Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στους μουσικόφιλους και στους λάτρεις του βινυλίου!
Προσπαθώ καιρό τώρα να παίξω κάποιον δίσκο στο Πικαπ μου(Phillips 202) αλλά μαζί με την μουσική ακούγεται μόνιμα ένα μπζζζζζ(τον ήχο του ρεύματος που λέμε).Απ'ότι έχω προσέξει και με έχει ενημερώσει τεχνικός,το συγκεκριμένο Πικαπ δεν έχει καλώδιο γείωσης όπως όλα τα άλλα(πατέντα των Ολλανδών θα είναι :P ).Έχει όμως τα δύο καλώδια για τον ήχο(λευκό και κόκκινο).Το έχω συνδέσει σε ένα JVC PC-150 το οποίο έχει κανονικά πίσω σύνδεση Phono και η μουσική παίζει μια χαρά,από πολύ χαμηλά μέχρι πολύ δυνατά χωρίς να χρειάζεται προενισχυτής(μάλλον έχει ενσωματωμένο το ραδιόφωνο).Από ότι είδα όμως έχει υποδοχή για γείωση(GND) στην οποία δεν υπάρχει κάτι συνδεδεμένο.Μήπως φταίει αυτό;Πρέπει να γειώσω το Ραδιόφωνο;Το πικάπ;
Παρακαλώ τα φώτα σας!

Δημοσ.

Καλησπέρα στους μουσικόφιλους και στους λάτρεις του βινυλίου!

Προσπαθώ καιρό τώρα να παίξω κάποιον δίσκο στο Πικαπ μου(Phillips 202) αλλά μαζί με την μουσική ακούγεται μόνιμα ένα μπζζζζζ(τον ήχο του ρεύματος που λέμε).Απ'ότι έχω προσέξει και με έχει ενημερώσει τεχνικός,το συγκεκριμένο Πικαπ δεν έχει καλώδιο γείωσης όπως όλα τα άλλα(πατέντα των Ολλανδών θα είναι :P ).Έχει όμως τα δύο καλώδια για τον ήχο(λευκό και κόκκινο).Το έχω συνδέσει σε ένα JVC PC-150 το οποίο έχει κανονικά πίσω σύνδεση Phono και η μουσική παίζει μια χαρά,από πολύ χαμηλά μέχρι πολύ δυνατά χωρίς να χρειάζεται προενισχυτής(μάλλον έχει ενσωματωμένο το ραδιόφωνο).Από ότι είδα όμως έχει υποδοχή για γείωση(GND) στην οποία δεν υπάρχει κάτι συνδεδεμένο.Μήπως φταίει αυτό;Πρέπει να γειώσω το Ραδιόφωνο;Το πικάπ;

Παρακαλώ τα φώτα σας!

Στην πρώτη περίπτωση που ακούγετε το "μπζζζζζ" πως παίζει , εχει ενσωματωμένο ενισχυτή το πικαπ?

Δημοσ.

Οχι.Πρέπει να έχει το JVC.Είχα συνδέσει το Πικαπ σε δύο άλλα ηχοσυστήματα που έχω,και με τέρμα το Volume ίσα που ακουγόταν ένας ψίθυρος από τον δίσκο που έπαιζε.Άρα συμπέρανα ότι το JVC έχει ενσωματωμένο ενισχυτή αφού μπορεί και παίζει άνετα και σε μεγάλες εντάσεις οποιονδήποτε δίσκο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...