thelos257 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Καλησπερα σας εχω αγορασει σημερα αυτη την μητρικη πλακετα: http://bionic.com.cy/products/asrock-g31m-gs-intel-g31 η οποια ειναι συμβατη με τον επεξεργαστη μου Intel core 2 quad q8300 και οι μνημες ram μου (3gb) θα μπουν τα 2Gb λογικα αφου στις 3/9/2009 που μ εκανε ο ανθρωπος τον τοτε υπολογιστη ειχε πανω msi ms75-12 version 1.1 μητρικη πλακετα η οποια μας αφησε χρονους εδω και 4 μηνες θα ελεγα. Τωρα δεν ξερω πως που θα συνδεσω τα συρματα POWER HDD reset κλπ ; Αν μπορειτε βοηθηστε με.Θα ηθελα να το φτιαξω για να το εχω και αυτο ως εχτρα υπολογιστη αφου του εχω μια αδεια χρησης για windows 7 ultimate 32-bit english και λογο του οτι τον Σεμπεβριο του 2014 εχω αγορασει νεο τροφοδοτικο και νεα καρτα γραφικων τα οποια τα λοιπαμαι να τα πουλησω ή να τα εχω στην αποθηκη ετσι αποφαφησω να το αναστησω και να βαλω και τους τρεις σκληρους μου δισκους πανω. Σας ευχαριστω παρα πολυ.
terry308 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Στο manual της μητρικής σου έχει το σχεδιάγραμμα για τις συνδέσεις , είναι απλό μην αγχώνεσε
thelos257 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Στο manual της μητρικής σου έχει το σχεδιάγραμμα για τις συνδέσεις , είναι απλό μην αγχώνεσε Το δοκιμασα αλλα δυσκολευομαι να το κανω :/ καμια βοηθεια με καμια εικονα ισως θα με βοηθουσε περισσοτερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα