Giwrgos Plm Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα χρήστες του insomnia. Έχω μια απορία για ένα tablet που είδα στο πλαίσιο το ονομαζόμενο Turbo-X Thunder 7. Είδα ότι έχει πολύ δυνατά χαρακτηριστικά, 8πύρινο με 2 gb ram και με εντυπωσίασε για turbo x! Το έχει δουλέψει κανεις να μου πει αν αξίζει?
Chino R9 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Oχι turbo-x . Δεν το εμπιστευομαι πλεον ουτε για παντοφλες. 1
x_vagos_x Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Κι εγώ το είχα δει, αλλά δεν ήθελα να ξοδέψω τόσα χρήματα για 7άρι. Μου έκανε κι εμένα εντύπωση πως είναι 8πύρηνο με 2gb ram, 1920x1200 (!!) οθόνη IPS (!!) και 3G (!!). Ειδικά αν του περνάνε στο service Play Store (όπως έχω ακούσει πως κάνουν), νομίζω είναι μια καλή αγορά αντί του Google Nexus 7 FHD 4G (αν εξαιρέσεις το γεγονός πως αυτό είναι 3G αντί 4G).
Giwrgos Plm Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Από ότι μου είπαν το service θα μου περνούσε τα service της google χωρίς πρόβλημα. Βεβαια όπως ανέφερε και ο φίλος πιο πάνω τα turbo x έχουν έναν ντόρο στο όνομα τους και ίσως αυτό με φοβίζει! Κάποιος που να το έχει δουλέψει θα μας έδινε μια καλή εικόνα για το αν όντως αξίζει η όχι! Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις !
x_vagos_x Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Ρε guys σόρρυ λίγο. Να πεις για τα σκουπιδο-tablets που κοστίζουν 40 ευρώ και προορίζονται για φτηνά δώρα ενώ έχουν οθόνες που τις κοιτάς και... τυφλώνεσαι από την χαμηλή ανάλυση, να το δεχτώ. Να πεις για τα μονοπύρηνα 10" tablets με μηδενική απόκριση στο άγγιγμα της οθόνης, να το δεχτώ. Εδώ όμως δεν βλέπω κάτι το μεμπτό. Ίσα ίσα, φαίνεται τίμιο tablet που μάλιστα αν πάθει κάτι έχεις και την ευκολία ότι το επιστρέφεις και στο δίνουν φτιαγμένο. Ακόμα και ένα 7άρι turbox που τα έπαιξε η μπαταρία δυο φορές, το επέστρεψα, έκανα μια βόλτα στο Πλαίσιο, και σε 20 λεπτά μου είπαν περάστε να σας δώσουν άλλο. Την τελευταία φορά μάλιστα μου έδωσαν καινούργιο μοντέλο γιατί η πρώτη έκδοση ήταν discontinued. Ειλικρινά, από την εμπειρία μου με 2 tablets Turbo-x, αν και δεν ήταν απροβλημάτιστη, ήταν ικανοποιητική για τα λεφτά που έδωσα. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2015 από x_vagos_x
Giwrgos Plm Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Έχεις δίκιο σε αυτό που λες και σίγουρα υπάρχει η εγγύηση για να σου καλύψει κάποια προβλήματα που μπορεί να συμβούν (και όχι μονο στα turbo x αλλα σε όλα τα tablets). Πάντως από το λίγο που το δούλεψα είδα ότι έχει πολύ καλή ανταπόκριση και πολύ ωραία αίσθηση αφής!! Απλά όταν μιλάμε για 200++ ευρώ υπάρχει ο φόβος μη σου αρχίσει τα κόλπα μέσα σε λίγες μέρες !!
x_vagos_x Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Εδώ άλλοι δίνουν 200 ΚΑΙ ευρώ σε κινέζικα κινητά που έχουν μηδενική εγγύηση και δεν παραπονιούνται. Το συγκεκριμένο tablet φαίνεται αξιόλογων χαρακτηριστικών και έχει και την εγγύησή του. Αντί να λένε "μακρυά από TurboX" να μας πουν γιατί και αν το έχουν.
Nahock Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Εδώ άλλοι δίνουν 200 ΚΑΙ ευρώ σε κινέζικα κινητά που έχουν μηδενική εγγύηση και δεν παραπονιούνται. Ε ναι, τα turbo-x είναι αμερικάνικα, παρακλάδι της apple. Και το επιχείρημα που ζητάς δε θέλει λόγια, απλά πέρνα μια βόλτα από πλαίσιο service να δεις τι γίνεται με τις τουρμποκινεζιές. 1
x_vagos_x Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Ενώ τα ΖΤΕ, Bitmore, Asus, MLS κτλ είναι; Μάλιστα. Βασικά νομίζω παρεξήγησες. Δεν εννοώ ότι "όλα κινέζικα είναι". Μιλάω για τον κόσμο που συνειδητά αγοράζει από online κινέζικα μαγαζιά κινητά αξίας άνω των 200 ευρώ, (τα οποία δεν έχουν εγγύηση). Και ξαναλέω. Όσους ξέρω με turbo-x tablet ή δεν έχουν πρόβλημα με τις επιδόσεις vs τα λεφτά που έδωσαν, ή δεν έχουν παράπονο από την εγγύηση. Και για του λόγου το αληθές, ξέρεις πόσοι από αυτούς στο Plaisio service έχουν πάει για τη συγκεκριμένη συσκευή που μιλάμε; Ακόυγομαι λες και παίρνω ποσοστά, αλλά πλέον με την καραμέλα "μακρυά από TurboX"...
romankonis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Πριν λίγο πήρα ένα ταβλετ Turbo-X Tablet mini Pearl 7.85" Blue + Χάρτες και 2 φορές μου το έχουν αλαξει γτ? Επιδη τους ζήτησα να μου βάλουν μέσα το Play Store, αλλά όσοι ξέρουν από της μπαταρίες και λετουργικά σύστημα, ξέρουν ότι ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΧΡΉΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΎ Η ΤΟΥ tablet ΝΑ ΤΟ ΦΟΡΤΊΖΕΤΕ ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ 5-6 ΏΡΕΣ. Έτσι πήγα στους τεχνικούς μου'ανιξαν το tablet και πάει μπαταρία...την τελευτεα φορά όταν πήγα, τους είπα ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΒΆΛΟΥΝ Play Store, ήρθα σπίτι, κατέβαζα το Google Play, έβαλα το tablet για 8 ώρες στη μπρίζα μετά το ανηξα και έβαλα το Google Play μόνος μου. Απλή εκγατασταση και τίποτα αλο. Το tablet λειτουργεί άψογα! Έχω πολλά προϊόντα turbo-x και είμαι ευχαριστημένος. Απλά να ξέρετε καπια απλά πράγματα, να διαβάζετε και δε θα έχετε κανένα πρόβλημα. 1
x_vagos_x Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Ένας φίλος πήρε πριν λίγο καιρό το Chuwi V17HD στα €50+15(μεταφορικά). Το παρήγγειλε τέλη Ιουλίου, Παρέλαβε πρώτες μέρες Σεπτέμβρη 2014. Τα σχόλιά του ήταν παραπάνω από θετικά κυρίως με βάση το value for money. 7" 1024x600 IPS με 1GB ram τον Ιούλιο που μας πέρασε ήταν too much για 50 ευρώ. Πριν λίγες μέρες του χάλασε η μπαταρία. Κοινώς του αχρηστεύτηκε το tablet. Το Turbo-X Tablet Breeze IV 7'' White V2 είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο μοντέλο. Αντί για 65 θα έδινε 70, θα είχε γλιτώσει αναμονή 1 μήνα, και επιπλέον θα μπορούσε να το πάει στο service και να του δώσουν άλλο τώρα που του χάλασε η μπαταρία. Δεν υποστηρίζω πως είναι οι τέλειες συσκευές. Λέω πως δεν μπορείς να κρίνεις από μια εμπειρία, και δη αν δεν είναι δική σου.
Giwrgos Plm Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Πριν λίγο πήρα ένα ταβλετ Turbo-X Tablet mini Pearl 7.85" Blue + Χάρτες και 2 φορές μου το έχουν αλαξει γτ? Επιδη τους ζήτησα να μου βάλουν μέσα το Play Store, αλλά όσοι ξέρουν από της μπαταρίες και λετουργικά σύστημα, ξέρουν ότι ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΧΡΉΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΎ Η ΤΟΥ tablet ΝΑ ΤΟ ΦΟΡΤΊΖΕΤΕ ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ 5-6 ΏΡΕΣ. Έτσι πήγα στους τεχνικούς μου'ανιξαν το tablet και πάει μπαταρία...την τελευτεα φορά όταν πήγα, τους είπα ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΒΆΛΟΥΝ Play Store, ήρθα σπίτι, κατέβαζα το Google Play, έβαλα το tablet για 8 ώρες στη μπρίζα μετά το ανηξα και έβαλα το Google Play μόνος μου. Απλή εκγατασταση και τίποτα αλο. Το tablet λειτουργεί άψογα! Έχω πολλά προϊόντα turbo-x και είμαι ευχαριστημένος. Απλά να ξέρετε καπια απλά πράγματα, να διαβάζετε και δε θα έχετε κανένα πρόβλημα. Από που κατέβασες το google play ?? Κλασικά xda ? Επίσης για να επιστρέψω στο θέμα, το tablet είναι της efirstview !! link για το tabletaki : http://www.efirstview.com/en/productshow.php?cid=29&id=76 1
georgeadams Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 αλλά όσοι ξέρουν από της μπαταρίες και λετουργικά σύστημα, ξέρουν ότι ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΧΡΉΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΎ Η ΤΟΥ tablet ΝΑ ΤΟ ΦΟΡΤΊΖΕΤΕ ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ 5-6 ΏΡΕΣ.Συγνώμη, αλλά το "φόρτισε το xx ώρες πριν τη χρήση του" ΜΠΟΡΕΙ και να ήταν αναγκαίο την εποχή του Motorola StarTAK και του Ericsson GH337. Οι μπαταρίες λιθίου ΔΕΝ έχουν πρόβλημα. Το Tablet σου δε χάλασε γιατί δεν το φόρτισες "σωστά" την πρώτη φορά. Σίγουρα είχε θέμα από την αρχή. 2
romankonis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Από που κατέβασες το google play ?? Κλασικά xda ? Επίσης για να επιστρέψω στο θέμα, το tablet είναι της efirstview !! link για το tabletaki : http://www.efirstview.com/en/productshow.php?cid=29&id=76 Download απο δω - http://www.redmondpie.com/google-play-apk-4.4.22-download/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα