Προς το περιεχόμενο

οθόνη. lg-34um65-p34

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για service εξωτερικό και πάλι εξωτερικό φίλε μου, ένα απλό παράδειγμα 780ti που έστειλα κόστισε 70€ μαζί με ασφάλεια κλπ και όλα τα πλήρωσαν αυτοί, η κάρτα δεν είχε τίποτα τελικά αλλά άσχετα της χαζομαρας μου δεν είπαν τίποτα.

15 μέρες όλη η διαδικασία, αν το βρείς αυτό Ελλάδα πες μου να μάθω και εγώ.

Το μόνο που θυμάμαι είναι τα καντήλια στο Πλαίσιο τα άπειρα τηλέφωνα στην Quest και την άχαρη αντιμετώπιση στην Oktabit

BTW περιμένω 2 29um65 την άλλη εβδομάδα σε τιμή που δεν κάνει να πω μην πέσει κάνα εγκεφαλικό ;)

Για πες γιατί με ενδιαφερει. Από που τις φέρνεις (τιμή να πέσει εγκεφαλικό) και τι κανεις σε περίπτωση ελατωματικού.

Δημοσ.

πολυ ωραιες οθονες φιλε με το καλο να ερθουν και πες μας και μια τιμη. Οσο για το service  εδω ελλαδα εχεις και παλι δικιο αλλα .......

Δημοσ.

Να απαντήσω στο κομμάτι service.Το συγκεκριμένα μοντέλο έχει γίνει κανονικά εισαγωγή στην χώρα οπότε η επίσημη LG αναγκαστικά σε καλύπτει.

Μην ακούς τι λένε γιατί πρώτον αφορά μοντέλα που δε έγιναν εισαγωγή και είναι δικαιολογία της LG ότι δεν υπάρχει πχ το ανταλλακτικό. Ενα ακόμη παράδοξο είναι τα μεταφορικά πως είναι δυνατόν να πληρώνω λιγότερα απο Γερμανία και σχεδόν τα διπλά απο Ελλάδα και το λέω μετά φυσικά απο επικοινωνία με 2 καταστήματα που βρήκα απο το skroutz (δεν θέλω να αναφέρω ονόματα).

πολυ ωραιες οθονες φιλε με το καλο να ερθουν και πες μας και μια τιμη. Οσο για το service εδω ελλαδα εχεις και παλι δικιο αλλα .......

Νομίζω το παράδειγμα με την VGA σε καλύπτει πλήρως.

Έχω στείλει και ερώτηση στην LG σχετικά με την εγγύηση στα pixels περιμένω σήμερα αύριο την απάντηση τους.

Θα ήθελα πραγματικά να αγοράζω απο Ελλάδα αλλά με όλα αυτά που βλέπω δεν θέλω να με έχουν για βόδι, πληρώνω φέσια πληρώνω διπλά μεταφορικά και στο τέλος έχω εγγύηση Ουγκάντας. Όταν αποφασίσουν να γίνουν άνθρωποι το ξανά βλέπω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...