Anorymous Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Ρε παιδια κατεβασα ενα προγραμμα για να βλεπω την θερμορασια στην καρτα γραφικων επειδη εχω υπερθερμανση και ειδα οτι ειναι μονιμα 30%. Στο νετ που εψαξα λεει οτι ειναι λογικο και οτι τα λαπτοπ εχουν θερμοκρασιες περιπου στου 70 κελσιου και οι ανεμιστήρες ανοιγουν μετα τους 95 κελσιου, ισχυει αυτο και αν ναι πως αλλαζω την ταχυτητα στους ανεμιστηρες του φορητου ?
SPANK Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Βασικά κατέβασε το hwmonitor και δώσε μας μια φωτογραφία απο ολο το σύστημα να δούμε , γενικα ομως ναι οι θερμοκρασίες στα laptop ειναι υψηλότερες
Jason 93 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 "και οι ανεμιστήρες ανοιγουν μετα τους 95 κελσιου" Αυτο δεν ισχυει σε καμια περιπτωση. 95 βαθμοι ειναι παρα πολλοι ακμη και για full load. Ο ανεμιστηρας θα πρεπει να αυξομιωνει τις στροφες του αναλογα με τις απαιτησεις ψυξης αλλα επειδη το προγραμμα σου λεει οτι δουλευει συνεχεια στο 30% αυτο δεν σημαινει οτι ισχυει κιολας. Μπορει να ειναι λανθασμενη ενδειξη. Το αυτι σου τι σου λεει; Οταν παιζεις παιχνιδια δεν λειτουργει με περισσοτερες στροφες το ανεμητηρακι;
Anorymous Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Βασικά κατέβασε το hwmonitor και δώσε μας μια φωτογραφία απο ολο το σύστημα να δούμε , γενικα ομως ναι οι θερμοκρασίες στα laptop ειναι υψηλότερες Τωρα ειναι κυριλε για μενα οταν παιζω games φθανει του 80+ "και οι ανεμιστήρες ανοιγουν μετα τους 95 κελσιου" Αυτο δεν ισχυει σε καμια περιπτωση. 95 βαθμοι ειναι παρα πολλοι ακμη και για full load. Ο ανεμιστηρας θα πρεπει να αυξομιωνει τις στροφες του αναλογα με τις απαιτησεις ψυξης αλλα επειδη το προγραμμα σου λεει οτι δουλευει συνεχεια στο 30% αυτο δεν σημαινει οτι ισχυει κιολας. Μπορει να ειναι λανθασμενη ενδειξη. Το αυτι σου τι σου λεει; Οταν παιζεις παιχνιδια δεν λειτουργει με περισσοτερες στροφες το ανεμητηρακι; και εμενα μου εκανε εντυπωση αυτο αλλα το διαβασα σε ποσα ξενα σαιτ, ναι ακουω αλλα στο ακυρο μπορει πχ να ειναι στους 70+ κελσιου και να μην τρεχουν.
SPANK Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Αυτό που μπορείς να κάνεις σε πρώτη φάση ειναι να αλλάξεις πάστα στην κάρτα γραφικών
Anorymous Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Αυτό που μπορείς να κάνεις σε πρώτη φάση ειναι να αλλάξεις πάστα στην κάρτα γραφικών δεν υπαρχει καποια λυση software πχ να ελενχω την ταχυτητα πριν το ανοιξω ?
Xristaras12 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 99% στο λάπτοπ σου έχει έναν ανεμιστήρα και το gpu-z δεν μπορεί να τον διαβάσει σωστά. και γω σε αρκετά λάπτοπ έχω δει να λέει μόνιμα 30% το fan speed στην κάρτα,πράγμα που δεν ισχύει μιας και το ακούς να στροφάρει. Συνήθως,στα λάπτοπ δεν μπορείς να πειράξεις χειροκίνητα τις στροφές,στο δικό μου γίνεται μέσω το hwinfo αλλά 2-3 φορές μου έχει bug-άρει και κολλάει όλο το σύστημα. Θα σου έλεγα να ξεκινήσεις με λύσιμο του λάπτοπ και καθάρισμα της ψύκτρας/ανεμιστήρα απο σκόνες και αλλαγή θερμοαγώγιμης πάστας. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα