Peter159 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Δυστυχως οι γνωσεις μου ειναι λιγες αυτη τη στιγμη και ο χρονος πολυ μικρος διοτι δν το πηρα στα σοβαρα απο νωριτερα. Οποιοσδηποτε θα μπορουσε να μου στειλει εστω ενα κομματι της ασκησης λυμενο θα με βοηθουσε παρα πολυ. Ευχαριστω! Antikeimenostrafis-Ergasia.pdf Antikeimenostrafis-Ergasia.pdf Antikeimenostrafis-Ergasia.pdf Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2015 από Peter159
Moderators Kercyn Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 void readItems(FILE *fin, Item list[]); Τι βοήθεια χρειάζεσαι; 3
Peter159 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Περναω τις κλασεις που μου δινει αλλα μπερδευομαι με τα .cpp και τα .h και με τα αντιστοιχα #include που χρειαζομαι για ολα αυτα. Οποτε ειμαι στα προθυρα του να την παρατησω και να μην κανω τιποτα. Επισης με δυσκολευει το να διαβασω απο το αρχειο. Οπως ειπα δν ξερω και πολλα χεχε.
Moderators Kercyn Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Πού μπερδεύεσαι; Γράφοντας "read file c" στο google παίρνω ένα σωρό tutorials που εξηγούν πώς να διαβάσεις από αρχείο στη C. Δυσκολεύεσαι στον αλγόριθμο που θα σπάει το αρχείο και θα διαβάζεις τις πληροφορίες; Τι έχεις προσπαθήσει έως τώρα;
Peter159 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Η αληθεια ειναι οτι εχω δοκιμασει να ψαξω διαφορων ειδων βοηθειες μεχρι τωρα αλλα χωρις αποτελεσμα γιατι δν ξερω πως να διαχειριστω τις λεπτομερειες. Που και πως μπαινει το καθε τι στην περιπτωση μου. Ηλπιζα για καποιον που να μπορεσει να μου δωσει μια ολοκληρωμενη απαντηση στην ολη εργασια μου αλλα θαρρω οτι κανεις δεν εχει δικο του χρονο για χασιμο χεχε. Παντως σ'ευχαριστω για το ενδιαφερον αλλα μαλλον δν μπορω να ρωτησω κατι συγκεκριμενο επειδη μου λοιπουν οι απαραιτητες γνωσεις
MeTaXaS4 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 με 100€ (επειδή το βιάζεσαι και μπροστά τα λεφτά) το έχεις και αύριο.
Moderators Kercyn Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Με 95€ σήμερα το βράδυ. 1
MeTaXaS4 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 no money παιδες......! sry θες εργασία, θες και τζάμπα... ο τζάμπας πέθανε!
Moderators Kercyn Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 μη σκοτώνετε τις τιμές! Ε τι πόσο για μια εργασιούλα;
Peter159 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 βοηθεια ζητησα και ελπιζω πως ισως καποιος μπορεσει να το κανει
MeTaXaS4 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 άλλο βοήθεια και να λες που ακριβώς "κολλάς" και τι δεν μπορείς να κάνεις και άλλο να ζητάς να σου κάνουν την άσκηση και να λες "βοήθεια" ζήτησα
Peter159 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 η αληθεια ειναι οτι δν εχω συγκεκριμενη απορεια αλλα δε σημαινει οτι ειναι και καποιος υποχρεωμενος να το κανειαν καποιος μπορει να βοηθησει καλως....
Moderators Kercyn Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Βεβαίως, όση βοήθεια θες. Αλλά να κάτσει κάποιος να σου λύσει την άσκηση χωρίς κανένα απολύτως αντάλλαγμα το βλέπω λίγο δύσκολο. Μας λες ότι δεν έχεις ασχοληθεί καθόλου και θες κάποιος άλλος ν' ασχοληθεί για σένα. Εφ' όσον δεν έχεις συγκεκριμένη απορία, αυτή τη βοήθεια μπορώ να προσφέρω εγώ: Κάτσε διάβασε πώς διαβάζεις από ένα αρχείο στη C Διάβασε πώς ορίζεις και διαχειρίζεσαι πίνακες Διάβασε πώς χρησιμοποιείται το if Διάβασε για Ι/Ο με το χρήστη (std::cin, std::cout) Διάβασε για τις βασικές δομές επανάληψης (for, do/while) Όλα αυτά βέβαια αν ενδιαφέρεσαι. Αν όχι, πιστόλιασέ το και το περνάς κάποια άλλη φορά... 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα