Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

550άρι δεν θέλω γιατί δεν ξέρω τί θα μπεί πάνω αργότερα ( 2η 280Χ, άλλη CPU, SSD (μαζί με τους HDD ), έξτρα μνήμες... )

1 επειδη σε βλεπω λιγο αγχωμενο με τα W, μην τρελλενεσαι...!!  δεν χρειαζεσαι τρελα W πλεον, ακομα και για βαρβατο συστημα...!!  το συστημα που εχεις, ειναι περομοιο με το δικο μου MAIN. η καταναλωση του κυμαινεται απο 120W idle μεχρι 380W σε gaming...!!!

2 Αν θες σωστες προτασεις, πρεπει να δινει και σωστες πληροφοριες..!!  για το συστημα που εχεις ηδη, τα τροφοδοτικα που σου προτεινα, ειναι υπεραρκετα...!!   

αν ομως εσυ, εχεις στο μυαλο σου, και 2η καρτα γραφικων, και υδροψυξη, και... και.. και,  εμεις που να το φανταστουμε...??   

πρεπει να το αναφερεις απο την αρχη, ωστε να ξερει ο αλλος τι να προτεινει......!!!!! 

αρα, οι προτασεις μεταβαλλονται σε 

εκτος του LEPA MaxBron B700M (και ναι, η LEPA ειναι θυγατρικη της ENERMAX...!!) 

http://www.skroutz.gr/s/4600071/Silverstone-Strider-Essential-Bronze-700W.html

http://www.skroutz.gr/s/5676829/EVGA-SuperNOVA-750-B2.html

Δημοσ.

Βασικά έχεις δίκιο οτι ήμουν λίγο " γενικός " και σε ευχαριστώ για την βοήθεια ! Αν και ήδη παρήγγειλα το LEPA.

Δημοσ.

Η enermax είναι η Mercedes των τροφοδοτικών μου είχε πει ένας φίλος, και μου το απέδειξαν όσα πέρασαν από τα χέρια μου, ήταν αστέρια!

Δημοσ.

Είναι απ τις πολύ καλές εταιρείες, αν και με υπερτιμημενα προϊόντα κατά τη γνώμη μου. Παρόλα αυτά καμία εταιρεία δεν παράγει μόνο καλά κομμάτια, γι αυτό να διαβάζεις reviews πριν αγοράσεις κάτι. Επειδή το έχω ψάξει δεν είναι απ τα τόσο καλά της αλλιώς πίστεψε με πολλοί από εδώ μέσα θα το πρότειναν και δε το κάνει κανένας. Μάλλον θα υπάρχει κάποιος λόγος

Δημοσ.

Η enermax είναι η Mercedes των τροφοδοτικών μου είχε πει ένας φίλος, και μου το απέδειξαν όσα πέρασαν από τα χέρια μου, ήταν αστέρια!

Μου κανεις πλακα τωρα ε? Αυτο ακριβως ειπα χθες σε εναν φιλο μου.WTF

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...