εγγύηση. Και για του λόγου το αληθές, ξέρεις πόσοι από αυτούς στο Plaisio service έχουν πάει για τη συγκεκριμένη συσκευή που μιλάμε; Ακόυγομαι λες και παίρνω ποσοστά, αλλά πλέον με την καραμέλα "μακρυά από TurboX"... Άς μιλήσουμε με κανόνες και οχι εξαιρέσεις. Τα προϊόντα turbo-x ειναι «κινεζιές» με λογότυπο turbo-x και καπέλο τιμής. Αυτό σημαίνει σοβαρά προβλήματα σε αξιοπιστία, υποστήριξη (προγράμματα, software), κλπ και αυτό συμβαίνει για την πλειοψηφία των προϊόντων. Όπως εχω πει και σε αλλο topic (όσο θυμάμαι αλλά το νόημα ειναι το ίδιο) καλύτερα μια εταιρεία που το 30% των προϊόντων πάει service, παρά μια εταιρεία που το 70% πάει service και το 30% ειναι σκυλιά, ακόμα κι αν μου το αλλάζουν. Σημασία δεν εχει μόνο να φτιάχνεται, αλλά να μπορώ να κάνω τη δουλειά μου χωρις διακοπές. Τα turbo-x λοιπόν ειναι κινεζιές που εχει μπει άλλο λογοτυπο. Ο κόσμος δεν θα αγοραζε αν πάνω εγραφε e-china ή vibertab (μαρκετινγ). Αν στην γκάμα, υπάρχουν Χ προϊόντα που ειναι καλύτερα, αυτό δε σημαίνει οτι θα τα εμπιστευτώ ευκολα, ΕΚΤΟΣ αν ήξερα ποια μάρκα ειναι παραγωγός. Αν π.χ. μου πουλούσε turbo-x v819ewr και μου εγραψε οτι ειναι βασισμένο στο xiaomi pad θα δεχόμουν να πληρώσω ένα λογικό καπέλο για να εχω την εγγύηση εντός ελλάδος. Για αυτούς τους λόγους λεω μακρια από προϊόντα turbox. Αν τύχει τώρα και βγει βρώμα στην αγορά οτι το τάδε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ μοντέλο ειναι σκυλί στην πλειοψηφία του, θα το σκεφτώ να το αγοράσω, αλλά πολύ σπάνια ακουω τετοιες φήμες και αμα κυκλοφορουν καιρό εχει ανεβει υπερβολικά η τιμή του. Από turbox μόνο χαρτικά και μη ηλεκτρονικά πραγματα. Δεν κατακρίνω την εταιρεία, το επιχειρηματικό μοντέλο της ειναι κερδοφόρο, μπράβο τους. Εδώ άλλοι δίνουν 200 ΚΑΙ ευρώ σε κινέζικα κινητά που έχουν μηδενική εγγύηση και δεν παραπονιούνται. ... Μιλάω για τον κόσμο που συνειδητά αγοράζει από online κινέζικα μαγαζιά κινητά αξίας άνω των 200 ευρώ, (τα οποία δεν έχουν εγγύηση). Ποιος σου ειπε οτι δεν εχουν εγγύηση; Αν αγοράζουν από γνωστά και σοβαρά μαγαζιά, μια χαρά εγγύηση εχουν. Αν αγοράζουν από aliexpress ή ebay (για να γλιτώσουν 3 ευρω) ειναι προβλημα τους. 1
brotrainer Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Όχι Turbo X. http://www.insomnia.gr/topic/535228-%CE%B1%CF%80%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%BF-turbo-x-spice-iv-%CE%B5%CE%BE%CE%B5%CF%81%CF%81%CE%AC%CE%B3%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%84%CE%AF-%CF%84%CE%BF%CF%85/ Δεις εδώ το θέμα μου. Και να πω ότι ήταν και καλής ποιότητας (τότε το είχα πάρει 180 ευρώ, από τις ναυαρχίδες του υποτίθεται). Μακριά για εμένα, πολύ μακριά. Πίστεψέ με θα τα κλαις τα λεφτά σου. Άς μιλήσουμε με κανόνες και οχι εξαιρέσεις. Τα προϊόντα turbo-x ειναι «κινεζιές» με λογότυπο turbo-x και καπέλο τιμής. Αυτό σημαίνει σοβαρά προβλήματα σε αξιοπιστία, υποστήριξη (προγράμματα, software), κλπ και αυτό συμβαίνει για την πλειοψηφία των προϊόντων. Όπως εχω πει και σε αλλο topic (όσο θυμάμαι αλλά το νόημα ειναι το ίδιο) καλύτερα μια εταιρεία που το 30% των προϊόντων πάει service, παρά μια εταιρεία που το 70% πάει service και το 30% ειναι σκυλιά, ακόμα κι αν μου το αλλάζουν. Σημασία δεν εχει μόνο να φτιάχνεται, αλλά να μπορώ να κάνω τη δουλειά μου χωρις διακοπές. Τα turbo-x λοιπόν ειναι κινεζιές που εχει μπει άλλο λογοτυπο. Ο κόσμος δεν θα αγοραζε αν πάνω εγραφε e-china ή vibertab (μαρκετινγ). Αν στην γκάμα, υπάρχουν Χ προϊόντα που ειναι καλύτερα, αυτό δε σημαίνει οτι θα τα εμπιστευτώ ευκολα, ΕΚΤΟΣ αν ήξερα ποια μάρκα ειναι παραγωγός. Αν π.χ. μου πουλούσε turbo-x v819ewr και μου εγραψε οτι ειναι βασισμένο στο xiaomi pad θα δεχόμουν να πληρώσω ένα λογικό καπέλο για να εχω την εγγύηση εντός ελλάδος. Για αυτούς τους λόγους λεω μακρια από προϊόντα turbox. Αν τύχει τώρα και βγει βρώμα στην αγορά οτι το τάδε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ μοντέλο ειναι σκυλί στην πλειοψηφία του, θα το σκεφτώ να το αγοράσω, αλλά πολύ σπάνια ακουω τετοιες φήμες και αμα κυκλοφορουν καιρό εχει ανεβει υπερβολικά η τιμή του. Από turbox μόνο χαρτικά και μη ηλεκτρονικά πραγματα. Δεν κατακρίνω την εταιρεία, το επιχειρηματικό μοντέλο της ειναι κερδοφόρο, μπράβο τους. Ποιος σου ειπε οτι δεν εχουν εγγύηση; Αν αγοράζουν από γνωστά και σοβαρά μαγαζιά, μια χαρά εγγύηση εχουν. Αν αγοράζουν από aliexpress ή ebay (για να γλιτώσουν 3 ευρω) ειναι προβλημα τους. Συμφωνώ απόλυτα με το φίλο. Και εγώ είχα ένα κινέζικο και μια χαρά εγγύηση είχε. Βέβαια, από τότε μόνο μάρκα παίρνω και δεν έχω κλάψει ποτέ τα λεφτά. Ακόμα για turbo-x έχω ένα laptop από το 2010, έπαιζε WoW Full HD όμως είχε ένα βασικό πρόβλημα, καθιστόντας το ακατάλληλο για gaming. ΖΕΣΤΕΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΙ. To σασί και ο ανεμιστήρας είναι για γέλια, οπότε τα turbo-x πάντα πάντα κάτι θα έχουν που θα σου χαλάει την εμπειρία σου.
thimiosk Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Το ταμπλετάκι το έχω αγοράσει εδώ και 3 μήνες και έχει βγει θαυμάσιο. Δεν κολλάει σε εφαρμογές,το screen transition είναι πολύ καλό , η οθόνη εχει πολύ καλή ανάλυση για αντίστοιχα ταμπλετ ακόμα και πολύ γνωστών εταιρειών ,εκτός ισως του Samsung Tab S , γρηγορος επεξεργαστής , τα usb και HDMI είναι καλής ποιότητας και δεν ξεχαρβαλώνονται , 3G . Μειονέκτημα η μπαταρία που θέλει φόρτιση κάθε μέρα οταν κάνεις καλή χρήση και οτι το Google Play δεν μπορούν ακομα να το περάσουν ,αλλά δεν υπάρχει εφαρμογή που δεν έχουν στον 1Mobile ή στα αντίστοιχα markets. Αυτά νομίζουν αρκούν να δώσεις 200 € .Προηγουμένως είχα πάρει το Turbo x Hive iii που ήταν πολύ μάπα και κλαίω τα λεφτά μου. Πάντως η διαφορά είναι μέρα με νυχτα.
arc Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Το ταμπλετάκι το έχω αγοράσει εδώ και 3 μήνες και έχει βγει θαυμάσιο. Δεν κολλάει σε εφαρμογές,το screen transition είναι πολύ καλό , η οθόνη εχει πολύ καλή ανάλυση για αντίστοιχα ταμπλετ ακόμα και πολύ γνωστών εταιρειών ,εκτός ισως του Samsung Tab S , γρηγορος επεξεργαστής , τα usb και HDMI είναι καλής ποιότητας και δεν ξεχαρβαλώνονται , 3G . Μειονέκτημα η μπαταρία που θέλει φόρτιση κάθε μέρα οταν κάνεις καλή χρήση και οτι το Google Play δεν μπορούν ακομα να το περάσουν ,αλλά δεν υπάρχει εφαρμογή που δεν έχουν στον 1Mobile ή στα αντίστοιχα markets. Αυτά νομίζουν αρκούν να δώσεις 200 € .Προηγουμένως είχα πάρει το Turbo x Hive iii που ήταν πολύ μάπα και κλαίω τα λεφτά μου. Πάντως η διαφορά είναι μέρα με νυχτα. Η εργασία μετά τις 22:00 έχει προσαύξηση 75%. Σας εχουν ενημερώσει σχετικά εκεί στο πλαίσιο; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα