Fdtech Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Οπωσδήποτε πρέπει να αποδεικνύεται η γνησιότητα. Οι Ελ. Επ. έχουν υποχρέωση να κρατούν τα τιμολόγιά τους σύμφωνα με τη νομοθεσία μέχρι 5 χρόνια, μετά μπορούν να τα καταστρέψουν. Οπότε η υπηρεσία του ΣΔΟΕ μετά την 5ετία δεν μπορεί να τους υποχρεώσει να παρουσιάσουν το τιμολόγιο (στο κάτω κάτω είχε δηλωθεί και στην εφορία ως έξοδο επιχείρησης ). Όσες εταιρίες ή γραφεία έχουν π.χ. τα Windows XP, σπάνια θα βρεις τιμολόγια, γιαυτό υπάρχει το product key - proof of license (κολλημένο καρτελάκι).
zio10 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Οπωσδήποτε πρέπει να αποδεικνύεται η γνησιότητα. Οι Ελ. Επ. έχουν υποχρέωση να κρατούν τα τιμολόγιά τους σύμφωνα με τη νομοθεσία μέχρι 5 χρόνια, μετά μπορούν να τα καταστρέψουν. Οπότε η υπηρεσία του ΣΔΟΕ μετά την 5ετία δεν μπορεί να τους υποχρεώσει να παρουσιάσουν το τιμολόγιο (στο κάτω κάτω είχε δηλωθεί και στην εφορία ως έξοδο επιχείρησης ). Όσες εταιρίες ή γραφεία έχουν π.χ. τα Windows XP, σπάνια θα βρεις τιμολόγια, γιαυτό υπάρχει το product key - proof of license (κολλημένο καρτελάκι). Αυτό με τα 5 χρόνια πρώτη φορά το ακούω, δεν το ήξερα! Το ταμπελάκι που έχουν τα windows 8 που δεν γράφει τίποτα πάνω είναι οκ; Kαι τωρα να πας να αγορασεις λαπτοπ με προεγκατεστημενα τα windows δεν σε δινουν ξεχωριστο τιμολογιο αλλα και αν προσεξεις ουτε τα αυτοκολλητα υπαρχουν πανω στο μηχανημα. Οταν εψαχνα λαπτοπ για την δουλεια μου σε κανενα δεν ειχε αυτοκολλητο επανω ,για αυτο αποφασισα να τ κανω ετσι γιατι με βγηκε πολυ πιο οικονιμικα. Νομίζω ότι το τιμολόγιο αναφέρει μοντέλο λάπτοπ και λειτουργικό, άρα είσαι καλυμμένος.
Fdtech Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Αυτό με τα 5 χρόνια πρώτη φορά το ακούω, δεν το ήξερα! Το ταμπελάκι που έχουν τα windows 8 που δεν γράφει τίποτα πάνω είναι οκ; Μάλλον εννοείς ταμπελάκια τύπου "intel inside" "amd radeon", όχι αυτά είναι διαφημιστικά. Πρέπει να έχει barcode & product key που είναι proof of license. π.χ. για windows 10
zio10 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Μάλλον εννοείς ταμπελάκια τύπου "intel inside" "amd radeon", όχι αυτά είναι διαφημιστικά. Πρέπει να έχει barcode & product key που είναι proof of license. π.χ. για windows 10 Δεν είχα δει ταμπελάκι των 10, των 8 δεν είναι έτσι Αλλά και πάλι νομίζω ότι το τιμολόγιο γράφει αν έχει λειτουργικό ο υπολογιστής, αν δεν το γράφει πρέπει να έχεις ένα τιμολόγιο μόνο για το λειτουργικό!
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Εγω μιλάω οτι για το σπιτι του δεν έχει καποιος πρόβλημα με αυτα τα κλειδιά.αλλά με την επιχείρηση ίσως έχει δε ξέρω
Fdtech Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Αυτό είναι των windows 8 Certificate of Authenticity sticker με product key και barcodes.
zio10 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Αυτό είναι των windows 8 Certificate of Authenticity sticker με product key και barcodes. Αυτό μήπως είναι στο κουτί το windows αν το αγοράσεις μόνο του; Γιατί έχω δύο μηχανήματα με windows 8 και έχουν το αυτοκόλλητο που έβαλα παραπάνω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 To αυτοκολλητάκι που έβαλες πιο πάνω είναι το κλασικό καγκουροαυτοκόλλητο, σαν το Intel Inside
zio10 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 To αυτοκολλητάκι που έβαλες πιο πάνω είναι το κλασικό καγκουροαυτοκόλλητο, σαν το Intel Inside Δεν έχουν κάτι άλλο όμως, μόνο αυτό! (Και έχω δει κι άλλα που είναι έτσι).
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Μόνο τα έτοιμα στημένα μηχανήματα από κάποιον ΟΕΜ και τα laptops έχουν το αυτοκόλλητο που λένε τα παιδιά.
zio10 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Μόνο τα έτοιμα στημένα μηχανήματα από κάποιον ΟΕΜ και τα laptops έχουν το αυτοκόλλητο που λένε τα παιδιά. Τα λάπτοπ που έχω δει εγώ δεν το έχουν πάντως, έχουν αυτό που έβαλα! (Πάντα για 8 - 8.1 μιλάω).
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Αγορασμένα με pre-installed Windows και δεν έχουν στον πάτο το αυτοκόλλητο που σου έδειξαν?
zio10 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Αγορασμένα με pre-installed Windows και δεν έχουν στον πάτο το αυτοκόλλητο που σου έδειξαν? Ναι, είχα την εντύπωση ότι όλα είναι έτσι. Αφού υπάρχει ολόκληρο θέμα και προγράμματα για να βρίσκεις το κλειδί αν το χρειαστείς!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα