GamerX Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Μπορει να ακουστει χαζο αλλα δεν ξερω απο αυτα. Το ερωτημα μου ειναι εχω ενα pc συνδεμενο σε μια οθονη αλλα θελω και μια μικρη δευτερη οχι για κατι σπουδαιο επειδη ομως εχω ενα παλιο λαπτοπ που δεν το χρησιμοποιω μπορω να το χρησιμοποιησω ως 2η οθονη extend. Αν ναι πως με vga και τι κανω?
xristoforos89 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Αν δεν κάνω λάθος όλες οι θύρες βίντεο που έχει ένα λαπτοπ είναι εξαγωγής εικόνας κ όχι εισαγωγής στο δικό του πάνελ. 1
AlienTechGR Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν γίνεται μιας και κανένα laptop δεν έχει θύρα εισόδου εικόνας για το εσωτερικό πάνελ.
dijkstraJ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Κατι που μ ρθε σαν ιδεα ισως να μπορουσες μετα απο ψαξιμο να δεις αν μπορεις βγαζοντας αν το λαπτοπ ειναι παλιο αχρηστο να βγαλειςς την οθονη και να κανεις καμια μμετατοπη μονος σου...
wantone Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Είναι πολύ δυσκολο γιατι θελει μια πλακετα και συνδεσεις γιατι δεν θα υπαρχει κουτι (πλακετα και καλωδια θα είναι τελειως χυμα). Πρακτικα δεν αξιζει να ασχολείσαι γιατι με 100 ευρω παιρνεις ένα ωραιο μόνιτορ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα