SpiritNoxius Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Καλυτερα να εχεις δυο ραμ για να εκμεταλευτεις το dual-channel οποτε αλλαξε αυτη με δυο τεσσαρες εκτως αν σκεφτεσαι αργοτερα να βαλεις αλλη μια των οκτω αν και δεν χρειαζεσαι 16 gb για gaming τα 8 ειναι μια χαρα. Και δεν ειμαι σιγουροςγια αυτη την μητρικη η asus h97 pro ειναι καλυτερη κατα τη γνωμη μου και περιπου στα ιδια λεφτα
Sakiz105 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Καλυτερα να εχεις δυο ραμ για να εκμεταλευτεις το dual-channel οποτε αλλαξε αυτη με δυο τεσσαρες εκτως αν σκεφτεσαι αργοτερα να βαλεις αλλη μια των οκτω αν και δεν χρειαζεσαι 16 gb για gaming τα 8 ειναι μια χαρα. Και δεν ειμαι σιγουροςγια αυτη την μητρικη η asus h97 pro ειναι καλυτερη κατα τη γνωμη μου και περιπου στα ιδια λεφτα yeap, και αν θελει κοκκινη παει στην pro gamer που ειναι η h97 pro με αλλο χρωμα
iceblazer Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Κλαησπερα αυτο με το dual channel δεν το ειχα σκεφτει οποτε θα το αλλαξω να παω για εκει,για την μητρικη την εβαλα ως προςοτι φαινοτων αρκετα καλη και ,οτι δινει καλο ηχω μεσω των υποδοχων.Για το χρωμα δεν με νιαζει και αφου λετε οτι ειναι το ιδιο καλη και ισως και καλυτερη θα παω προς τα εκει. Οποτε θεωρω οτι το θεμα μαλλον κλεισε το pc που θα φτιαχτει τον επομενο μηνα θα ειναι βαση με αυτα που εστειλα με τις αλλαγες που μου ειπατε. Σας ευχαριστω για τον χρονο σας και τις συμβουλες που μου δωσατε.
Sakiz105 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Κλαησπερα αυτο με το dual channel δεν το ειχα σκεφτει οποτε θα το αλλαξω να παω για εκει,για την μητρικη την εβαλα ως προςοτι φαινοτων αρκετα καλη και ,οτι δινει καλο ηχω μεσω των υποδοχων.Για το χρωμα δεν με νιαζει και αφου λετε οτι ειναι το ιδιο καλη και ισως και καλυτερη θα παω προς τα εκει. Οποτε θεωρω οτι το θεμα μαλλον κλεισε το pc που θα φτιαχτει τον επομενο μηνα θα ειναι βαση με αυτα που εστειλα με τις αλλαγες που μου ειπατε. Σας ευχαριστω για τον χρονο σας και τις συμβουλες που μου δωσατε. Ρωτα αλλη μια φορα πριν το παρεις ετσι για σιγουρια
iceblazer Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Χμμ οταν ερθει η ωρα και ειμαι ενα βημα πριν την αγορα θα ξαναστειλω,προς το παρον εχουμε λιγο ακομα μεχρι να μαζευτουν τα χρηματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα