kate23 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Γεια παιδιά. Όταν άνοιξα χθες το tablet μου έβγαλε στα γρήγορα ένα μήνυμα ότι δεν μπορεί να διαβάσει την κάρτα sd και μετά "android process media stopped working". Έπειτα, μαύρη οθόνη και ψηλά έλεγε "com.android.provision.DefaultActivity". Αφού έψαξα κάτι θέματα που βρήκα στο google και διέγραψα cache κλπ όπως έλεγαν διάφοροι χρήστες, το tablet συνέχιζε να έχει μαύρη οθόνη με το παραπάνω μήνυμα και κατέφυγα σε επαναφορά εργ. ρυθμίσεων. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν ξέρετε αν προκάλεσε το error η κάρτα sd. Το διάβασα σε ένα φόρουμ και έλεγε να μην έχεις βάλει την sd σε άλλη συσκευή (που δεν την είχα βάλει πουθενά άλλου εκτός από το συγκεκριμένο tablet) κλπ οπότε της έκανα ένα format στο pc και την έβαλα πάλι στο tablet, αφού πέρασα κάποια αρχεία βίντεο. Κατέβασα ξανά και τα apps που είχα (ευτυχώς δεν χρησιμοποιώ πολλά πράγματα και δεν μου πήρε πολύ ώρα και ούτε είχα τίποτα σημαντικό περασμένο μόνο στο tablet) και τσουπ! σήμερα πάλι το ίδιο. Μαύρη οθόνη και "com.android.provision.DefaultActivity" Ξανά επαναφορά και άντε κατέβαζε τα apps. Φταίει η κάρτα sd? Τι μπορώ να κάνω? Να αγοράσω καινούρια? Εντάξει, δεν είναι και μεγάλο θέμα άμα το παθαίνει μια φορά στο τόσο (αλλά αυτή τη φορά δυο φορές σε δυο μέρες) αλλά το αφήνω στην μάνα μου το tablet όταν φεύγω από διακοπές και άντε τώρα να κάνει hard reset και να κατεβάζει apps κλπ... Αυτά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα