Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους.Κάποιος φίλος θέλει να πάρει ένα σύστημα μεταχειρισμένο με : Cpu Amd phenom X6 1100t @ 3.3 Ghz (turbo mode @ 3.7Ghz).Gpu sahppire HD6950 2 gb .Ram 2x4 gb @1333 .Θα παίξει ικανοποιητικά ΒF4 στα 1080p και με τι settings; Ποιό από τα δύο θα φτάσει πρώτο στα όριά του, επεξεργαστής ή κάρτα;

Δημοσ.

στα high θα παιζει 45/60 fps 1600x900 με αυτην την καρτα, ο επεξεργαστης ειναι σκυλί δεν νιώθει απο αυτα

ποσο το βρηκατε;

αν παιξει λιγο με τις ρυθμίσεις θα μπορει να εχει καποια στα ultra και καποια στα low-mid με 60 fps

Δημοσ.

για τον επεξεργαστή αξίζει είναι θηρίο, από άποψη μου είναι πολύ καλύτερος από FX 6300 άλλα κρίμα που δεν ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ πια σε ΕΛΛΑΔΑ σε μεταχειρισμένα μόνο μπορείς να βρεις.

τώρα για την GPU(6950) θα το παίζεις το BF4 σε HIGH-MIDI.

Δημοσ.

Εγώ θα σου έλεγα αξίζει χωρίς δεύτερη σκέψη. Ο 1100t στα 4.0ghz κοπανάει 8350 στοκ για πλάκα. Και για 270 ευρώ πιστεύω πως είναι φοβερή τιμή για αυτό το σετάκι, να φανταστείς ο a8 μου με μητρική και μνήμες έκανε πες 200 χοντρικά (189 βγήκε κανονικά) και εσύ με ένα 70αρι παραπάνω παίρνεις ένα τέρας μπροστά στο δικό μου σύστημα. Καρτάρα και επεξεργαστάρα και 8gb ram, δηλαδή μπόμπα. Έλεγξε αν είναι σε καλή κατάσταση τα κομμάτια και από εμένα καλή αγορά. Στην θέση σου θα πούλαγα το σύστημα μου για να είχα έναν phenom ii x6 και στο λέω αυτό για να δεις τι pc κομάταρος έχει κάτσει για τον φίλο σου  :-) .

Δημοσ.

Τα κομμάτια είναι από γνωστό μας ο οποίος έχει κάνει ήδη την αναβάθμισή  του και δεν "καίγεται" για χρήματα.Γι΄αυτό και μας τα "σκότωσε" :-) .

edit : Σκέφτομαι αυτό το PSU. Τι λέει; (Αυστηρά ως 60 Ευρώ MAX με τα μεταφορικά). Λόγω περαιτέρω αφραγκίας :P.

Δημοσ.

Όσον αφορά τα games?

Stock o 8350 ήταν ελάχιστα καλύτερος από 1090Τ.Ο 8350 δείχνει τις δυνατότητες του όταν κλοκαριστεί.

Δημοσ.

Σε games όπως είπα είναι λίγο καλύτερος από 1090Τ/1100Τ (5fps -8fps).Τώρα για multitask και video editing η διαφορά είναι τεράστια.Όλα αυτά για stock καταστάσεις  του 8350.Στα 4,8ghz-4,9ghz o 8350 και στα 4.0ghz-4,2 ghz o 1100t (μιλάω για τα σχετικά max oc των δύο επεξεργαστών) η διαφορά είναι πολύ μεγαλύτερη για όλες τις συνθήκες.

• Like 1
Δημοσ.

Έχω την 290 trix oced 1200/1450 +0.120 και  8350 5.0ghz πάνω στο 730 και βλέπω πολλές χάρες! Η 6950 δεν θέλει τόσα για να τρέξει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...