mynam3 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Καλησπερα. Σε router THOMSON TG585 βγαζει στο information: Link Information Uptime: 0 days, 0:04:08 DSL Type: G.992.5 annex A Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 713 / 13.701 Data Transferred (Sent/Received) [kB/kB]: 0,00 / 0,00 Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,5 / 0,0 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 15,0 / 30,0 SN Margin (Up/Down) [dB]: 9,0 / 9,0 Vendor ID (Local/Remote): TMMB / IFTN Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Link (Remote): 0 Error Seconds (Local/Remote): 0 / 0 FEC Errors (Up/Down): 0 / 187.860 CRC Errors (Up/Down): 0 / 0 HEC Errors (Up/Down): 0 / 0 Υπαρχει κατι αλλο να κανω μηπως και πιασει λιγο παραπανω?
poulinos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 μια χαρα εισαι.αν ο παροχος σου υποστηριζει 6 margin τοτε ζητα και θα κερδισεις και αλλο σε ταχυτα. Hol υποστηριζει 6 forthnet υποστηριζει 6 ote δινει 9 οσο ξερω. on νομιζω μεχρι 7 wind εχω ακουσει για 6 και νομιζω ισχυει cyta επισης εχω ακουσει για 6 δεν ξερω αν ισχυει. 1
mynam3 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δεν υποστηριζει εδω μου ειπαν, δυστυχως. Αφου ειμαι καλα παντως, το αφηνω ετσι. Σκυλι το thomson
poulinos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δεν υποστηριζει εδω μου ειπαν, δυστυχως. Αφου ειμαι καλα παντως, το αφηνω ετσι. Σκυλι το thomson to margin δεν παει με βαση το που βρισκεσαι αλλα με βαση τον provider.Δηλαδη αν ενας provider υποστηριζει 6 margin τοτε θεωρητικα παντα εκτος αν εχει κανει βλακεια ή δεν εχει φτιαξει τα Profile θα πρεπει να το υποστηριζει σε ολα τα dslam του ανεξαρτητα αν ειναι αθηνα ή κρητη η θεσσαλονικη ή δεν ξερω που.Ειναι θεμα ρυθμισης του dslam και οχι θεμα που βρισκεσαι.Απο εκει και περα ειναι και θεμα provider.Θεωρητικα ολοι μπορουν να δωσουν 6αρι απλα μερικοι δεν θελουν.οπως η Hol παλια εδινε μονο 11 μετα εδινε και 9 αφου ακουσε κραξιμο και πλεον δινει και 6.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα